جوابهای دکتر حاجتی
Re: جوابهای دکتر حاجتی
اینطور که دکتر حاجتی به این دوستمون جواب دادن چهار پنج هفته دیگه طول میکشه ظرفیتای سال بعدو اعلام کنن همون هف هشت نفر تکمیل ظرفیت
آدم نمیدونه به این وضعیت بخنده یا گریه کنه! یکی نیست بگه ما چه گناهی کردیم میخوایم این دوره کنکور بدیم، خب مثل هر دفه کنکور برگزار کنین وبا ظرفیتای معمول هر سال، خدا ازتون نگذره 
تاحالا ٤ تا ايميل زدم جواب نميدن !! يه بار ديگه ايميلشونو ميدين بچه ها
اخبار جديد كسي چيزي نداره؟ شروع كنيم واسه كنكور؟؟ يا زبان بگيريم بريم تحصيل خارج از كشور؟؟
اخبار جديد كسي چيزي نداره؟ شروع كنيم واسه كنكور؟؟ يا زبان بگيريم بريم تحصيل خارج از كشور؟؟
سلام
بچه من تماس گرفتم گفتن فقط تکمیل ظرفیت نیست سال آینده و بعضی دانشگاه ها پذیرش مجدد دارن
بچه من تماس گرفتم گفتن فقط تکمیل ظرفیت نیست سال آینده و بعضی دانشگاه ها پذیرش مجدد دارن
سلام دوستان به ایمیل من که روز بعد جواب دادن
ظرفیتا که مشخصه برید بشمرید ببینید کدوم دانشگاها واسه سال نودو چهار بر نداشتن مشخص میشه
ایمیل من به دکتر حاجتی در مورد اعتراض به کارنامه بود که ایشون نوشتن مسئولیتش با دبیرخانه داروسازیه این یعنی اینکه یه موردی این وسط بوده
ظرفیتا که مشخصه برید بشمرید ببینید کدوم دانشگاها واسه سال نودو چهار بر نداشتن مشخص میشه
ایمیل من به دکتر حاجتی در مورد اعتراض به کارنامه بود که ایشون نوشتن مسئولیتش با دبیرخانه داروسازیه این یعنی اینکه یه موردی این وسط بوده
سلام...
من راجع به تغییر ازمون و ظرفیتها و ....ایمیل فرستادم
جواب داده:
لطفن به دبیرخانه داروسازی انتقال دهید!
من راجع به تغییر ازمون و ظرفیتها و ....ایمیل فرستادم
جواب داده:
لطفن به دبیرخانه داروسازی انتقال دهید!
ولی من با دبیرخانه تماس گرفتم گفتن ما اطلاعی نداریم.
منم تماس گرفتم گفتن ما اطلاعی نداریم فعلن مشخص نیست....نمیفهمم چرا درک نمیکنن شرایط مارو
شدیدن به اعلام ظرفیتها نیاز داریم الان
شدیدن به اعلام ظرفیتها نیاز داریم الان
سلام
ایمیل بزنیم به مدیر گروه ها
ایمیل بزنیم به مدیر گروه ها
سلام دوستان چرا تو کمپ اعتراضات به وزارت بهداشت شرکت نمیکید؟ تو تلگرام. بیاین باهم یک تصمیم جدی بگیریم وگرنه هممون باید فاتحه دکترا رو بخونیم
جواب دکتر حاجتی به اعتراض کاهش ظرفیتها:
با سلام
تلاش می کنیم حداکثر ظرفیت ممکن توسط دانشگاهها اعلام شود.
عنایت داشته باشید که قرار است یک نوبت بهمن 94 و یک نوبت مهر 95 پذیرش انجام شود یعنی به فاصله یک ترم.
سلامت و موفق باشید.
مگه اینا میزارن سلامت باشیم؟!؟ منم در جواب نوشتم:
فرماییش شما کاملا صحیح است اما همانطور که مستحضر هستید تغییر زمان آزمون نیز از تصمیمات خود وزارت بهداشت بوده و روا نیست که داوطلبان آزمون متضرر این تصمیم باشند. جامعه دانشجویی انتظار دارد که وزارت بهداشت قبل از چنین تصمیمی جوانب و حواشی کار را مد نظر قرار میداد. در هر حال ما بی صبرانه منتظر نتیجه تلاش شما در جهت عدم کاهش ظرفیتها هستیم.
با سلام
تلاش می کنیم حداکثر ظرفیت ممکن توسط دانشگاهها اعلام شود.
عنایت داشته باشید که قرار است یک نوبت بهمن 94 و یک نوبت مهر 95 پذیرش انجام شود یعنی به فاصله یک ترم.
سلامت و موفق باشید.
مگه اینا میزارن سلامت باشیم؟!؟ منم در جواب نوشتم:
فرماییش شما کاملا صحیح است اما همانطور که مستحضر هستید تغییر زمان آزمون نیز از تصمیمات خود وزارت بهداشت بوده و روا نیست که داوطلبان آزمون متضرر این تصمیم باشند. جامعه دانشجویی انتظار دارد که وزارت بهداشت قبل از چنین تصمیمی جوانب و حواشی کار را مد نظر قرار میداد. در هر حال ما بی صبرانه منتظر نتیجه تلاش شما در جهت عدم کاهش ظرفیتها هستیم.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان