با سلام
منابع امتحانی دکتری بیولوژی تولیدمثل رو میخواستم واینکه خوندن جزوه های موسسه کافیه یا حتما باید منابع رو بخونیم؟
معمولا و تا حالا این جزوه ها چند درصد سوالات امتحانی رو پوشش میداده؟
اگر چندین منبع برای هر درس وجود داره که سوالات بیشتری رو پوشش میده لطفا همه رو معرفی کنید؟در پایان بسیار ممنونم.
منابع
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
چواب: منابع
زیست لودیش ومجد-جنین لانگمن-بافت غدد جان کوئرا-آناتومی لگن بهرام الههی (کتابهایی که اختصاصی فقط این مبحث هستند بهتره)- فیزیولوژی غدد وتولیدمثل گایتون وگنونگ
اگرمشکل زمان ندارید منابع بخونید بهتره- چزوات90درصدسئوالاتوپوشش میده-
اگرمشکل زمان ندارید منابع بخونید بهتره- چزوات90درصدسئوالاتوپوشش میده-
سئوال : منابع
درود
برای دکترای اموزش پزشکی . درس برنامه ریزی درسی در منابع چه رفرنسی بجز تقی پور ظهیر، معرفی می کنید ؟ من چندین کتاب متفرقه برنامه ریزی دارم ولی این یکی را ندارم
روش تحقیق هم بجز خویی نژاد ؟ کلا میخواستم بگم اون رفرنسی که معرفی کردید کامله یا از هر درس فرقی نمیکنه کدوم نویسنده باشه؟
یه سوال دارم ازتون: شما چرا اینقدر مسلط به سوالات پاسه میدید؟ هر کارشناس آموزشی سوالات مربوط به تخصص خودشو جواب میده؟ به نظر من میاد همه سوالات رو یک نفر جواب میده. اگه این جوره خیلی مسلطید!
به هر حال خیلی خیلی ممنونم. بازم ممنون 
برای دکترای اموزش پزشکی . درس برنامه ریزی درسی در منابع چه رفرنسی بجز تقی پور ظهیر، معرفی می کنید ؟ من چندین کتاب متفرقه برنامه ریزی دارم ولی این یکی را ندارم
روش تحقیق هم بجز خویی نژاد ؟ کلا میخواستم بگم اون رفرنسی که معرفی کردید کامله یا از هر درس فرقی نمیکنه کدوم نویسنده باشه؟
یه سوال دارم ازتون: شما چرا اینقدر مسلط به سوالات پاسه میدید؟ هر کارشناس آموزشی سوالات مربوط به تخصص خودشو جواب میده؟ به نظر من میاد همه سوالات رو یک نفر جواب میده. اگه این جوره خیلی مسلطید!
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب : منابع
کتاب دراین زمینه زیاده ازمنابع مدیریت آموزشی یاعلوم تربیتی هم میشه-بهتره سئوالات سالهای قبلشو چک کنید کتابهای مختلفی هست حتما همون رفرنسهایی که گفتیم نیازنیست ولی اونا مهمترند-
-
khodabakhsh
سئوال : منابع
با سلام و احترام
من علاقمند به شرکت در آزمون دکتری روانشناسی نظامی هستم و تاکنون هیچ اطلاعی از منابع ندارم
توی اینترنت که میگشتم به سایت شما برخوردم
لطفا منابع کامل و همچنین نمونه سوالی از آزمون دکترای روانشناسی نظامی (نمونه سوال فقط از روانشناسی بالینی بود ) برایم ارسال کنید و یا در روی سایتتان قرار دهید.
با تشکر و سپاس فراوان.
من علاقمند به شرکت در آزمون دکتری روانشناسی نظامی هستم و تاکنون هیچ اطلاعی از منابع ندارم
توی اینترنت که میگشتم به سایت شما برخوردم
لطفا منابع کامل و همچنین نمونه سوالی از آزمون دکترای روانشناسی نظامی (نمونه سوال فقط از روانشناسی بالینی بود ) برایم ارسال کنید و یا در روی سایتتان قرار دهید.
با تشکر و سپاس فراوان.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: منابع
آمار و روش تحقیق دلاور- آسیب شناسی فصل10تا28کاپلان-روان نظامی ترجمه ناصر گودرزي وکارشناسی ارشد روانشناسی نظامی-اجتماعی الویت ارونسون-شخصیت فیست&فیست-آزمونهای روانی مارنات-نظریه های روان درمانی کری- روان سازمان مدیریت رفتارسازمانی علی رضائیان
امکان ارسال نمونه سئوال فعلا مقدورنیست
امکان ارسال نمونه سئوال فعلا مقدورنیست
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان