با سلام
امسال سوالات فیزیک داروسازی هسته ای بسیار پیچیده بود و خیلی از داوطلبان به این نوع طرز طرح سوال اعتراض داشتند
و طراحان سوال به این فکر کرده بودن که برای کنکور ارشد فیزیک یا دکتری فیزیک دارن سوال طرح می کنن
طراحان سوال باید در سه سطح سوالات ساده، متوسط و مشکل سوال طراحی کنند ولی متاسفانه حتی سوالات آسان و ساده را با پیچاندن سوال سخت کرده بودن. اگر اکثریت داوطلبان به سوالات فیزیک اعتراض داشته باشند آیا امکان دارد سازمان سنجش پزشکی بعضی از سوالات سخت و پیچیده که مربوط به آزمون های حدنصاب دار نیست را حذف کنند؟
با تشکر از شما
طرز طراحی سوالات داروسازی هسته ای سال 1392
-
javadhabibi
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: طرز طراحی سوالات داروسازی هسته ای سال 1392
خیر حذف نمیکنند چون ازمنابع معرفی شده است مگراینکه ثابت کنید ازمنابع نیست به سختی سوال ارتباط نداره
-
javadhabibi
با تشکر از جواب قبلی
لطف می کنید درباره مرحله دوم و مصاحبه و ملاک های مهم که در نظر می گیرند توضیحی بدید؟
من شیمی خوندم آیا رفرنسی باید برای مصاحبه بخونم تا با موفقیت از مرحله دوم عبور کنم؟
لطف می کنید درباره مرحله دوم و مصاحبه و ملاک های مهم که در نظر می گیرند توضیحی بدید؟
من شیمی خوندم آیا رفرنسی باید برای مصاحبه بخونم تا با موفقیت از مرحله دوم عبور کنم؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
نداشتن شغل و مشغله وداشتن وقت کافی برای کارروی پایان نامه، داشتن توصیه نامه ها ازاستاد راهنماو... سابقه فعالیتهای مرتبط
درخصوص پایان نامتون یا مطالب کنکوری که خوندید ممکنه سوال بپرسند
درخصوص پایان نامتون یا مطالب کنکوری که خوندید ممکنه سوال بپرسند
-
royapirahansiyah
Re: طرز طراحی سوالات داروسازی هسته ای سال 1392
با سلام آقای جواد حبیبی
منم امسال میخوام داروسازی هسته ای شرکت کنم.
میخواستم در رابطه با امتیازتون اینکه قبول شدید یا نه سرفصل های مورد نیاز و... خیلی سوالات دیگه ازتون بپرسم
لطفا واسم ایمیلتون رو بگذارید
royapirahansiyah@gmail.com
منم امسال میخوام داروسازی هسته ای شرکت کنم.
میخواستم در رابطه با امتیازتون اینکه قبول شدید یا نه سرفصل های مورد نیاز و... خیلی سوالات دیگه ازتون بپرسم
لطفا واسم ایمیلتون رو بگذارید
royapirahansiyah@gmail.com
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان