كارشناسي به پزشكي
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: كارشناسي به پزشكي
متاسفانه رشته های علوم انسانی نمیتونندكليه رشتههاي مصوب گروه علوم پزشكي، زيست شناسي با كليه گرايشات، شيمي با كليه گرايشات و رشته ميكروب شناسي میتونند
البته روانشناسی بالینی بهتره قبولی پزشکی سخته
البته روانشناسی بالینی بهتره قبولی پزشکی سخته
سئوال : كارشناسي به پزشكي
سلام
این درسته که برای افرادی که جزء استعدادهای درخشان هستند شرط معدل دیپلم حذف میشه؟
شاگرد اول شدن تو دانشکده از شرایط استعداد درخشان شدن هست؟
این درسته که برای افرادی که جزء استعدادهای درخشان هستند شرط معدل دیپلم حذف میشه؟
شاگرد اول شدن تو دانشکده از شرایط استعداد درخشان شدن هست؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
خیر
بله
بله
با سلام و خسته نباشید
آزمون کارشناسی به داروسازی و دندانپزشکی هم هست؟شرایطش چیه؟
ممنون از راهنماییتون
آزمون کارشناسی به داروسازی و دندانپزشکی هم هست؟شرایطش چیه؟
ممنون از راهنماییتون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
قراربوده به داروسازی بیاد ولی امسال بعیده
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
شرایطش مثل ل به پزشکیه
-
sahel.amiry
سلام.وقت بخیر
من، رادیولوژی(کارشناسی پیوسته) رو تازه تموم کردم،دارم طرحمو میگذرونم.2تا سوال دارم:
1)تو سایتی خوندم : "بعد از قبولی نهایی تو آزمون لیسانس به پزشکی باید2ترم (شامل واحدهای عملی و بعضی واحدهای تئوری مثل پاتولوژی و ..)بگذرونیم،بعد آزمون علوم پایه بدیم و بعد میشیم همکلاس دانشجوهای پزشکی "صحت داره؟با این حساب کلا طول تحصیلمون چندسال خواهد بود؟و باید برای پزشکی هم دوباره(سوای طرح کارشناسی) طرح بگذرونیم؟چندسال؟
2)اگر امکان داره یه برنامه برای شروع مطالعه برای کارشناسی به پزشکی سال بعد میخوام.
خیلی خیلی ممنونم
من، رادیولوژی(کارشناسی پیوسته) رو تازه تموم کردم،دارم طرحمو میگذرونم.2تا سوال دارم:
1)تو سایتی خوندم : "بعد از قبولی نهایی تو آزمون لیسانس به پزشکی باید2ترم (شامل واحدهای عملی و بعضی واحدهای تئوری مثل پاتولوژی و ..)بگذرونیم،بعد آزمون علوم پایه بدیم و بعد میشیم همکلاس دانشجوهای پزشکی "صحت داره؟با این حساب کلا طول تحصیلمون چندسال خواهد بود؟و باید برای پزشکی هم دوباره(سوای طرح کارشناسی) طرح بگذرونیم؟چندسال؟
2)اگر امکان داره یه برنامه برای شروع مطالعه برای کارشناسی به پزشکی سال بعد میخوام.
خیلی خیلی ممنونم
-
sahel.amiry
سلام.برای گرفتن مدرک تافل 1.به کجا مراجعه کنم ؟ و 2.چه منابعی باید بخونم؟گرفتنش خیلی سخته؟(من زبانم معمولیه،تو کنکور سراسری هم 70-75بالاتر نتونستم بزنم.کارشناس رادیولوژیم،حالا بعد4سال تو زبان ضعیف تر هم شده ام.بیشتر از بقیه درسا از گرفتن مدرک زبان تافل کارشناسی به پزشکی می ترسم)خواهشا راهنماییم کنید.ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
میتونید سازمان سنجش ومراکز دیگر ازطریق سایتشون ثبت نام کنید-به انتشاراتی مثل جنگل مراجعه کنید جدیدتریناشودارند- بله سخته-فعلا مدرک زبان نمیخواد وقتتون روی مدرک زبان نذارید بعدازقبولی هم میتونید ببرید براشون
-
sahel.amiry
1.یعنی بعد از قبولی تو آزمون کارشناسی به پزشکی ،شروع کنم به خوندن ( برا گرفتن مدرک تافل)؟؟چند ماه بعد از آزمون(کتبی)لیسانس به پزشکی وقت دارم تا مدرکمو ارائه کنم؟؟
2.همینکه تافلوبدم،قبول شم ،نتیجه اش و مدرکش فوری میاد؟
ممنون
2.همینکه تافلوبدم،قبول شم ،نتیجه اش و مدرکش فوری میاد؟
ممنون
بازگشت به “آزمونهای مختلف وسوالات متفرقه”
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Google [Bot] و 3 مهمان