درود بر شما
اگر داری مطالعه میکنی ، بهتره از خودت ارزیابی هم داشته باشی
پیشنهادم اینه که با ما تماس بگیری ، کتاب های تست سالهای گذشته رو ازما تهیه کنی و بعد از یک هفته مطالعه، تست زنی رو انجام بدید که تسلط پیدا کنی روی مطالب
بجه های داروسازی بفرمایین تو
Re: بجه های داروسازی بفرمایین تو
سلام رویا جون میشه 1 ایمیل به من بدید من 1 سوال اختصاصی از شما داشتم راستش منم مشکل شما رو دارم ازتون راهنمایی میخواستم ممنونم
shirini41@yahoo.com
shirini41@yahoo.com
درود بر شما
بهتره بعد از مطالعه منابع و رفرنس ها خودتونو ارزیابی کنین ، میتونی کتاب های تست های سال گذشته رو از سال 87 تاکنون رو تهیه کنی تا با سوالات پرتکرار آشنا بشی و با سلیقه طراحان سوال آشنا بشی
بهتره بعد از مطالعه منابع و رفرنس ها خودتونو ارزیابی کنین ، میتونی کتاب های تست های سال گذشته رو از سال 87 تاکنون رو تهیه کنی تا با سوالات پرتکرار آشنا بشی و با سلیقه طراحان سوال آشنا بشی
royapirahansiyah جان میشه لینک سایتی که جزوه هارو برداشتی رو بگی؟
-
royapirahansiyah
تو اینترنت هر جزوه ای بخوایین میتونین سرچ کنین
مشکل اینه که کامل نیستن
مشکل اینه که کامل نیستن
درود بر شما
اگه مطالعات خودتون رو انجام دادید بهتره خودتون ارزیابی کنید ، میتونی کتاب های تست موسسه ما رو تهیه کنی ، و شروع کنی به تست زنی
البته باید بگم این سوالات از سال 86 تا93 هستش و پاسخنامه تشریحی داره و میتونی کمکت کنه
اگه مطالعات خودتون رو انجام دادید بهتره خودتون ارزیابی کنید ، میتونی کتاب های تست موسسه ما رو تهیه کنی ، و شروع کنی به تست زنی
البته باید بگم این سوالات از سال 86 تا93 هستش و پاسخنامه تشریحی داره و میتونی کمکت کنه
-
مشاور معین
با سلام
بهتر که درس هایی را که خوندید دوره کنید و چون تست نزدید حتما آزمون های جامع را شرکت کنید .
بهتر که درس هایی را که خوندید دوره کنید و چون تست نزدید حتما آزمون های جامع را شرکت کنید .
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 30 مهمان