سلام و ادب
نمیدونم چرا عزیزان اینقدر روی تاثیر زبان صحبت میکنن. بنده نمره زبان بالایی دارم ولی بنظرم داوطلب ابتدا باید آزمون کتبی رو قبول بشه.. کسی که رتبه خوبی بیاره و از لحاظ علمی و پژوهشی نمره بالایی کسب کنه حقشه دکترا بخونه حتی با زبان متوسط..
مصوبات هجدهمین نشست شورای آموزش علوم پزشکی
Re: مصوبات هجدهمین نشست شورای آموزش علوم پزشکی
دوستان.کی ثبت نامه؟؟؟؟مگه قرار نبود 10خرداد باشه؟لطفا اگه ثبت نام شروع شد اطلاع رسانی کنید
ثبت نام که شروع شده.
کسی با ثبت نام مشکل نداره؟ من هزینه رو پرداخت کردم ولی صفحه ثبت نام فعال نمیشه. خواهشا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
کسی با ثبت نام مشکل نداره؟ من هزینه رو پرداخت کردم ولی صفحه ثبت نام فعال نمیشه. خواهشا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
من ثبت نام کردم. مشکلی نداشت . همه مدارکمو دادم به جز صفحه آخر شناسنامه . به نظرتون باید حتما میدادم؟
نمره زبان تو وزارت علوم تپامتیاز بالا محسوب میشه.. بین کسی که نمره 45 اورده با کسی که 70 اورده فرق هست..این یعنی فقط یک پارامتر مهم نیست. مجموعه پارامترها تو ازمون دکترا سهم داره. ضمنا من اینجا از این قانون معترض شدم که هر سال داره تغییر میکنه نه فرد خاصی.. لطفا تنش ایجاد نکنید
امسال سی درصد و سال دیگه پنجاه (البته اگر تا اون موقع قانون جدیدی راه نندارن([/quote]
ولی اینجوری که بده.....مطمئنین.خدا کنه بازم 30 درصد باشن و مثل وزارت علوم نشه
ولی اینجوری که بده.....مطمئنین.خدا کنه بازم 30 درصد باشن و مثل وزارت علوم نشه
parisa28 نوشته شده:امسال سی درصد و سال دیگه پنجاه (البته اگر تا اون موقع قانون جدیدی راه نندارن(
ولی اینجوری که بده.....مطمئنین.خدا کنه بازم 30 درصد باشن و مثل وزارت علوم نشه[/quote]
تا اونجایی که میدونم قانونش تصویب شده و چون باید یک سال از تصویبش بگذره تا اجرا شه، امسال به همون روال سی درصد میمونه و از سال دیگه عملی میکنن...البته بهتره کارشناس محترم اگر اطلاع دارن بفرمایند...شاید من اشتباه کنم...
setare2 نوشته شده:من ثبت نام کردم. مشکلی نداشت . همه مدارکمو دادم به جز صفحه آخر شناسنامه . به نظرتون باید حتما میدادم؟
اگه توضیحات نداشته باشه نیاز نیس بفرستین
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان