علوم سلولی کاربردی

dr naghi

علوم سلولی کاربردی

پستتوسط dr naghi » جمعه 24 اردیبهشت 1395, 6:34 am

با سلام و خسته نباشید.
بنده پزشک هستم و علاقه زیادی به کار های پژوهشی بر روی سلولهای بنیادی و سلول درمانی دارم. می خواستم بدونم با خوندن کدوم کتاب ها میتونم این رشته رو تضمینی قبول بشم؟

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

Re: علوم سلولی کاربردی

پستتوسط کارشناس آموزشی » شنبه 25 اردیبهشت 1395, 4:54 am

سلام
هرکدام از مباحث کتابهای خلاصه اش در بازار موجوده البته موسسه بسته آموزشی داره که هم کامله و هم بودن کسایی که نتیجه گرفتن

قاسم

پستتوسط قاسم » دو شنبه 3 خرداد 1395, 11:17 am

سلول درمانی در آینده ای نچندان دور بصورت جدی وارد بالین خواهد شد و سلولی کاربردی از نیازهای مهم این بخش هست که اینده روشنی خواهد داشت. بعبارتی جهش در پزشکی نوین لاجرم به سمت سلول درمانی کشیده خواهد شد.
فعلا که تعداد شرکت کننده ها کم هست بهترین فرصت برای شرکت در این رشته هست دکتر جان.
سعی کنید بیشتر بر روی پاتولوژی (رابینز) و ایمنی (خلاصه ابوالعباس) فوکوس کنید، چون ایمونوسل تراپی اخیرا به موفقیتهای خوبی دست یافته و بیس ایمنی از ملزوماته این رشته هست- اطلاعات بروزی هم در زمینه سلولهای بنیادی و تمایز اونها داشته باشید.

alizadeh

پستتوسط alizadeh » سه شنبه 11 خرداد 1395, 7:17 am

با سلام
امکان داره منابع خلاصه برای شرکت در آزمون دکترای علوم سلولی کاربردی رو راهنمایی بفرمایید. متشکرم

alizadeh

پستتوسط alizadeh » سه شنبه 11 خرداد 1395, 7:40 am

قاسم نوشته شده:سلول درمانی در آینده ای نچندان دور بصورت جدی وارد بالین خواهد شد و سلولی کاربردی از نیازهای مهم این بخش هست که اینده روشنی خواهد داشت. بعبارتی جهش در پزشکی نوین لاجرم به سمت سلول درمانی کشیده خواهد شد.
فعلا که تعداد شرکت کننده ها کم هست بهترین فرصت برای شرکت در این رشته هست دکتر جان.
سعی کنید بیشتر بر روی پاتولوژی (رابینز) و ایمنی (خلاصه ابوالعباس) فوکوس کنید، چون ایمونوسل تراپی اخیرا به موفقیتهای خوبی دست یافته و بیس ایمنی از ملزوماته این رشته هست- اطلاعات بروزی هم در زمینه سلولهای بنیادی و تمایز اونها داشته باشید.

با سلام
شما که در این رشته تحصیل میکنید منابع خلاصه برای شرکت در آزمون علوم سلولی کاربردی را راهنمایی میفرمایید متشکرم

قاسم

پستتوسط قاسم » پنج شنبه 13 خرداد 1395, 8:15 am

alizadeh نوشته شده:
قاسم نوشته شده:سلول درمانی در آینده ای نچندان دور بصورت جدی وارد بالین خواهد شد و سلولی کاربردی از نیازهای مهم این بخش هست که اینده روشنی خواهد داشت. بعبارتی جهش در پزشکی نوین لاجرم به سمت سلول درمانی کشیده خواهد شد.

با سلام
شما که در این رشته تحصیل میکنید منابع خلاصه برای شرکت در آزمون علوم سلولی کاربردی را راهنمایی میفرمایید متشکرم

برای همه درسا که خلاصه ج نمیده- خلاصه برا درسایی خوبه که شما تو مقاطع قبلیتون خیلی اونارو خوندید و مسلط هستید- مثلا من بیوشیمیستم و سلولی و ایمنی رو فقط از کتابهای برای کنکور خوندم. برا بقیه هم نیاز نیست کتاب تکست خوند ولی کتابای با حجم کم هم ج نمیدن.
برا بافت و جنین (چکیده برای آزمون علوم پایه دکتری عمومی پزشکی)- زیست: چکیده لودیش- هماتو: هاف براند- پاتو: چکیده جلد یک رابینز(فقط عمومیش)- ایمنی: وجگانی یا چهار استاد - بهتره هفته آخر فقط های لایتها و چکیده نوت هاتونو مرور کنید.

alizadeh

پستتوسط alizadeh » یک شنبه 16 خرداد 1395, 4:28 am

قاسم نوشته شده:
alizadeh نوشته شده:

با سلام

برای همه درسا که خلاصه ج نمیده- خلاصه برا درسایی خوبه که شما تو مقاطع قبلیتون خیلی اونارو خوندید و مسلط هستید- مثلا من بیوشیمیستم و سلولی و ایمنی رو فقط از کتابهای برای کنکور خوندم. برا بقیه هم نیاز نیست کتاب تکست خوند ولی کتابای با حجم کم هم ج نمیدن.
برا بافت و جنین (چکیده برای آزمون علوم پایه دکتری عمومی پزشکی)- زیست: چکیده لودیش- هماتو: هاف براند- پاتو: چکیده جلد یک رابینز(فقط عمومیش)- ایمنی: وجگانی یا چهار استاد - بهتره هفته آخر فقط های لایتها و چکیده نوت هاتونو مرور کنید.

با سلام وتشکر منم زمینه برای ایمونو هماتو و کمی هم سلولی مولکولی دارم بنظر شما میتونم از کتابهای برای کنکور استفاده کنم؟
شما چه سالی سلولی کاربردی رو قبول شدید؟ با چه درصدهایی میشه قبول شد؟من چون شاغل هستم خیلی نمیتونم وقت برای کنکور بذارم بنظرتون با کتابهای بالا از الان میتونم این رشته رو سال اینده قبول بشم یا رقابت تو این رشته زیاده?متشکرمl

قاسم

پستتوسط قاسم » یک شنبه 17 مرداد 1395, 11:04 am

بله, میتونید.
من سال 94
میانگین 50به بالا شانس قبولی بالایی داره. رقابت متوسطه, بستگی به علاقه داره, اگه صرفا بخاطر اینه که یک رشته ای قبول بشید توصیه نمیکنم.

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان