دکترا پرستاری
-
shirkosh.s
Re: دکترا پرستاری
با سلام
در آزمون دکتری پرستاری، با ۴۲ درصد مبانی،۲۷ درصد روش تحقیق و ۲۷ آمار امکان دعوت به مصاحبه هست،در صورت مثبت بودن،چطور باید برای مصاحبه خودم را اماده کنم؟ضمنا با داشتن ساعات تدریس کامل،۱ طرح پژوهشی،۲ مقاله علمی پژوهشی نفر اول،۲ مقاله علمی پژوهشی نفر دوم،۱ مقاله علمی ترویجی نفر اول و شرکت درحدود ۶ همایش کشوری و بین المللی با امتیاز سخنرانی و پوستر و نمره زبان ۵۴ امکان قبولی هست،بخصوص در شهرهای گرگان یا رشت؟
ممنون
در آزمون دکتری پرستاری، با ۴۲ درصد مبانی،۲۷ درصد روش تحقیق و ۲۷ آمار امکان دعوت به مصاحبه هست،در صورت مثبت بودن،چطور باید برای مصاحبه خودم را اماده کنم؟ضمنا با داشتن ساعات تدریس کامل،۱ طرح پژوهشی،۲ مقاله علمی پژوهشی نفر اول،۲ مقاله علمی پژوهشی نفر دوم،۱ مقاله علمی ترویجی نفر اول و شرکت درحدود ۶ همایش کشوری و بین المللی با امتیاز سخنرانی و پوستر و نمره زبان ۵۴ امکان قبولی هست،بخصوص در شهرهای گرگان یا رشت؟
ممنون
سلام و عرض ادب مجدد
كارشناس محترم به نظر مياد امسال سطح سوالات پرستاری سخت بود نمیدونم نظر بنده است تا واقعا اینطوره؟
شما به میانگین۳۰ تا ۳۵ امیدواری می دید؟توی همین پیج مشخصه به نظرتون علت سختی کنکور امساله
بنده فاندا ۵۲ امار ۲۲ و استعداد ۲۳ درصد زدم
لطفاراهنمایی کنید ممنون
كارشناس محترم به نظر مياد امسال سطح سوالات پرستاری سخت بود نمیدونم نظر بنده است تا واقعا اینطوره؟
شما به میانگین۳۰ تا ۳۵ امیدواری می دید؟توی همین پیج مشخصه به نظرتون علت سختی کنکور امساله
بنده فاندا ۵۲ امار ۲۲ و استعداد ۲۳ درصد زدم
لطفاراهنمایی کنید ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
ظاهرا میانگین کسی بالای 60% نزده
بله به مصاحبه دعوت میشید
ظاهرا میانگین کسی بالای 60% نزده
بله به مصاحبه دعوت میشید
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
shirkosh.s نوشته شده:با سلام
ممنون
سلام
بله دعوت میشید
بهتره درکارگاه دو روزه مصاحبه 3مرداد شرکت کنید
بله شانس قبولیتون بالاست
-
narges1370
سلام ببخشید من با درصد مبانی 43 امار28 استعداد 28 امکان قبولی دارم؟با سهمیه 5درصدی ایثارگران و سهمیه استعداد درخشان.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
به مصاحبه دعوت میشید
به مصاحبه دعوت میشید
-
shirkosh.s
با سلام،آیا اطلاع دارید که گرایش بندی دکتری پرستاری بصورت بالینی امسال اعمال می شود؟می خوام بدونم حداکثر سقف سنی جذب هیئت علمی با مدرک دکتری در وزارت بهداشت چندسال هست؟
آخرین ويرايش توسط 1 on shirkosh.s, ويرايش شده در 0.
-
shirkosh.s
با سلام،تعداد شرکت کنندگان دکتری پرستاری امسال چندنفر بود و ظرفیت پذیرش چند نفر هست؟
با سلام خدمت كارشناس عزيز
بنده دو تا مقاله دارم كه يكي ايكوپوس و یکی ای اس ای هست هر دو در گوگل نمایه میشه ولی هنوز تو نوبت نمایه شدن در دو در اسکوپوس و ای اس ای هست حدودا سه ماه دیگه میشه نمایشون
خواستم ببینم امتیاز در مصاحبه کامل داره یا کم میشه
چون هنوز نمایه نشده؟
ممنون از توجه شما
بنده دو تا مقاله دارم كه يكي ايكوپوس و یکی ای اس ای هست هر دو در گوگل نمایه میشه ولی هنوز تو نوبت نمایه شدن در دو در اسکوپوس و ای اس ای هست حدودا سه ماه دیگه میشه نمایشون
خواستم ببینم امتیاز در مصاحبه کامل داره یا کم میشه
چون هنوز نمایه نشده؟
ممنون از توجه شما
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
باید نمایه شده باشه تاقبول کنن
باید نمایه شده باشه تاقبول کنن
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 15 مهمان