ليسانس به پزشكي
Re: ليسانس به پزشكي
ببخشید من شنیدم کسانی که از طریق این ازمون وارد پزشکی میشن نمیتونند توی ازمون دستیاری شرکت کنند.
این درسته???
این درسته???
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام خسته نباشید
من میخوام لیسانس به پزشکی کنکور بدم اما سال ۹۷ فارغ التحصیل میشم
میتونم اسفند ۹۶ کنکور بدم؟
اگر تموم دروس تئوری رو گذرانده باشیم و فقط کاراموزی برای ترم اخر داشته باشیم و بتونیم و از دانشکده مدرکی بگیریم ک این دروس را با فلان معدل گذرانده ایم و تنها کاراموزی مانده قابل قبول است؟
من میخوام لیسانس به پزشکی کنکور بدم اما سال ۹۷ فارغ التحصیل میشم
میتونم اسفند ۹۶ کنکور بدم؟
اگر تموم دروس تئوری رو گذرانده باشیم و فقط کاراموزی برای ترم اخر داشته باشیم و بتونیم و از دانشکده مدرکی بگیریم ک این دروس را با فلان معدل گذرانده ایم و تنها کاراموزی مانده قابل قبول است؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
خیر
خیر
خیر
خیر
سلام خسته نباشید
ایا امکان دارد شخصی که در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی است در ازمون لیسانس به پزشکی شرکت کند و درصورت قبولی انصراف دهد؟؟؟؟؟
ایا امکان دارد شخصی که در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی است در ازمون لیسانس به پزشکی شرکت کند و درصورت قبولی انصراف دهد؟؟؟؟؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
بله
بله
ایا برای ازمون در لیسانس به پزشکی ،کسی ک درحال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد است، نیاز است که ابتدا انصراف دهد سپس ازمون دهد یا میتواند ازمون دهد و اگر قبول شود انصراف دهد؟؟؟؟
سلام و خدا قوت
من کارشناسی کاردرمانی خوندم الان هم سربازم اگه کسریم جور نشه در بدترین حالت سربازیم ادریبهشت97 تموم میشه و از بابت شرط معدل و سن مشکلی ندارم حالا سوالی که دارم اینه که:
1-میتونم تو آزمون اسفند 96 ثبت نام کنم؟
2-برا قبولی خوندن خلاصه مباحث و آمونهای علوم پایه کافیه؟
با تشکر
من کارشناسی کاردرمانی خوندم الان هم سربازم اگه کسریم جور نشه در بدترین حالت سربازیم ادریبهشت97 تموم میشه و از بابت شرط معدل و سن مشکلی ندارم حالا سوالی که دارم اینه که:
1-میتونم تو آزمون اسفند 96 ثبت نام کنم؟
2-برا قبولی خوندن خلاصه مباحث و آمونهای علوم پایه کافیه؟
با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
بله میتونید
برای دروس ضریب یک بله کافیه
بله میتونید
برای دروس ضریب یک بله کافیه
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
sahar74 نوشته شده:ایا برای ازمون در لیسانس به پزشکی ،کسی ک درحال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد است، نیاز است که ابتدا انصراف دهد سپس ازمون دهد یا میتواند ازمون دهد و اگر قبول شود انصراف دهد؟؟؟؟
میتواند ازمون دهد و اگر قبول شود انصراف دهد ولی اگر بفهمن ردتون میکنند نباید بگین
بازگشت به “آزمونهای مختلف وسوالات متفرقه”
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان