دکتری پرستاری
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: دکتری پرستاری
سلام
منابع مدیریت متعدد میباشد اگر وقت دارید منابعی که مرتبط بامدیریت پرستاری است رابخوانید کتاب رضائیان سنگینه بهتره کتابهای راحتترو بخونید
منابع مدیریت متعدد میباشد اگر وقت دارید منابعی که مرتبط بامدیریت پرستاری است رابخوانید کتاب رضائیان سنگینه بهتره کتابهای راحتترو بخونید
متاسفانه کارشناسای بخش مشاوره اینجا بعضی هاشون از کمترین سواد و دانش مشاوره برخوردار نیستند. اینقدر با پاسخ هاشون بچه ها رو گیج میکنند که من مایوس شدم از مشاوره تو این بخش. معلومه از سر بیکاری و بی حوصلگی جواب میدن .. جواب هایی که واسه خودشون هم ارزش نداره. نو رشته منم این مشاور ها همینکارو کردن.. اینقدر جواب های عجیب و بی معنا میدادن که فهمیدن اینجا جای مشاوره نیست..
روزی 14 ساعت؟ اقا یا خانم مشاور خودتم حرف خودت رو قبول داری؟؟ یه کم فکر کنتید.. لطفا.. فکر کنید.. جای دوری نمیره
روزی 14 ساعت؟ اقا یا خانم مشاور خودتم حرف خودت رو قبول داری؟؟ یه کم فکر کنتید.. لطفا.. فکر کنید.. جای دوری نمیره
سلام خدمت کارشناس محترم.
من قصد شرکت در آزمون داروسازی امسال رو دارم. اما از بین منابع درسهای درمان که خیلی حجیم هست و سم شناسی رو هنوز نخوندم و بقیه رو هم حتما نیاز به دوره کردن دارم. به نظر شما این فرصت باقیمانده کافیه یا اینکه من خیلی عقبم؟ و اینکه با این شرایط بنظرتون روزی چند ساعت مطالعه برای من لازمه؟ خیلی ممنون از همراهی تون.
بالا
کارشناس آموزشی
مدیر سایت
Re: نگرانی از زمان کم
گزارش این پست
نقل قول
پست خوانده نشدهتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 15 اردیبهشت 1395, 3:40 am
سلام
میرسید بخونید همه قسمتهای بالینی نیازبه خواندن ندارد
روزی12تا14ساعت
من قصد شرکت در آزمون داروسازی امسال رو دارم. اما از بین منابع درسهای درمان که خیلی حجیم هست و سم شناسی رو هنوز نخوندم و بقیه رو هم حتما نیاز به دوره کردن دارم. به نظر شما این فرصت باقیمانده کافیه یا اینکه من خیلی عقبم؟ و اینکه با این شرایط بنظرتون روزی چند ساعت مطالعه برای من لازمه؟ خیلی ممنون از همراهی تون.
بالا
کارشناس آموزشی
مدیر سایت
Re: نگرانی از زمان کم
گزارش این پست
نقل قول
پست خوانده نشدهتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 15 اردیبهشت 1395, 3:40 am
سلام
میرسید بخونید همه قسمتهای بالینی نیازبه خواندن ندارد
روزی12تا14ساعت
سلان وقت بخیرچند سالیست دکتراشرکت میکنم اماهرباردریک مرحله رد شده ام.نیاز به کمک ونشاوره دارم. آمار ضعیفم و اموزش لازم دارم ساکن مشهدهستم اما اگربرنامه زمانبندی داشته باشم شرکت میکنم لطفامرایاری فرمایید.سپاس
سلان وقت بخیرچند سالیست دکتراشرکت میکنم اماهرباردریک مرحله رد شده ام.نیاز به کمک ونشاوره دارم. آمار ضعیفم و اموزش لازم دارم ساکن مشهدهستم اما اگربرنامه زمانبندی داشته باشم شرکت میکنم لطفامرایاری فرمایید.سپاس
سلام خدمت مشاور محترم، میخواستم بدونم حداقل نمره مصاحبه برای قبولی دکتری پرستاری باید چند باشه؟ آیا کسی که فقط دو سال سابقه تدریس و شرکت در دو کارگاه داره شانسی برای قبولی داره؟ (البته با معدل بالای 18). آیا مدرک icdl از فنی حرفه ای جزء رزومه حساب میشه؟ ممنون از راهنماییتون.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
15
اگرکتبیوبالا بزنه بله
خیرحساب نمیشه
15
اگرکتبیوبالا بزنه بله
خیرحساب نمیشه
با سلام خدمت دوستان و مشاور محترم، میخواستم بدونم شما اطلاع دارید که رتبه قبولی برای دکتری پرستاری شیراز هم روزانه و هم مازاد پارسال چند بوده؟ و آیا از ظرفیت های امسال اطلاعی دارید؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
حدود40تا50- خیر
حدود40تا50- خیر
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان