چشممون رو باز کنیم و دو رو برمون رو هم ببینیم..

farshad25

Re: چشممون رو باز کنیم و دو رو برمون رو هم ببینیم..

پستتوسط farshad25 » جمعه 26 دی 1393, 6:50 pm

خیلی ممنون از توضیحات جامع و با ارزشتون فروغ عزیز

بله میدونم حوزه توانبخشی فراتر از اون چیزی رو پوشش میده که در زبان عام مشهوده . هرچند فعلا برای من زوده حرف از تخصص بزنم کارشناس پرستاری هستم و دارم واسه ارشد مدیریت توانبخشی اماده میشم و اطلاعات کافی از حوزه توانبخشی پیداکردم که چندزمینه جسمی حرکتی-ذهنی-روانی و اجتماعی رو پوشش میده که فوق العاده علاقه پیدا کردم و اگه خدا بخواد وارد این حوزه میشم. هرچند باید قبول کنیم که توو کشور ما اکثر حوزه و رشته ها اهمیت کمی دارن خصوصا اینگونه رشته ها که با یک تیم درمان و توانبخشی سروکار داره و در ایران بسیار کم به کار تیمی بها میدن و فقط وفقط پزشک سالاری و هیچ.

فروغ

پستتوسط فروغ » جمعه 26 دی 1393, 8:04 pm

خواهش میکنم اقا فرشاد.. چیزی که تو رشته توانبخشی جذابه و من تازه متوجه شدم اینه که به جای اعدام نوجوانانی که در سن کم به خاطر دعوای خیابانی یک اشتباهی مرتکب شدن با اونها مشاوره کرد. کمکشون کرد که بلند بشن.. نه نابود بشن.. .. البته این رشته بیشتر عشق و ایثار نیاز داره تا درامد مالی..
پزشکان هم وضع خوبی ندارند.. امار خودشونه که نزدیک 120000 پزشک بیکار داریم

farshad25

پستتوسط farshad25 » جمعه 26 دی 1393, 9:32 pm

من که هنوز پزشک بیکار ندیدم!! و اینکه تو بخش بهداشت و درمان چه تو بیمارستان چه تو مراکز حرف اولو میزنن خودم عینا شاهدش بودم 95درصد وظایف رو پرستار انجام میده ولی 95درصد حقوق رو پزشک میبره نظرت چیه؟

فروغ

پستتوسط فروغ » شنبه 27 دی 1393, 7:37 am

والا من تو مرکز بهداشتی نبودم.. ولی شاید توقع دکترها بالاست .. بعضی ها میخوان از بالا به مردم نگاه کنن.. پرستاری شغل خیلی قشنگیه.. واقعا بخصصوص پرستار کودکان.. تنها رشته هایی که واقعا تو ایران بی معنا هستند رشته های علوم پایه بخصصوص زیست شناسی و ژنتیک و سلولی و تکوینی و.. ایناست.. اینهمه درسهای سخت و مهم.. سیستم ضعیف دانشگاه و... استادای بی سواد حتی تو دانشگاه دولنی که من بودم تازه سیستم بین لملل که حق بچه هایی که زحمت کشیدن کنکور دادن رو به باد میدن.. همونا باز با پول میرن دکترا بخونن.. همین سیستم معیوب.. و چرخه باطل.. که مقصر سیستم اموزشیه.نه دانشجو......
شاید اگه من دوباره هجده ساله میشدم میرفتم پرستار میشدم.. تا فوق لیسانسشم کلی تجربه کاری میشد.

loghman30

پستتوسط loghman30 » یک شنبه 28 دی 1393, 6:02 am

واقعا که حقیقت تلخی یه فروغ خانم یعنی مسئولین وزارط بهطاش تازه حالیشونه که پزشکی مولکولی باید سلولی مولکولی بلد باشه حداقل تئوریاتشو بلد باشه!این نهایت بی مسئولیتی و ناکارامدی رو میرسونه متاسفانه.اتفاقا بنده خودم چن سال پیش وقتی که دیدم درس سلول مولکولی برا این رشته پ مولکولی جز مواردامتحان نیس واقعا جاخوردم و بی خیال این رشته شدم.امسال تازه بعد امتحات دیدم که مسئولین دلسوز جامعه یه تلنگری خوردن و درس سلول گذاشتن چیزی که من با این بیسوادی و ناکارامدی ام چن سال پیش تشخیص داده بودم که درس سلول مولکول برا این رسته اساسیه.الان دوماهیه که جوگیرشدم کاش من حدقل مسئول بودم تو وزارط بهطاش بااینکه بیسواد وناکارامدم.واقعا که بازم واقعا که.

گلچین

پستتوسط گلچین » یک شنبه 5 بهمن 1393, 6:59 pm

[color=#408000][color=#408000]فروغ خانم نتیجه چی شد؟؟ قبول شدید؟؟[/color][/color]

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان