مددکاری

سؤالات تلگرام

Re: مددکاری

پستتوسط سؤالات تلگرام » پنج شنبه 24 آبان 1397, 11:07 am

سوال از: Parisa kiani
سلام قبلا مزاحمتون شده بودم ،من کارشناس رشته علوم ازمایشگاهی هستم و برای مقطع ارشد میخواستم راهنمایی کنید چون نمیخوام رشته های مربوط به خودمون رو بخونم وبه خاطر نوع کارم در بیمارستان در این سالها بیشتر علافه به مددکاری دارم.در صورت امکان بگید چطور میتونم برای مقطع ارشد در رشته مددکاری یا رشته های وابسته به مددکاری که خیلی اشنایی ندارم شرکت کنم.وچه دروس و منابعی باید بخونم.ویا در زمینه رشته های مدیریت بیمارستانی اگر بااین مدرک کارشناسی میتونم شرکت کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » جمعه 25 آبان 1397, 8:26 pm

سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از: Parisa kiani
سلام قبلا مزاحمتون شده بودم ،من کارشناس رشته علوم ازمایشگاهی هستم و برای مقطع ارشد میخواستم راهنمایی کنید چون نمیخوام رشته های مربوط به خودمون رو بخونم وبه خاطر نوع کارم در بیمارستان در این سالها بیشتر علافه به مددکاری دارم.در صورت امکان بگید چطور میتونم برای مقطع ارشد در رشته مددکاری یا رشته های وابسته به مددکاری که خیلی اشنایی ندارم شرکت کنم.وچه دروس و منابعی باید بخونم.ویا در زمینه رشته های مدیریت بیمارستانی اگر بااین مدرک کارشناسی میتونم شرکت کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام
مددکاری وزارت علوم زیرمجموعه علوم اجتماعی و وزارت بهداشت رشته رفاه اجتماعی مرتبط بامددکاریه میتونید شرکت کنید- منابعدرسایت زیر ازمنوی بالا میتونید ببینید
http://www.phdpezeshki.com

سؤالات تلگرام

پستتوسط سؤالات تلگرام » شنبه 16 فروردین 1399, 7:49 am

سوال از: فاطمه
سلام.وقتتون بخیر.ببخشید من منابع ارشد مددکاری وزارت علوم رو میخاستم.سایتای مختلف هرکدوم یه سری منابع رو معرفی میکنن.نتونستم بفهمم کدوم منابع معتبر هست.اگه کمکم کنید ممنون میشم

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 17 فروردین 1399, 9:42 am

سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از: فاطمه
سلام.وقتتون بخیر.ببخشید من منابع ارشد مددکاری وزارت علوم رو میخاستم.سایتای مختلف هرکدوم یه سری منابع رو معرفی میکنن.نتونستم بفهمم کدوم منابع معتبر هست.اگه کمکم کنید ممنون میشم

سلام
متاسفانه فقط وزارت بهداشتشو کارمیکنیم

سؤالات تلگرام

پستتوسط سؤالات تلگرام » دو شنبه 20 اردیبهشت 1400, 6:38 am

سوال از: لطیفی
سلام قربان ارادتمندم سوالی از خدمت شما داشتم ظاهراً فرصت ثبت نام مجدد برای آزمون دکترای دانشگاه علوم پزشکی موجود است خواستم ببینم من کارشناسی ارشد جامعه شناسی دارم می گیرم و آیا می توانم برای مددکاری اجتماعی ثبت نام کنم ممنونم. عذر می خوام یه سوال دیگه هم داشتم من شیوه آموزشی هستم ظاهراً با این شیوه نمیشه در این دوره شرکت کرد درسته

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » دو شنبه 20 اردیبهشت 1400, 7:14 am

سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از: لطیفی
سلام قربان ارادتمندم سوالی از خدمت شما داشتم ظاهراً فرصت ثبت نام مجدد برای آزمون دکترای دانشگاه علوم پزشکی موجود است خواستم ببینم من کارشناسی ارشد جامعه شناسی دارم می گیرم و آیا می توانم برای مددکاری اجتماعی ثبت نام کنم ممنونم. عذر می خوام یه سوال دیگه هم داشتم من شیوه آموزشی هستم ظاهراً با این شیوه نمیشه در این دوره شرکت کرد درسته

سلام
خیرنمیتونید

moein.irandost

پستتوسط moein.irandost » یک شنبه 21 مرداد 1403, 5:30 pm

سلام خسته نباشید
ببخشید امکانش هست منابع کارشناسی ارشد وزارت علوم رو بگید

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » دو شنبه 22 مرداد 1403, 7:34 am

moein.irandost نوشته شده:سلام خسته نباشید
ببخشید امکانش هست منابع کارشناسی ارشد وزارت علوم رو بگید

سلام
منابع دروس مشترک وزارت بهداشت با علوم یکی هستن

روانشناسي
- آسيب شناسي رواني ، نويسندگان ، هالجين، ريچارد و ويتبورن، سوزان كراس. ترجمـه يحيـي سـيدمحمدي .
تهران: انتشارات ارسباران. ويراست نهم ١٤٠١

- روانشناسي عمومي اتكينسون و هيلگارد ، نويسندگان، سوزان نولن هوكسما - باربارا ال فردريكسون - جفري ار. لافتوس - كريستل لوتز ،ترجمه نصذت اﷲ پور افكاري ،چاپ دوم ، ١٣٩٨

جامعه شناسي
نظريه هاي جامعه شناسي ، جرج ريتزر ، ترجمه هوشنگ نايبي ، نشر ني ،چاپ پنجم ١٣٩٧
جامعه شناسي براي مددكاران اجتماعي. ترجمه فريده همتي. انتشارات سمت. چاپ چهارم ١٣٩٤

جامعه شناسي انحرافات تاليف رحمت اﷲ صديق سروستاني . انتشارات سمت ، چاپ نهم ١٣٩٨
رويكردهاي نظري هفتگانه در بررسي مسايل اجتماعيي ايران ، رابينگتن و مارتين واينبرگ،. ترجمه صديق سروستاني. تهران: انتشارات دانشگاه تهران،١٣٩٧
جامعه شناسي

مددكاري اجتماعي:
The skills of individual families and groups and communities. Lawrence Shulman. University of buffalo, eighth edition 2015.
Social work with group comprehensive practice and self-care, Charles H.
Zastraw, Cengage, Boston, ten editions 2021.

نظريه هاي مددكاري اجتماعي در عمل تاليف جوزف والش . ترجمه فريـده همتـي ، انتشـارات سـمت .
چاپ سوم ١٣٩٨

معارف وند و همكاران. اصول اخلاقي در حرفه مددكاري اجتماعي. تهـران: انتشـارات رسـانه تخصصـي .
آخرين ويرايش

مددكاري اجتماعي كار با خانواده. كالينز و همكاران ، ترجمه فريده همتي. تهـران: انتشـارات سـمت. ، چاپ چهارم ١٣٩٨.
كتاب مددكاري اجتماعي : كار در جامعه نوشته آلن توئلـوتريز ترجمـه فريـده همتـي از سـمت، چـاپ چهارم ١٣٩٨
مددكاري فردي

مباني توانبخشي:
- كواري و كمالي، مديريت توانبخشي از تئوري تا عمل، انتشارات رويان پژوه، چاپ اول ١٣٩٤ مباني توانبخشي
- ارل ببي. روش تحقيق در علوم اجتماعي ( ٢جلد)، ترجمه رضا فاضل انتشارات سمت. چـاپ چهـاردهم

١٣٩٩
روش تحقيق :
احتمالات و آمار كاربردي در روانشناسي و علوم تربيتي، دكتر علي دلاور ، انتشارات رشد ، ١٤٠١
Rafael J, Russell K. Schutt. The Practice of Research in Social Work (NULL), Sage, ۴Editionو٢٠١٧
روش تحقيق

بازگشت به “سایر رشته ها”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان