تا دیر نشده بیاین و کاری کنیم
Re: تا دیر نشده بیاین و کاری کنیم
بله زهرا خانم، ایمیل با پیوست کارنامه، بهترین نتیجه رو فکر می کنم بده
-
Zahra12345
بچه ها با یک ایمیل چند تا کارنامه یک رشته را بفرستیم که بتونه مقایسه کند
بچه ها میل و اعتراض غیر حضوری فایده نداره..همینجوری چند روز طول میکشه تا جواب یه میل ساده رو بدن...بعد تعداد میل ها بالا بره اینا میشینن دونه دونه تا قبل اتمام انتخاب رشته بررسی میکنن؟..حاجتی فوقش یه جواب میده میگه تلاش ما اینه که حق کسی ضایع نشه
بچه ها این شماره خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا )هستش
021-61972000
این هم خبرگزاری دانشجو SNN
021-۸۳۸۱۵۲۱
فکر می کنم زودتر از جاهای دیگه به نتیجه برسیم!
021-61972000
این هم خبرگزاری دانشجو SNN
021-۸۳۸۱۵۲۱
فکر می کنم زودتر از جاهای دیگه به نتیجه برسیم!
تازه از اینا اصلاااااا بعید نیست اسم این معترض ها رو توی بلک لیست بذارن سال دیگه بدتر نشونشون ندن
بچه ها منم موافقم این رتبه حقم نبود واقعا باید اعتراض کنیم
سلام دوستان ..
خواهشا سعی نکنید وضعیت را برای اونایی که الان در استرس انتخاب رشته -محل هستند سیاه نشان بدید....هرسال در همه انجمن های کنکوری ، اوناییکه نتیجه دلخواهشون را بدست نمی اورند میشینن به ناله ونفرین کردن زمین وزمان.....
بلاخره یه رقابت علمی هستش و عده ای خوشحال و عده ای ناراحت...اینکه همش میگین همه اعتراض دارن و ناراحتن، نه اینطورها هم نیست...ا
امسال خیلی از افراد لایقی خودم میشناسم که با بهترین درصدها ، رتبه های خوب آوردند...اما در این گروه نیستند والا ازشون دعوت میکردم کارنامه هاشون را بزارن...... خواهشا سیاه نمایی نکنین ..بزارین ما هم با آرامش بشینیم واسه کنکور 95 آماده بشیم
خواهشا سعی نکنید وضعیت را برای اونایی که الان در استرس انتخاب رشته -محل هستند سیاه نشان بدید....هرسال در همه انجمن های کنکوری ، اوناییکه نتیجه دلخواهشون را بدست نمی اورند میشینن به ناله ونفرین کردن زمین وزمان.....
بلاخره یه رقابت علمی هستش و عده ای خوشحال و عده ای ناراحت...اینکه همش میگین همه اعتراض دارن و ناراحتن، نه اینطورها هم نیست...ا
امسال خیلی از افراد لایقی خودم میشناسم که با بهترین درصدها ، رتبه های خوب آوردند...اما در این گروه نیستند والا ازشون دعوت میکردم کارنامه هاشون را بزارن...... خواهشا سیاه نمایی نکنین ..بزارین ما هم با آرامش بشینیم واسه کنکور 95 آماده بشیم
سلام
منم با توجه به درصدهام اصلا از رتبه ام راضی نیستم موافق اعتراضم اما چه جوری؟
باید هماهنگ باشیم و بتونیم کاری پیش ببریم
منم با توجه به درصدهام اصلا از رتبه ام راضی نیستم موافق اعتراضم اما چه جوری؟
باید هماهنگ باشیم و بتونیم کاری پیش ببریم
بچه ها ما دیگه چیزی نداریم که از دست بدیم!
فردا بیاین و خواهشا به خبرگزاری ایسنا و اس ان ان تماس بگیریم و خواهان این باشیم تا اونا موضوع رو بررسی کنند، مطمئنا اونا هم از خداشونه و دنبال اخبار خصوصا در حوزه دانشگاهی هستن، فردا بیاین و زنگ بزنیم و موضوع رو بهشون شرح بدیم، مطمئنا جواب خبرنگارا رو بهتر از ما میدن
فردا بیاین و خواهشا به خبرگزاری ایسنا و اس ان ان تماس بگیریم و خواهان این باشیم تا اونا موضوع رو بررسی کنند، مطمئنا اونا هم از خداشونه و دنبال اخبار خصوصا در حوزه دانشگاهی هستن، فردا بیاین و زنگ بزنیم و موضوع رو بهشون شرح بدیم، مطمئنا جواب خبرنگارا رو بهتر از ما میدن
بچه ها من میتونم کارناممو بدارم مقایسه کنید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان