تا دیر نشده بیاین و کاری کنیم
Re: تا دیر نشده بیاین و کاری کنیم
کارنامه چن تا از بچه های داروسازی رو دیدم درصدا الی بود البته من رتبه های خوبشون رو دی به نظرم اگه چن تا کارنامه از یه رشته در کنار هم باشه راحت میشه مقایسه کرد
آقا سعید؛
این کانال تلگرامی، هنوز خروجی هم داشته یا نه؟
ضمنا فرصت خیلی کوتاه هستش بهتر نیست این اعتراضات رو به رسانه ها ببریم؟ وقتی چندین نفر به رسانه هایی مثل خبرگزاری ایسنا و دانشجو زنگ بزنن، نتیجه بهتری نمیده؟
آقای پی اچ دی اگه بتونین کارنامه بچه های سال قبل یا کسانی که رتبشون امسال از شما بهتر شده ولی درصدای کمتری داشتن یا حتی اسم افراد رو بفرستید عالیه، یا حتی به خبرگزرای ها اطلاع بدین، بچه ها بازم میگم فرصتمون خیلی کمه
این کانال تلگرامی، هنوز خروجی هم داشته یا نه؟
ضمنا فرصت خیلی کوتاه هستش بهتر نیست این اعتراضات رو به رسانه ها ببریم؟ وقتی چندین نفر به رسانه هایی مثل خبرگزاری ایسنا و دانشجو زنگ بزنن، نتیجه بهتری نمیده؟
آقای پی اچ دی اگه بتونین کارنامه بچه های سال قبل یا کسانی که رتبشون امسال از شما بهتر شده ولی درصدای کمتری داشتن یا حتی اسم افراد رو بفرستید عالیه، یا حتی به خبرگزرای ها اطلاع بدین، بچه ها بازم میگم فرصتمون خیلی کمه
من خانم هستم اونایی که رتبشون بهتر شده در مجموع در صداشون بهتره یا مصاحبه بهتر داشتن
آره بچه ها..هی کوچ نکنیم از اینجا به اونجا...اینجا یکی اتفاقی ممکن توی سایت دکتر معین بره و اینجا رو ببینه...
به خبرگزاری امیدی هست؟...
به خبرگزاری امیدی هست؟...
اه بیاین تو تلگرام کاملا میشه مقایسه کرد اینجوری هر کس یه چیزی میگه من خودم مشکلی با رتبم ندارم اما برا بقیه میگم که به طور مستند یه نتیجه داشته باشید اگه کارنامه هم رشته ای های خودتونو ببینید خیلی کمک میکنهگ
بچه ها این قضیه به معنای نفی کل پروسه نیست! من معتقدم بهترین کاراینه که دوستان با مقایسه کارنامه خودشون با دیگر اعضا به نتیجه قطعی برسند
-
Zahra12345
بچه ها شاید ما اشتباه می کنیم کارنامه هامون با چند نفر بررسی کنیم بهتر است من هم با PhD94 موافقم
بچه ها بسم الله بیاین و کارنامه هامونو مقایسه کنیم
خب اینجا که نمیشه کارنامه گداشت الان اینجا بچه های داروسازی هستن بیان تلگرام تا اسکرین شات کارنامه رو بداریم
کدوم کانال تلگرام؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان