نقص جزوه های دارو

mohammad4326

نقص جزوه های دارو

پستتوسط mohammad4326 » پنج شنبه 27 اسفند 1394, 10:04 am

سلام. بنده برای بار دومه که جزوات رو تهیه میکنم. هم 360 تومانی رو تهیه کردم و هم 800 تومانی. اینبار دیگه فکر میکردم نقصی تو جزوه ها نباشه. الان که دارم میخونم میبینم که کلی کمبود داره. به عنوان مثال در داروسازی بالینی فصل های آسم، مغز و اعصاب (پارکینسون، سردرد، صرع)، روانپزشکی (اسكيزوفروني – خلقي دوقطبي- اضطراب)،زنان: ديسمنوره و PMS – كنتراسپتيوها، استخوان و مفاصل: پوكي استخوان، سيستم اعصاب مركزي )مننژيت
برای شیمی دارویی ، Women’s Health (Chapter 41) ،Adrenocorticoids )Chapter 28) ، Men’s Health (Chapter40) ،Thyroid Function and Thyroid Drugs (Chapter 29)
Antihistamines and Related Antiallergic and Antiulcer Agents (Chapter 32)
ما با اعتماد از شما خریداری میکنیم. این کمبود هایی که تو جزوه ها بنده عرض کردم خودش به اندازه ی دو کتابه. مبحث کورتیکو استرویید ها که فصل جدانشدنیه شیمی داروییه چرا تو جزوات نیست.
خواهشا این مباحث رو برای من ارسال کنید چون زمانی نمونده

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

Re: نقص جزوه های دارو

پستتوسط کارشناس آموزشی » جمعه 28 اسفند 1394, 4:18 pm

سلام دوست عزیز
نواقص شیمی دارویی که درحال آماده شدنه احتمالا تا 15 فروردین میتونیدبگیرید ولی داروسازی بالینی که باید کامل باشه وهیچ نقصی هم نداره شاید خود انتشارات ناقص بهتون داده
درهرصورت موسسه از شنبه هفته بعد پاسخگوهستند اگر هرنقصی وجود داشته باشه وظیفه موسست که بهتون بدون هزینه تحویل بده

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان