سلام جناب pppnnn
همین دوستانی که در این تاپیک با هم شوخی می کنن از پیگیری کننده ترین افراد در زمینه مشکلات آزمون هستن که بعد از کلی سر و کله زدن با این مسیول و فلان رییس و کلی تحقیر و توهین شدن بهشون از سنجش و دبیرخونه و وزارت خونه برای اینکه خستگیهاشون رو فراموش کنن یه مقدار هم شوخی می کنن. بقیه که فقط بازدید کننده و تماشاچی تاپیکن!! ولی بازم چون نظر همه تو این سایت محترمه چشم؛ همه دوستان سعی کنید از موضوع اصلی منحرف نشیم.. ممنون از همه .
متقاضیان دکترای امسال و سال آینده لطفا بخوانند
Re: متقاضیان دکترای امسال و سال آینده لطفا بخوانند
مرسی نسیم جون لطف کردی. خبر جدیدی ندارید؟ شما با جایی تماس نگرفتید؟ کاش امروز چند تا خبر خوب بزارن بچه ها!
دوستان لطفا پیگیری جدی کنید، این تایپک ایجاد شده تا دوستان مطالبات خودشونو سازماندهی کنند و به صورت یکپارچه اقدامات لازم رو انجام بدن، دوستان خواهشا به دور از برخورد های احساسی به جد پیگیر باشین چون الان دیگه زمان چندانی نیست که با قهر و آشتی کردن به هدفمون برسیم؛ شاید بعضی ها بگن آخرش که چی؟ کی حرف ما رو گوش میده و ... ولی حداقل سال دیگه وجدان هممون راحته از این که تلاش خودمونو کردیم! تا الان خوب حرکتای خوبی شده و الحمدالله دکتر حاجتی هم با توجه به این که جواب ایمیل تک تک مونو میدن نشان از این میده که حرف ما داره شنیده میشه! خواهشا از اختلافات دست بردارین و سر یک شوخی کردن یا نکردن و این مسائل حاشیه ای و کم اهمیت با هم بحث نکینم. ضمنا دوستان تایپک نگذاشتن دوستان نشون از فعالیت کم نمیده بلکه شاید خیلی ها با سر زدن به این فروم منتظرند تا ببیند نتیجه کار داره به چه سمتی میره و شاید خیلی ها دارند پیگیری می کنند ولی منتظر نتیجه اند تا جوابشو بدن. با تشکر از تمام دوستان
منم با pppnnn موافقم .. وزن مباحث نامربوط خيلي بيشتر از موارد مرتبطه.. ولي خوب قانون جديد هم همينو ميگه ديگه :d وزن مصاحبه شده ٥٠ !!!
نسیم مدیر گروه. ایشون باید باشند
ببینید دوستان مشکل ازینجا شروع میشه که ما کلا کامل گرا هسیم خب بالاخره انسانیم حق داریم مثلا انتظار داشته باشیم که مثلا فرض وقتی بحث خاسی شروع میشه انتظار،بره که فقط،رو بحث خاص حرف بزنیم ولی اگه دقت کنید هیچ وقت نمیشه از،هم بخوایم که اونجورایی رفتار،کنیم که مادلمون میخوات درسته ما باید انتقاد پذیر باشیم ولی اینجا افراد با صدجور عقاید مختلف وجود داره اگه هی،بخوایم به هم انتقاد کنیم هی،تک تک پراکنذه میشیم و به هیجا نمیرسیم برید چند صفحه عقب تر این سایتو بخونید ببینید ورودی های قبل تر از،ماهم باهم درمورد این مسایل چقدر باهم هماهنگ بودین ولی یه حرف باعث دلخوری و پراکنده شدن افراد و تنفر و سرانجام رفتن از،این سایت برای همیشه میشه چرا سایتایی که اینهمه قانون میزارن بعداز،یه مدتی کم کم سایته ازبین میبره ؟؟؟؟چون یکی میاد یه شوخی میکنه سریع بهش میگن این سایت جدی هست شوخی نکن . قانون خوبه تذکر خوبه ولی وقتی همو نمیشناسیم اخلاقه همو نمیشناسیم بهتره صبور باشید همدیگرو ناراحت نکنید وقتی باهم صمیمی شدیم مطمنا انتقاد پذیر هم میشیم
لطفا زهراجون و نسیم جون برگردن ولطفا بچه ها بزارید هر کسی هرجور دلش خواست باشه به سلامنی هممون دکتریم و دکترای اینده و همکارای اینده
حرف همتونم درسته ولی همدیگرو درک کنید و اخلاقه همو بپذیرید
لطفا زهراجون و نسیم جون برگردن ولطفا بچه ها بزارید هر کسی هرجور دلش خواست باشه به سلامنی هممون دکتریم و دکترای اینده و همکارای اینده
حرف همتونم درسته ولی همدیگرو درک کنید و اخلاقه همو بپذیرید
باور کنید منم دو بار به حاجتی ایمیل دادم و دو بار به دبیرخونه زنگیدم. لقمه حاضری خور نیستم. اگه به تاریخ عضویتم هم نگاه کنید میبینید تازه وارد نیستم. اخبار کاملا دستمه، و مدام پیگیرم. دو صد گفته چون نیم کردار نیست، اعتراض خودمو کردم دیگه بیش از این کاری نمیتونم بکنم تا به وقتش.ضمن اینکه شخصا بسیار شوخم، ولی اینجا جاش نیست(مگر در اثنای صحبت و نظرات). چون شاید آنی مارو شاد یا بخندونه ولی تخریبش-پراکنده گویی- بس بیشتره و تمرکز کلام از دست میره. و مسلما هیچ کدوم اینو نمیخوایم.
