اطلاعیه تکمیلی مصوبه شماره 6 در سایت سنجش
اطلاعیه تکمیلی مصوبه شماره 6 در سایت سنجش
بچه ها اطلاعیه شماره دو رو در سایت سنجش پزشکی که امروز قرار دادند,مطالعه کنید و ببینید سازمان نظام خودمختار پزشکی که این روزها کنکور دکترا رو جولانگاه نمایش قدرت خودش انتخاب کرده و با شکم سیری برای عده زیادی از بهترین جوانان که جرمشون طالب علم بودنشونه, نظرات شاذ خودش رو در فاصله یک ماه به کنکور مصوبه میکنه با اعلام استقلال و خود رایی, جلوتر از وزارت بهداشت حرکت میکنه و مصرانه به دنبال اجرای مصوبه تبعیض آمیز نا معقول خودش هست; دوستان پیگیری ها الحمد الله تا کنون با موفقیت نسبی همراه بوده و باعث شده تا وزارت بهداشت به رایزنی با نظام پزشکی بپردازه, پس از تلاشمون دست نکشیم و امید به خدا, نگذاریم تا آینده ما ملعبه دست برخی خودسری ها باشه.
-
sina.iaqubi
Re: اطلاعیه تکمیلی مصوبه شماره 6 در سایت سنجش
اين تو بميري از اون تو بميري ها نيست.. اگه اين قانون رو لغو نكنن نيازي به مجمع و گروه تلگرام و اتحاد نيست .. خودم يا همه چيش رو بجون ميخرم و ميرم سازمان رو رو سرشون خراب ميكنم.. يا حتي شده اونجا خودم رو آتيش ميزنم.. تا حداقل زندگي بقيه جووناي مملكتم كه مثل عروسك خيمه شب بازي دست يكسري دزد و از خدا بي خبر كه بهترين سال هاي عمر امثال من رو از روي جهالت و گنده دماغي خودشون به سخره گرفتن نجات بدم
Re: اطلاعیه تکمیلی مصوبه شماره 6 در سایت سنجش
جراتشو ندارن مگه دسته خودشونه یعنی چی خودتو میکشی اونا هسن که باید بمیرن. اگه این قانون لغو نشه من از ایران میرم این یه تهدیده:)
لغو میشه مطمنم عمدا اینکارو میکنن که شما درس نخونید، انگیرتون کم بشه بعدش اون افرادی که خودشون میخوان بگیرن بعدش میان میگن قانون لغو شد.
لغو میشه مطمنم عمدا اینکارو میکنن که شما درس نخونید، انگیرتون کم بشه بعدش اون افرادی که خودشون میخوان بگیرن بعدش میان میگن قانون لغو شد.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان