؟؟؟؟

chem

؟؟؟؟

پستتوسط chem » دو شنبه 26 بهمن 1394, 2:52 pm

با سلام و وقت به خیر
من دانشجوی روزانه دکترای شیمی داروئی هستم. و در مقاطع قبلی ، ( لیسانس و فوق لیسانس) شبانه بودم...سوالی که ازتون داشتم اینه که من بعد از اتمام درسم ، میتونم دوباره کنکور تجربی رو شرکت کنم وروزانه درس بخونم؟

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

Re: ؟؟؟؟

پستتوسط کارشناس آموزشی » سه شنبه 27 بهمن 1394, 1:12 pm

سلام
بله ولی باپرداخت شهریه

success

پستتوسط success » سه شنبه 27 بهمن 1394, 1:18 pm

سلام خانم یا آقای chm. شما کدوم دانشگاه درس میخونید؟ امسال پذیرفته شدید؟

sarahf

پستتوسط sarahf » سه شنبه 27 بهمن 1394, 1:24 pm

تو رو خدا اینقد بچه ها رو نا امید نکنید یعنی با دکترای شیمی دارویی هم کار واستون گیر نمیاد از دوباره میخواید کنکو تجربی بدید تا کی میهواید درس بخونید چقدر جالب یه دکتر میاد با بچه های دپلم همکلاسی میشه چقدرررر اخه درس

chem

پستتوسط chem » سه شنبه 27 بهمن 1394, 2:21 pm

علوم پزشکی تبریز هستم...سال قبل قبول شدم
بحث کار بودن یا نبودن نیس
فقط چون به رشته پزشکی علاقه خاصی دارم پرسیدم، شما نا امید نشید ;)

success

پستتوسط success » سه شنبه 27 بهمن 1394, 6:50 pm

جناب chem. از این نظر چقدر شبیه من هستید چون منم علاقه خاصی به پزشکی دارم ولی بررسی کردم متوجه شدم که برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی چه کارشناسی باشید و چه دکترا چه روزانه و چه شبانه فقط و فقط میتونیم. دانشگاه بین الملل بریم. هیچ راه دیگه ای هم نداره. قبلا میشد روزانه قبول شد و شهریه پرداخت کرد ولی الان دیگه اینطور نیست و به هیچ عنوان نمیشه دانشگاه عادی رفت.

rozmina71

پستتوسط rozmina71 » چهار شنبه 28 بهمن 1394, 6:47 pm

سلام success
واقعا نمیشه؟
یعنی من که کارشناسی روزانه هستم و میخوام کنکور تجربی امتحان بدم نمیتونم حتی شبانه هم بخونم ؟
این قانون کی تصویب شد تا پارسال که میشد؟

success

پستتوسط success » پنج شنبه 29 بهمن 1394, 6:45 am

سلام rozmina. عزیز. من در مورد ارشد و دکترا از سازمان سنجش سوال کردم که گفتند نمیشه و فقط بین الملل باید بخونین. در مورد کارشناسی اطمینان کامل ندارم بهتره از سنجش سوال کنید ولی توی دفترچه این مصوبه هست حالا دقیقا نمیدونم منظورشون همینه یا نه!؟!
ز) مطابق مصوبه چهل و پنجمین جلسه شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ 7/12/1389 مقرر گردید دانش آموختگان مقطع کارشناسی با رعایت شرایط زیز و از طریق شرکت و قبولی در آزمون سراسری در مقطع دکترای عمومی رشته های پزشکی،دندانپزشکی و داروسازی و یا مقطع کارشناسی رشته های گروه آموزش پزشکی و همچنین مطابق مصوبه پنجاه و یکمین جلسه شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ 25/3/1392 و مصوبه جلسه شورای معین شورای عالی برنامه ریزی مورخ 17/6/92 مقرر گردید دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته کلیه رشته های تحصیلی و دکترای عمومی و دکترای حرفه ای دامپزشکی می توانند با رعایت شرایط ذیل و از طریق شرکت و قبولی در آزمون سراسری، در مقطع دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، صرفا در شعب بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی ادامه تحصیل دهند. 1) لزوم گذراندن طرح نیروی انسانی برای دانش آموختگان مشمول طرح2)دارانبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاههای اجرایی و عدم دارا بودن سهمیه بومی و یا سهمیه مناطق محروم3) نداشتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان نظام وظیفه4)تطبیق دروس تخصصی مقطع کارشناسی، در دوره دکترای عمومی امکان پذیر نمی باشد5) کلیه پذیرفته شدگان در شعب بین الملل ( اعم از اینکه در مقاطع قبلی تحصیل از آموزش رایگان برخوردار بوده یا نبوده اند) ملزم به پرداخت شهریه می باشند.6) دانش آموختگان مقتطع کارشناسی ارشد ناپیوسته صرفا قادر به تحصیل در شعب بین الملل می باشند.

یه مقدار نامفهومه ولی برای ارشد و دکترا مشخصه در مورد کارشناسی دیگه خودتون می تونید سوال کنید. موفق باشید.

rozmina71

پستتوسط rozmina71 » پنج شنبه 29 بهمن 1394, 11:57 am

سلام successخیلی ممنون پاسخ دادین .تشکر.

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان