با سلام خدمت کارشناس محترم
بنده قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا رشته بهداشت باروری دارم،اما با توجه به اینکه رشته مامایی هم جدیدا به دفترچه دکترا اضافه شده آیا شانس هیات علمی در رشته بهداشت باروری را دارم یا خیر؟
تلاش
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: تلاش
سلام
شانس هیات علمی شدن در رشته بهداشت باروری را دارید
شانس هیات علمی شدن در رشته بهداشت باروری را دارید
Re: تلاش
من با کارشناس موافقم که میگن بیولوژی بازار خوبی باید نداره.. . فقط کافیه سری به مراکز ناباروری بزنید یا تو سایت موسسسه مهر رشت.. یا کلینیک های ناباروری تهران رو مشاهدا کنید.. به لیست پزشکانش دقت کنید.. تماما متخصص زنان و زایمان.. یک متخصص جنین شناسو. اون هم پزشک بوده و جنین شناس شده و در رده های بعدی. ماما و کارشناسی ارشد جنین شناسی( به عنوان کارشناس کار میکنند..
چون هرگز مجوز کار مستقل به بیولوژی تولید مثل داده نشده و چون رشته نوپایی هست جا نیفتاده و هنوز یکی دو ساله از فارغ التحصیلیشون نگذشته..نمیگم بیکار میمونن.. اما کار مستقل ندارن.. به نظرم ماما راحت تر میتونه بهداشت باروری قبول بشه چون منایع دکتری کمتری داره.. و امیدش هم بهتره تو بیمارستانها و مراکز دولتی.. اما تولید مثل نیست.. چون ما مرکز تحقیقات در ایران به اون صورت نداریم.. قبول کتید.. اینجا انگلیس و امریکا نیست. اینجا ایران هست که مسائل بالینی بیشتر از تحقیقات بها داده میشه..
چون هرگز مجوز کار مستقل به بیولوژی تولید مثل داده نشده و چون رشته نوپایی هست جا نیفتاده و هنوز یکی دو ساله از فارغ التحصیلیشون نگذشته..نمیگم بیکار میمونن.. اما کار مستقل ندارن.. به نظرم ماما راحت تر میتونه بهداشت باروری قبول بشه چون منایع دکتری کمتری داره.. و امیدش هم بهتره تو بیمارستانها و مراکز دولتی.. اما تولید مثل نیست.. چون ما مرکز تحقیقات در ایران به اون صورت نداریم.. قبول کتید.. اینجا انگلیس و امریکا نیست. اینجا ایران هست که مسائل بالینی بیشتر از تحقیقات بها داده میشه..
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 19 مهمان