تجربه مصاحبه داروسازی

farm95

تجربه مصاحبه داروسازی

پستتوسط farm95 » دو شنبه 1 شهریور 1395, 1:53 pm

با توجه به خبری که یکی از دوستان گذاشته بود امسال مصاحبه داروسازی مثل قبل هست ممنون میشم کسانی که تجربه سال پیش دارند بگن که چطوری بوده مصاحبه؟ خصوصا از منابع آزمون سوال میپرسن؟

faridmostafaie

Re: تجربه مصاحبه داروسازی

پستتوسط faridmostafaie » دو شنبه 1 شهریور 1395, 3:10 pm

farm95 نوشته شده:با توجه به خبری که یکی از دوستان گذاشته بود امسال مصاحبه داروسازی مثل قبل هست ممنون میشم کسانی که تجربه سال پیش دارند بگن که چطوری بوده مصاحبه؟ خصوصا از منابع آزمون سوال میپرسن؟

از منابع فکر نکنم سوال بپرسند.پارسالم از دوست های من نپرسیده بودند.از پایان نامه سوال میپرسند و چند سوال عمومی مثل معرفی خود به زبان انگلیسی . سوابق آموزشی و پژوهشی و ...
اما دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم فصول مربوط به نانو و زیست فارماسیوتیکسو اگه انتخاب های اولتان این رشته هاست مرور کنید و شیمی دارویی هم مرور کنید.ان شالاه که هر کس زحمت کشیده نتیجشو ببینه
موفق باشید

farm95

پستتوسط farm95 » دو شنبه 1 شهریور 1395, 9:17 pm

ممنون از شما فریدمصطفایی. من چون رشته ارشدم شیمی آلی بوده انتخاب اولم دارویی هست و الان همه اون درسا که شما گفتین به طرز عجیبی به کل فراموش کردم باید یه مرور کنم. بازم ممنون انشالا موفق باشید

faridmostafaie

پستتوسط faridmostafaie » سه شنبه 2 شهریور 1395, 6:46 am

farm95 نوشته شده:ممنون از شما فریدمصطفایی. من چون رشته ارشدم شیمی آلی بوده انتخاب اولم دارویی هست و الان همه اون درسا که شما گفتین به طرز عجیبی به کل فراموش کردم باید یه مرور کنم. بازم ممنون انشالا موفق باشید

خواهش میکنم.منم کارشناسی ارشد شیمی تجزیه هستم.پس شیمی دارویی رو حتما باید به مباحثش مسلط باشید.به آلیم که حتما تسلط دارید.
موفق باشید...

parisa28

پستتوسط parisa28 » سه شنبه 2 شهریور 1395, 2:12 pm

farm95 نوشته شده:ممنون از شما فریدمصطفایی. من چون رشته ارشدم شیمی آلی بوده انتخاب اولم دارویی هست و الان همه اون درسا که شما گفتین به طرز عجیبی به کل فراموش کردم باید یه مرور کنم. بازم ممنون انشالا موفق باشید

ببخشید میشه بعد از مصاحبه تجربتونو بگین؟ آخه منم مثله شما ارشد آلی هشتم.

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 45 مهمان