با سلام و خسته نباشید
فوق ژنتیک مولکولی دارم برای دکترا قبولی تو رشته نانو فناوری دارویی با توجه به همسان سازی رشته داروسازی چطور هست؟ و اینکه با توجه به ارشدم قبولی تو این رشته مشکل میشه ؟ و سوال سومم نانو فناوری دارویی از لحاظ آینده شغلی به چه صورت است؟
راهنمایی انتخاب رشته
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: راهنمایی انتخاب رشته
سلام
رشته خوبیه
نه شرایط برای همه به همین شکله ومنابع برای همه جدیده و غیرمرتبط - آینده شغلیش از گرایشهای دیگر داروسازی بهتراست
رشته خوبیه
نه شرایط برای همه به همین شکله ومنابع برای همه جدیده و غیرمرتبط - آینده شغلیش از گرایشهای دیگر داروسازی بهتراست
ممنون از پاسختون .
۱-از نظر امکان قبولی میان ژنتیک پزشکی و نانو فناوری دارویی کدام شرایط بهتری دارد؟
۲- از نظر شغلی و کاری میان ژنتیک پزشکی و نانو فناوری دارویی شرایط شغلی بهتری داره؟
۳- واقعا من بین انتخاب یکی از این دو رشته موندم ،لطفا راهنمایی کنید که کدوم یکی از این دو رشته رو برای دکترا بهتر است انتخاب کنم و مخصوصا از لحاظ شغلی آینده بهتری داره؟
۱-از نظر امکان قبولی میان ژنتیک پزشکی و نانو فناوری دارویی کدام شرایط بهتری دارد؟
۲- از نظر شغلی و کاری میان ژنتیک پزشکی و نانو فناوری دارویی شرایط شغلی بهتری داره؟
۳- واقعا من بین انتخاب یکی از این دو رشته موندم ،لطفا راهنمایی کنید که کدوم یکی از این دو رشته رو برای دکترا بهتر است انتخاب کنم و مخصوصا از لحاظ شغلی آینده بهتری داره؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
۱-از نظر امکان قبولی نانو فناوری دارویی شرایط بهتری دارد
۲- از نظر شغلی و کاری هم فعلا نانو فناوری دارویی شرایط شغلی بهتری دارد
۳- ژنتیک قبولیش سختتره ولی برای هیئت علمب شدن از نانو بهتره
۱-از نظر امکان قبولی نانو فناوری دارویی شرایط بهتری دارد
۲- از نظر شغلی و کاری هم فعلا نانو فناوری دارویی شرایط شغلی بهتری دارد
۳- ژنتیک قبولیش سختتره ولی برای هیئت علمب شدن از نانو بهتره
چه کسی حاضر است؟