دلیل اینکه ایده ای ندارم اینه که دوگانگی هدف وجود داره تو شرکت کنندگان(چندگانگی البته). عده ای به شدت تمایل دارن کنکور مرداد 95 باشه،عده ای از مصاحبه 50 درصدی و قطبی بودنش ذینفع میشن(شاید بچه های تهران و دانشگاهای تیپ1)،عده ای بهترین زمان کنکور رو همون آبان میدونن، عده ای هم که ورودی93 بودن ایمیل میدن که کنکور تابستون باشه خواهشا! این عده هارو من توی بچه های دانشگامون و سایتا دیدم، حرف من نیست. پس هر کدوم از عده ها، نطرات متفاوتی دارن که برا امثال حاجتی میفرستن. ضمن اینکه شک نکنید بیشتر افراد منافع شخصیشون رو در نظر دارن تا منافع جمعی رو. مثلا من اگه امسال خونده باشم و برا مصاحبه رد شده باشم، تلاش میکنم کنکور بیافته تابستون 95 تا فرصت مججد شه برام. اونی که مرتب کاراشو برنامه ریزی کرده از ابتای ارشد، قاعدتا برای آبان برنامه ریخته که اینا تخریبش کردن.و و و
برا همین میبینید که خ از بچه ها که شرایط رو وفق مراد میبینن، هیچ که همراهی نمیکنن، کارشکنی هم میکنن.بنابراین با این توده های مختلف بعید میدونم فرجی حاصل شه. همین کنکور 95 هم که آوردن واقعا سوری و الکیه.در پایان باز بگم که با وجود این اختلافات، اعتراض خودمو کردم و بیکار ننشستم. از اینکه موجب آزار دوستان شدم عذرخواهی میکنم. بدرود
دلیل اینکه ایده ای ندارم اینه که دوگانگی هدف وجود داره تو شرکت کنندگان(چندگانگی البته). عده ای به شدت تمایل دارن کنکور مرداد 95 باشه،عده ای از مصاحبه 50 درصدی و قطبی بودنش ذینفع میشن(شاید بچه های تهران و دانشگاهای تیپ1)،عده ای بهترین زمان کنکور رو همون آبان میدونن، عده ای هم که ورودی93 بودن ایمیل میدن که کنکور تابستون باشه خواهشا! این عده هارو من توی بچه های دانشگامون و سایتا دیدم، حرف من نیست. پس هر کدوم از عده ها، نطرات متفاوتی دارن که برا امثال حاجتی میفرستن. ضمن اینکه شک نکنید بیشتر افراد منافع شخصیشون رو در نظر دارن تا منافع جمعی رو. مثلا من اگه امسال خونده باشم و برا مصاحبه رد شده باشم، تلاش میکنم کنکور بیافته تابستون 95 تا فرصت مججد شه برام. اونی که مرتب کاراشو برنامه ریزی کرده از ابتای ارشد، قاعدتا برای آبان برنامه ریخته که اینا تخریبش کردن.و و و
برا همین میبینید که خ از بچه ها که شرایط رو وفق مراد میبینن، هیچ که همراهی نمیکنن، کارشکنی هم میکنن.بنابراین با این توده های مختلف بعید میدونم فرجی حاصل شه. همین کنکور 95 هم که آوردن واقعا سوری و الکیه.در پایان باز بگم که با وجود این اختلافات، اعتراض خودمو کردم و بیکار ننشستم. از اینکه موجب آزار دوستان شدم عذرخواهی میکنم. بدرود
ای داد. فک کنم همش تقصیر منه
هم دوستانی که معتقد به شوخین حق دارن هم دوستانی که معتقد نیستن حق دارن
نسیم خانم و زهرا خانم بیاین تقصیره منه

هم دوستانی که معتقد به شوخین حق دارن هم دوستانی که معتقد نیستن حق دارن
نسیم خانم و زهرا خانم بیاین تقصیره منه
فقط از بچه ها یه خاهشی دارم هیچکس ازین سایته نره من به هیچ کس اجازه نمیدم همتون همینجا زندانی هسید، میخاین یه تاپیک جدید بسازیم که دلخوریا همینجا بمونه بریم یه جای جدید روحیمون عوض میشه 
منم دیگه سعی میکنم کمتر حرف بزنم. فقط اگه خبر جدید داشتم درمیون میذارم باهاتون. والا نظراتمو برا خودم نگه میدارم 
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 21 مهمان