بچه های داروسازی از مصاحبه بگند
Re: بچه های داروسازی از مصاحبه بگند
تعداد داوطلبان شرکت کننده در مصاحبه دانشگاه اصفهان حدودا چند نفر بودن؟
دانشگاه تهران اگه اشتباه نکنم 10 گروه 20 نفره
تبریز چند نفر بود؟
تبریز چند نفر بود؟
تبریز کلا فکر کنم کمتر از 50 نفر بودن
-
habibeh1369
faridmostafaie نوشته شده:habibeh1369 نوشته شده:faridmostafaie نوشته شده:من گروه 9 بودم.از شانسم دو تا سوال تخصصی پرسیدن که چون من غیر داروسازم نتونستم خوب جواب بدم.من نانو رو زده بودم.حالا ببینیم خدا چی میخواد.
سلام اقای مصطفایی
منم گروه 9بودم. همونکه با بابام ردیف پشت سر شما نشسته بودیم. اصلا جایی برای نشون دادن خود آدم نبود. سوالای شخصی مثل اهداف، فعالیتهای اجتماعی و ... پرسیدن. متن هم که احتمالا مشترک بود و همون مبحث سروتونین بود که منم تپق زدم و چندتا سوال ازون موضوع ازم پرسیدن که خودمم نفهمیدم چی جواب دادم.
ولی در کل انتظار نداشتم اینجوری باشه و احتمالا نمره دادنشون سلیقه ای هست. انشالله موفق باشید، منتظر خبرهای خوب برای شما هستم که شنیدم لیاقتش را دارید. من 2تا مقاله خارجی و 1مقاله داخلی و 5تا خلاصه مقاله در همایش داشتم که 4تا حساب کردن. طرح پژوهشیامم اسم نبردن و نشنیدم که بنویسم. یادمم نبود به عنوان فعالیتهای اجتماعیم یاداوری کنم که مدرک icdl دارم. توکل به خدا
سلام.
شما خیلی لطف دارید.منم برای شما آرزوی موفقیت میکنم.شما خدا رو شکر از حیث مقاله وضعیت خوبی دارید.من دو تا مقاله ی داخلی داشتم.بله سلیقه ایه.در دانشگاه تبریز از دوستم فقط از پایان نامش پرسیدن.شما هم شیمیست بودید؟
ممنونم لطف دارید. به نظر شما با این مقالات احتمال قبولیم هست یا نه؟ نه من لیسانسم علوم ازمایشگاهی و ارشدم سم شناسی پزشکی بود. الان سم شناسی را اول و نانوفناوری دارویی را پس از اون انتخاب کردم چون تز ارشدم در مورد بررسی سمیت یک داروی نشانده شده بر روی نانوکامپوزیتی بود که مقاله ش هنوز چاپ نشده. روز مصاحبه فقط گفتم سم شناسی رو میخوام برم و اسمی از نانو نیاوردم.
-
faridmostafaie
habibeh1369 نوشته شده:faridmostafaie نوشته شده:habibeh1369 نوشته شده:
سلام اقای مصطفایی
منم گروه 9بودم. همونکه با بابام ردیف پشت سر شما نشسته بودیم. اصلا جایی برای نشون دادن خود آدم نبود. سوالای شخصی مثل اهداف، فعالیتهای اجتماعی و ... پرسیدن. متن هم که احتمالا مشترک بود و همون مبحث سروتونین بود که منم تپق زدم و چندتا سوال ازون موضوع ازم پرسیدن که خودمم نفهمیدم چی جواب دادم.
ولی در کل انتظار نداشتم اینجوری باشه و احتمالا نمره دادنشون سلیقه ای هست. انشالله موفق باشید، منتظر خبرهای خوب برای شما هستم که شنیدم لیاقتش را دارید. من 2تا مقاله خارجی و 1مقاله داخلی و 5تا خلاصه مقاله در همایش داشتم که 4تا حساب کردن. طرح پژوهشیامم اسم نبردن و نشنیدم که بنویسم. یادمم نبود به عنوان فعالیتهای اجتماعیم یاداوری کنم که مدرک icdl دارم. توکل به خدا
سلام.
شما خیلی لطف دارید.منم برای شما آرزوی موفقیت میکنم.شما خدا رو شکر از حیث مقاله وضعیت خوبی دارید.من دو تا مقاله ی داخلی داشتم.بله سلیقه ایه.در دانشگاه تبریز از دوستم فقط از پایان نامش پرسیدن.شما هم شیمیست بودید؟
ممنونم لطف دارید. به نظر شما با این مقالات احتمال قبولیم هست یا نه؟ نه من لیسانسم علوم ازمایشگاهی و ارشدم سم شناسی پزشکی بود. الان سم شناسی را اول و نانوفناوری دارویی را پس از اون انتخاب کردم چون تز ارشدم در مورد بررسی سمیت یک داروی نشانده شده بر روی نانوکامپوزیتی بود که مقاله ش هنوز چاپ نشده. روز مصاحبه فقط گفتم سم شناسی رو میخوام برم و اسمی از نانو نیاوردم.
وضعیتتون خوبه.ارشدم کار مرتبط داشتید.انشالاه قبولید.
دوستانی که تو تهران مصاحبه دادن، بفرمایند که تعداد ایستگاههای مصاحبه دانشگاه تهران چند تا بود؟
واسه تبریز که ما رفتیم، فقط 2 ایستگاه بود!
که فکر کنم هرچی تعداد ایستگاههای مصاحبه کمتر باشه، به ضرر داوطلبها باشه
واسه تبریز که ما رفتیم، فقط 2 ایستگاه بود!
که فکر کنم هرچی تعداد ایستگاههای مصاحبه کمتر باشه، به ضرر داوطلبها باشه
دوست عزیز قبل از مصاحبه اعلام شد که واسه داروسازی به شکل سنتی برگزار میشه و خبری از ایستگاه و این حرفا نیست لینک خبر هم یکی از بچه ها زحمت کشیده بودن توی همین فروم کذاشته بودند
اگه زحمتی نیست، لینک خبر رو بذارید ماهم ببینیم
مرسی
مرسی
متاسفانه نمیدونم عنوان پستی که دوستان لینک رو داخلش گذاشته بودند چی بود که براتون پیداش کنم ولی مطمئن باشید شفاف اعلام کرده بودند که واسه دارو و دندان مصاحبه بشکل سنتی هست حالام که گذشته ها گذشته هموطن
-
habibeh1369
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Noorolla و 7 مهمان