با سلام
می خواستم بپرسم درصد قبولی در رشته نانوفناوری دارویی چطور است؟ هر درس را حدودا چقدر باید بزنیم؟
غیر از آزمون چه فاکتورهای دیگری به قبولی کمک می کند؟
کدام دانشگاه ها بهتر ارائه می کنند؟ از نظر آموزش و پژوهش
وضعیت شغلی آن چطور است؟
نانوفناوری دارویی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: نانوفناوری دارویی
آزمون کتبی خیلی مهم وتعیین کننده است باید بالای 70 درصد تستها زده بشه
تهران وبهشتی ومشهد
خیلی خوبه
تهران وبهشتی ومشهد
خیلی خوبه
با سلام من کارشناسی ارشد شیمی گرایش شیمی فیزیک هستم. برا ی قبولی در رشته نانو فناوری دارویی باید از کجا شروع کنم لطفا راهنمایی کنید. آیا قبولی در این رشته با توجه به این که ارشد شیمی دارم امکان پذیر هست؟ آینده شغلیش چطوره؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
میتونید منابعشو تهیه کنید یا درکلاسهای موسسه شرکت کنید یاجزواتشوتهیه کنید برای امسال هم میرسید آزمونش آبان ماهه-99درصد شرکت کننده هاشیمی اند-آیندش هم خوبه
جزوه هایی موسسه معین مربوط به نانوفناوری دارویی تا چه قدر قابل اطمینان هست؟ باتوجه به این که ارشد شیمی هستم خوندن جزوه های شما کفایت میکنه؟وچرا سوالات مربوط به آزمون دکترای تخصصی همه رشته هارو تو سایت گذاشتید به جز رشته نانوفناوری دارویی؟ ممنون از پاسخگوییتون
اگرفقط جزوات معین رو بخونم باتوجه به این که ارشد شیمی هستم برای قبولی در نانوفناوری دارویی کافیه؟خواهش میکنم اگر اطلاعاتی و تجربه ای برای قبولی صددرصد این رشته دارید کمکم کنید. سپاسگذارم...
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله جزوات کافیه چون منابع بعضیاش ترجمه نشده - توسایت جدید موسسه قرارمیدن
http://phdpezeshki.com/%D8%AF%D8%A7%D9% ... D8%AA.html
http://phdpezeshki.com/%D8%AF%D8%A7%D9% ... D8%AA.html
رشته نانوفناوری دارویی در ایران فارغ التحصیل داره 
برای گرفتن مدرک زبان MSRT با توجه به این که زبانم ضعیف و امکان رفتن به کلاس و ندارم بهتره از چه کتاب هایی استفاده کنم؟
نانوفناوری دارویی
با سلام
میخواستم در مورد آینده شغلی رشته نانوفناوری دارویی بپرسم، میشه در مورد بازار کار این رشته اطلاعات جامعی ارائه دهید.
ممنون
میخواستم در مورد آینده شغلی رشته نانوفناوری دارویی بپرسم، میشه در مورد بازار کار این رشته اطلاعات جامعی ارائه دهید.
ممنون
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 22 مهمان