با سلام کارشناس محترم لطفا منابع توکسین های میکروبی برای ازمون 97 را ذکر کنید؟ ایا بازار کار خوبی دارد؟ باکتری شناسی بازار کارش خوبه یا توکسین؟
با تشکر
توکسین های میکروبی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: توکسین های میکروبی
سلام
باکتری تاپلی ویلسون دکتر اسماعیلی – مورای ترجمه جدید دکتر اسماعیلی– ویروس درسنامه دکتر اسماعیلی، - ایمنی: منشورایمونولوژی
انگل شناسی ،قارچ شناسی کتابهای خلاصه ارشد
بله-باکتری بهتره
باکتری تاپلی ویلسون دکتر اسماعیلی – مورای ترجمه جدید دکتر اسماعیلی– ویروس درسنامه دکتر اسماعیلی، - ایمنی: منشورایمونولوژی
انگل شناسی ،قارچ شناسی کتابهای خلاصه ارشد
بله-باکتری بهتره
سلام
ببخشید توی دفترچه انتخاب رشته ی پارسال نوشته برای توکسین های میکروبی حتما باید نظامی باشیم، درسته؟ یعنی من که نظامی نیستم نمیتونم؟،
ببخشید توی دفترچه انتخاب رشته ی پارسال نوشته برای توکسین های میکروبی حتما باید نظامی باشیم، درسته؟ یعنی من که نظامی نیستم نمیتونم؟،
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله
میتونید ولی فقط دانشگاههای نظامی برمیدارن
میتونید ولی فقط دانشگاههای نظامی برمیدارن
و اینکه فرزند نظامی هستم امتیازی داره؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
خیر امتیازی نداره
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من ارشد سمشناسی دارم و قصد دارم در مقطع phd ادامه تحصیل بدم، آیا کسی که توکسین های میکروبی می خونه جذب مراکز نظامی میشه یا می تونه در جای دیگری هم به مشغول به کار بشه؟ اگر بله در کجاها؟ و اینکه بازار کار کدام یک از این رشته ها بهتر هست؟
سم شناسی، بهداشت حرفه ای، علوم اعصاب، بافت شناسی، بهداشت عمومی و علوم سلولی کاربردی
ببخشید من ارشد سمشناسی دارم و قصد دارم در مقطع phd ادامه تحصیل بدم، آیا کسی که توکسین های میکروبی می خونه جذب مراکز نظامی میشه یا می تونه در جای دیگری هم به مشغول به کار بشه؟ اگر بله در کجاها؟ و اینکه بازار کار کدام یک از این رشته ها بهتر هست؟
سم شناسی، بهداشت حرفه ای، علوم اعصاب، بافت شناسی، بهداشت عمومی و علوم سلولی کاربردی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
خیر در مراکز غیرنظامی هم کاربرد دارد
شرکتهای دارویی ، غذایی ، کشاورزی محیط زیستی ، تحقیقاتی و...
بهداشت حرفه ای بهتره ولی برای شما سم شناسی بهتره
خیر در مراکز غیرنظامی هم کاربرد دارد
شرکتهای دارویی ، غذایی ، کشاورزی محیط زیستی ، تحقیقاتی و...
بهداشت حرفه ای بهتره ولی برای شما سم شناسی بهتره
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Google [Bot] و 10 مهمان