با سلام
بنده ارشد روانشناسی بالینی دارم و برای انتخاب رشته دکتری سوالات فراوانی دارم. پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم.
1- بهترین رشته پیشنهادی برای دکتری ؟ میزان قبولی؟ آیا در این فرصت می توانم بخوانم؟نیازی به کلاس هست یا مطالعه جزوات کافی است ؟
2- بین روانشناسی بالینی و نوروساینس کدامیک بهتر است ؟ چرا؟ بازار کار، میزان درامد و ...؟ برخی به من می گویند روانشناسی بالینی درمانی است اما نوروساینس فقط پژوهش است. من به کار درمانی علاقه دارم و الان هم کلینیک دارم اما فکر می کنم کسی که نوروساینس می خواند می تواند به کاردرمانی هم بپردازد اما یک روانشناس بالینی، به مباحث نوروساینس تسلط ندارد. اگر نوروساینس را انتخاب کنم با توجه به این مدت کوتاه تا ازمون، و تازگی مطالب برای بنده، می توانم به ازمون برسم و قبول شوم، پیشنهاد می کنید کلاس ها را شرکت کنم یا تایم کلاس را به مطالعه جزوات و تست و کتاب اختصاص دهم؟
3- مدرک زبان را می توان پس از قبولی ارائه داد؟
4- وزارت بهداشت به غیر از آبان، ازمونی دیگری برگزار می کند؟
5- شنیدم که رشته های جدید برای دکتری _ با مدرک ارشد بالینی- ایجاد شده، ممکنه این رشته ها را معرفی کنید .
6- در خصوص رشته نوروسانیس توضیح دهید، محتوای دوره دکتری در این رشته ، بازار کار و ...
7- در خصوص رشته فارماکولوژی هم توضیح دهید . آیا با مدرک ارشد بالینی، می توانم این رشته را شرکت کنم ؟
لطفا سریع پاسخ دهید
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: لطفا سریع پاسخ دهید
1- بهترین رشته پیشنهادی برای دکتری روانشناسی بالینی- میزان قبولیش سخت -بله زمان خوبیه-نیازی به کلاس نیست مطالعه جزوات کافی است
2- بین روانشناسی بالینی و نوروساینس روانشناسی بالینی بهتر است-کاربردیتره ازنظر بازار کار، میزان درامد و ...هم بهتره- دربخش خصوصی نمیشه بااین رشته کارکرد
3- مدرک زبان برای ثبت نام لازمه
4- وزارت بهداشت به غیر از آبان، ازمونی دیگری برگزار نمی کند
5- آموزش بهداشت ، آموزش پزشکی - رفاه اجتماعی و...
6- در خصوص رشته نوروسانیس فیزیولوژی اعصاب
7- در خصوص رشته فارماکولوژی با مدرک ارشد بالینی، نمی توانید این رشته را شرکت کنید
2- بین روانشناسی بالینی و نوروساینس روانشناسی بالینی بهتر است-کاربردیتره ازنظر بازار کار، میزان درامد و ...هم بهتره- دربخش خصوصی نمیشه بااین رشته کارکرد
3- مدرک زبان برای ثبت نام لازمه
4- وزارت بهداشت به غیر از آبان، ازمونی دیگری برگزار نمی کند
5- آموزش بهداشت ، آموزش پزشکی - رفاه اجتماعی و...
6- در خصوص رشته نوروسانیس فیزیولوژی اعصاب
7- در خصوص رشته فارماکولوژی با مدرک ارشد بالینی، نمی توانید این رشته را شرکت کنید
با سلام و تشکر از پاسخگویی.
آیا یک فارغ التحصیل نوروساینس می تواند عضو هیئت علمی شود؟
و آیا آینده رو به رشدی برای این رشته تصور نمی شود ؟
روانشناسی بالینی را به رشته علوم اعصاب شناختی وزارت علوم هم ترجیح می دهید؟
بنده به نظرم می اید رشته روانشناسی بالینی تا زمانیکه تجهیزات پزشکی، دارو شناسی و ... را در خود جای نهد، کامل نیست و تصورم این است که در نوروساینس به این علم می رسم ، آیا اینطور نیست ؟
آیا یک فارغ التحصیل نوروساینس می تواند عضو هیئت علمی شود؟
و آیا آینده رو به رشدی برای این رشته تصور نمی شود ؟
روانشناسی بالینی را به رشته علوم اعصاب شناختی وزارت علوم هم ترجیح می دهید؟
بنده به نظرم می اید رشته روانشناسی بالینی تا زمانیکه تجهیزات پزشکی، دارو شناسی و ... را در خود جای نهد، کامل نیست و تصورم این است که در نوروساینس به این علم می رسم ، آیا اینطور نیست ؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله
آیندش خوبه
روانشناسی بالینی را به رشته علوم اعصاب شناختی وزارت علوم هم ترجیح می دهیم
خیر دارو مربوط به روانپزشک میشه
آیندش خوبه
روانشناسی بالینی را به رشته علوم اعصاب شناختی وزارت علوم هم ترجیح می دهیم
خیر دارو مربوط به روانپزشک میشه
با سلام
ممنون از پاسخگویی تان. امیدوارم با در نظر گرفتن تمام جوانب و با اگاهی بالا پاسخ داده باشید چون در تصمیم بنده تاثیرگذار است. و احتمالا بین علاقه ام و منطق ام، رشته ای را انتخاب خواهم کرد که منطقی تره یعنی طبق توضیحات جنابعالی روانشناسی بالینی را به جای نوروساینس انتخاب می کنم. برام دعا کنید که انتخابم درست باشد و پشیمان نشوم ...
ممنون از پاسخگویی تان. امیدوارم با در نظر گرفتن تمام جوانب و با اگاهی بالا پاسخ داده باشید چون در تصمیم بنده تاثیرگذار است. و احتمالا بین علاقه ام و منطق ام، رشته ای را انتخاب خواهم کرد که منطقی تره یعنی طبق توضیحات جنابعالی روانشناسی بالینی را به جای نوروساینس انتخاب می کنم. برام دعا کنید که انتخابم درست باشد و پشیمان نشوم ...
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
موفق باشید
مجددا سلام. امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید.
در صورت امکان، منابع روانشناسی بالینی وزارت بهداشت را معرفی کنید و منابعی را که مهمتر است و اثربخش تر در آزمون را مشخص کنید تا بتوانم در این فرصت باقیمانده، حداکثر نتیجه را بگیرم . (به امید خدا)
مرسی
در صورت امکان، منابع روانشناسی بالینی وزارت بهداشت را معرفی کنید و منابعی را که مهمتر است و اثربخش تر در آزمون را مشخص کنید تا بتوانم در این فرصت باقیمانده، حداکثر نتیجه را بگیرم . (به امید خدا)
مرسی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
روش تحقیق دلاور- آمار بهبودیان- آسیب شناسی فصل7تا 28 و38 کاپلان-بنیادها جیمزکالات – آزمونها مارنات -شخصیت فیست&فیست+کاربست کری-آزمونهای روانی مارنات-نظریه های روان درمانی کری
-
olomtaghzye
سلام یه سوال داشتم ببخشید مزاحم شدم من کارشناسیم علوم آزمایشگاهی بوده الان ارشد میکروبیولوژی هستم به نظر شما رشته ایمنی رو را یرای دکترا انتخاب کنم یا بیولوژی تولید مثل لطفا راهنمایی کنین
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
هردوش سخته ولی ایمنی بهتره
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 10 مهمان