عذرخواهی از داوطلبین سلولی کاربودی
Re: عذرخواهی از داوطلبین سلولی کاربودی
سالهاي قبل شاغل بودم ولي امسال خونه هستم روزي٧-٨ساعت ميخونم
-
مریم معصومی
متشکرم خانمی. یعنی شما از شهریور چندماه طول کشید سه تادرسو بخونی من چه جوری میتونم این همه روبرسم؟؟
خواهش ميكنم ٤ماه ولي بستگي خب داره شايد شما تند بتونيد بخوني من كند ميخونم به اين چيزا فكر نكنيد فقط زودتر شروع كنيد
سلولي و ملكولي هم خوندم
ممنون عزیزم.انشالله موفق باشی.منکه فکرنکنم برسم .خونو اسیبو اصلا نمیتونم بخونم. نه بابامنم خیلی کندم و تازه شاغل هستم .تاساعت ۴سرکارم بعدشم خسته میفتم.囧
-
samira22222
mMaryam نوشته شده:نه رتبم نزديك مجاز بودم ولي نرسيد من رفرنس ميخونم بيوتكنو تعداد شركت كننده زياد بود ايمني و جنين و بافت رو خوندم ولي بايد خيلي مرور كنيم با يه بار نميشه ايمني عقيل ميخونم بافت جان كوئيرا و جنين لانگمن پاتو هنوز نخوندم ولي رابينز عموميشو هماتو هاف براند ولي هنوز كتابشو نگرفتم
خیلی عالیه پس امسال مجاز میشید و میرید مصاحبه و ان شالله قبول میشید چون قراره ظرفیتا بره بالا
البته تعداد زیادی از شرکت کننده ها سیاهی لشکرن
سلام سمیراخانم خوبی .شماارشدتون چیه؟؟
لوديش ميخونم منابع بد نيست ايشالا هممون قبول بشيم
سميرا جان لوديش و جنين و بافت (جان و لانگمن)و ايمني (ابولعباس) چكيدشو كارشناس گفته بود از هر انتشاراتي كه راحتتر ميتوتي بخوني البته چكيدش هم زياده
-
samira22222
mMaryam نوشته شده:سميرا جان لوديش و جنين و بافت (جان و لانگمن)و ايمني (ابولعباس) چكيدشو كارشناس گفته بود از هر انتشاراتي كه راحتتر ميتوتي بخوني البته چكيدش هم زياده
خیلی ممنونم مریم جان
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 11 مهمان