علوم آزمایشگاهی

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

Re: علوم آزمایشگاهی

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 11 مهر 1395, 7:26 pm

سلام
میانگین بالای 70 بوده

سؤالات تلگرام

پستتوسط سؤالات تلگرام » چهار شنبه 14 مهر 1395, 11:20 am

سوال از :zari
من تو یه دوراهی گیر کردم رشته ام سلولی مولکولی میخواستم ارشد هماتو شرکت کنم از اونجایی که خرم اباد نداره جایی رو برای مشاوره و کلاس و مقدور نیست تهران رفت و امد کنم میخواستم راهنماییم کنید چه رشته ای شرکت کنم زیست فناوری پزشکی میتونم شرکت کنم به نظرتون چه رشته ای برم وزارت بهداشت

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 14 مهر 1395, 8:39 pm

سلام
زیست فناوری پزشکی هم خوبه ولی بهتره شیمی هم بخونید که بیوشیمی هم رتبه بیارید

sara64

پرستاری

پستتوسط sara64 » شنبه 17 مهر 1395, 10:10 am

باسلام. لطفا منابع آزمون کارشناسی ارشد پرستاری رو معرفی کنید. ممنون

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » شنبه 17 مهر 1395, 5:51 pm

سلام
مجموعه پرستاری پرستاری داخلی و جراحی 1) Brunner and Suddarths of medical- surgical nursing / Suzanne
C.Smeltzer . 11th .ed. Philadelphia: Lippincott Williams and Wilkins, Last Edition
2) Medical – surgical nursing: clinical management for positive outecomes / Joce M. Black, Jane Hokanson Hawks-7th .ed.-St.Louis: Elsevier, Mosby, Last Edition
پرستاری کودکان Wongs nursing care of infants and children / Mariln J. Hockenberry , David Wilson. 8th .ed-St.Louis: Mosby, Elseier, Last Edition
پرستاری بهداشت جامعه 1.Community and public health nursing / Marcia Stanhope, Jeannette Lacaster.-6th .Ed-St.Louis: mosb , Last Edition
2. Communit health nursing: theor and practice / Claudia M. Smith, Frances A.Manure.-2th. ed. Philadlphia: W.B.Saunders, Last Edition
3. پارک، جان اورت، 1928 درسنامه پزشکی پیشگیری و اجتماعی – مولفان جی. ای. پارک. ک. پارکر. برگردان به فارسی حسین شجاعی تهرانی – ویرایش هفدهم – تهران: سماط، آخرین ویرایش
4. برنامه و راهنمایی ایمن سازی (جلد 6). تهران: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معاونت سلامت آخرین ویرایش
پرستاری بهداشت مادران و نوزادان 1. Maternity and womens health care / Deitra Leonard Lowdermilk, Shannon E. perry. 8th .Ed.-St.Louis : mosb, Last Edition
2. Maternal and child health nursing: care of the childbearing and childrearing family / Adele pillitteri – 5th . ed.-Philadelphia: Lippincott Williamas and Wilkins, Last Edition
روان پرستاری 1. Psychiatric nursing care plans / Katherine M.Fortinash, patricia A. Holoda Worret-5th .ed.- St.Louis: Mosb , Elsevier , Last Edition
2. Mental Health nursing: an introductory text / Barbara B. Bauer,Signes Hill/- Philadelphia : W.B. Saunders, Last Edition

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » شنبه 17 مهر 1395, 5:54 pm

سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از: fatemeh
سلام خسته نباشید،من ترم پنج کارشناسی زیست شناسی سلولی ومولکولی گرایش زیست فناوری در دانشگاه آزاد اهواز مشغول به تحصیل هستم،ميخواستم واسه ارشد ادامه بدم و رشته ای رو میخوام که ازنظر بازار کار آینده داشته باشه و کارش در زمینه آزمایشگاهی یا بیمارستانی باشه، و میخوام از الان آماده شم، بین رشته های بیوشیمی بالینی، ایمنی و هماتولوژی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ باتشکر

سلام
بیوشیمی بالینی قبولیش براتون امکانپذیرتره

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » شنبه 17 مهر 1395, 6:02 pm

سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از : sami
من مهندسی صنایع شیمی کارشناسی هستم. ارشد چه رشته هایی که میتونم شرکت کنم زیر مجموعه وزارت بهداشت هست؟؟؟؟

رشته های ارزیابی فناوری سلامت، مهندسی پزشکی بیومواد وبیوالکتریک و رفاه اجتماعی

سؤالات تلگرام

پستتوسط سؤالات تلگرام » پنج شنبه 22 مهر 1395, 11:58 am

سوال از:
باسلام وخسته نباشید
من کارشناسی کشاورزی هستم میخاستم برا ارشد گرایش بیوشیمی یا میکروبیولوژی مجموعه زیست شناسیو بخونم وبرا دکتری وزارت بهداشت شرکت کنم یکی از دوستام که ارشد زیست داره گفت کار اشتباهی میکنم چون اصلن کار نیستو اخرش بیکاری حالا من موندم چیکار کنم میشه لطفا منو راهنمایی کنین?الان تا ی جایی از منابعو خوندم ولی دوستم که اینجوری گفت دلسرد شدم.اگه شما نظرتون مثبت هست که ادامه بدم میشه بفرمایین چه گرایشی بهتره بخونم بیو یا میکرو،خیلی ممنون میشم اگه جوابمو بدین ،باتشکر

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » جمعه 23 مهر 1395, 6:04 am

سلام
بیوشیمی رشته خوبیه وبازار داره-میکروبو سمتش نرید که خیلی وضعش خرابه ولی بیوشیمی ارزش داره هم برای کار وهم برای ادامه دکتری

Amer

پستتوسط Amer » یک شنبه 25 مهر 1395, 1:42 am

باسلام و خسته نباشید، بنده دانشجوی کارشناسی بیوتکنولوژی دانشگاه آزاد هستم، خواستم بدونم با مدرک ارشد ژنتیک انسانی میتونم مشاوره ژنتیک بزنم، واینکه تاسیس آزمایشگاه تشخیص طبی با مدرک دکتری تخصصی بیوشیمی بالینی به تنهایی امکان پذیر هست،ممنون موفق باشی

بازگشت به “مجموعه علوم آزمایشگاهی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان