انتخاب رشته داروسازی

nahid1366

Re: انتخاب رشته داروسازی

پستتوسط nahid1366 » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 12:00 pm

بله دیگه توی دفترچه نوشته شده که به یک دانشگاه واسه مصاحبه معرفی میشید و نتیجه آزمون برا همه دانشگاها معتبر هست

faridmostafaie

پستتوسط faridmostafaie » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 12:16 pm

success نوشته شده:سلام بچه ها. من برای انتخاب رشته ها و شهرها مشکل دارم. با کسی مشورت نکردم. شیمی دارویی رو خیلی دوست دارم ولی نمیدونم نانو بهتره یا شیمی دارو؟؟؟ تازه الویت شهرها رو هم نمیدونم!!! اگه شما اطلاعاتی دارید خواهشا کمکم کنید که انتخاب بهتری داشته باشم. مرسی.

این که کدوم بهتره نمیشه نسخه ی واحدی برای همه پیچید.بسته به علایق و استعداد ها و سایر شرایط داره
به نظر من دوره ی دکترا باید بیشتر به علاقه بها داد.چون طول دوره زیاده و باید رشته ای رو انتخاب کرد که در بین دوره دلزده نشید.

faridmostafaie

پستتوسط faridmostafaie » پنج شنبه 21 مرداد 1395, 12:20 pm

success نوشته شده:فعلا فقط به انتخاب درست فکر کنید، اینطوری برای مصاحبه هم آرامش بیشتری دارید. ولی من یه سوال مهم برام پیش اومده!! اگه مثلا به منطقه آمایشی تهران فرستاده شدیم ولی قبول نشدیم یا هر منطقه دیگه ای، شانس قبولی تو مناطق بعدی رو داریم؟؟؟

تا جایی که من میدونم اگه از یک آمایش قبول نشیم موقع جواب نهایی بر حسب نمره به بقیه ی آمایش ها میفرستند
من خودم سوال که دارم چند تا آمایش میتونیم انتخاب کنیم؟

vpmehdi4

پستتوسط vpmehdi4 » جمعه 22 مرداد 1395, 7:06 am

گفته میشه با توجه به قوانین جدید، امسال رقابت برای پذیرش در تهران خیلی کمتر میشه
چون خیلی از بچه ها مجبورن بین 3 قطب یکی رو انتخاب کنن
آخرین ويرايش توسط 1 on vpmehdi4, ويرايش شده در 0.

faridmostafaie

پستتوسط faridmostafaie » جمعه 22 مرداد 1395, 8:44 am

سلام بچه های داروسازی عزیز
یک سوال درباره ی انتخاب رشته لطفا هر کی میدونه جواب بده
تو انتخاب رشته اول رشته مجاز را که انتخاب میکنیم و بعدا انتخاب دانشگاه میادو انتخاب دانشگاه هر چند امکانش بود انتخاب میکنیم و میریم رشته ی مجاز ذیگه و باز هر چند دانشگاه امکانش بود انتخاب میکنیم و آخر سر گزینه ی پایان انتخابو میزنیم؟
من انتخاب دانشگاه اولو که میزنم و بعد بقیه اون قبلی که زدم نشون نمیده و می خوام بدونم خودشون تو حافطه هستش و بعد از اتمام انتخاب همشو نشون میده؟
از این نگران شدم که بعد از انتخاب گزینه ی پایان انتخاب سیستم آخرین انتخابمو قبول کنه و قبلی هایی که زدم همشون خدای نکرده برن به باد هوا.
مثلا یه کسی سه الویت اولو میزنه نانو و بعد میاد زیست دارو و بعد میخواد مجددا از نانو بزنه چنین امکانی هست دیگه؟والا من اولین باره چنین انتخاب رشته ای میبینم.

vpmehdi4

پستتوسط vpmehdi4 » جمعه 22 مرداد 1395, 5:50 pm

nasim-mmm نوشته شده:ماهم گیجیم هنوز
ولی اگه بر اساس نمره نباشه چرا خوب سه تا شهر برا مصاحبه گذاشتن.یجا برگزار میکردن

فکر کنم اولین انتخاب باعث معرفی شدن به یک قطب خاص هست
مثلا اگه اول سیوتیکس اصفهان انتخاب کنی، برای مصاحبه باید به اصفهان بری

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 22 مهمان