دارو سازی هسته ای
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب : دارو سازی هسته ای
بله - بجای داروشناسی میتونید تستهای فیزیکوبزنید(اختیاریه)
خیر-داروشناسی-فیزیک سخته - فیزیک هالیدی روکسی نمیخونه چون به درد کنکور نمیخوره
خیر-داروشناسی-فیزیک سخته - فیزیک هالیدی روکسی نمیخونه چون به درد کنکور نمیخوره
-
immortalsunset
سئوال : دارو سازی هسته ای
با عرض سلام و خسته نباشید دو سوال از خدممتون داشتم.
1. یکی از منابع دکتری داروسازی هسته ای داروشناسی کانزونگ هستش ولی ترجمه های مختلفی در بازار موجود است ، میخواستم بدونم کدام را تهیه کنم بهتره و مناسب تره ؟ دو جلدی این کتاب هم موجوده به نظر شما کدامیک بهتر است ؟
2. در مورد کتاب تمام مباحث نگرشي بر طيف سنجي ترجمه دکتر برهمن را پیدا نکردم . آیا ترجمه های دیگری از همین نویسنده مورد قبول است ؟
ممنون از پاسخ های بسیار دقیقتتون قبلتون که کمک زیادی به من کرده.
با تشکر
1. یکی از منابع دکتری داروسازی هسته ای داروشناسی کانزونگ هستش ولی ترجمه های مختلفی در بازار موجود است ، میخواستم بدونم کدام را تهیه کنم بهتره و مناسب تره ؟ دو جلدی این کتاب هم موجوده به نظر شما کدامیک بهتر است ؟
2. در مورد کتاب تمام مباحث نگرشي بر طيف سنجي ترجمه دکتر برهمن را پیدا نکردم . آیا ترجمه های دیگری از همین نویسنده مورد قبول است ؟
ممنون از پاسخ های بسیار دقیقتتون قبلتون که کمک زیادی به من کرده.
با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
: دارو سازی هسته ایجواب
بله دوجلدی بهتره - انتشارات ارجمند
البته سئوالاتو کتاب را از انتشارات تیمورزاده میتونید تهیه کنید
بله اگر طیف سنجی باشه مورد قبوله
البته سئوالاتو کتاب را از انتشارات تیمورزاده میتونید تهیه کنید
بله اگر طیف سنجی باشه مورد قبوله
-
immortalsunset
با سلام و با تشکر از راهنماییهای بسیار مفیدتان.من فارغ التحصیل بیوشیمی هستم و برای امسال قصد شرکت در داروسازی هسته ای را دارم.کتاب دو جلدی فارماکولوژی کاتزونگ ۲۰۰۹ را تهیه کرده ام،واقعا کتاب حجیم و سنگین برای من باتوجه به اینکه داروسازی نبوده ام است.به نظر شما آیا کتاب تک جلدی خلاصه کاتزونگ را تهیه کنم کافی خواهد بود؟به نظر شما میتونم به سوالات کنکور به طور مناسب با خوندن تک جلدی آن جواب بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله خلاصه اش هم کافیه-بله خوندن کتاب دوجلدی را برحسب سئوالات سالهای قبل قسمتهای مهمشو بخوانید
-
immortalsunset
با عرض سلام و خسته نباشید.
1. میخواستم بدونم درصد های حدودی 10 رتبه اول در کنکور رشته دکتری هسته ای معمولا چند درصد است ؟
2. با توجه به ظرفیت بسیار پایین این رشته و من که از رشته بیوشیمی دارم شرکت میکنم آبا به نظرتون با 6 ماه خوندن خوب میتونم شانس خوبی برای قبولی داشته باشم؟
بسیار متشکرم از پاسخ های بسیار مفیدتون.
1. میخواستم بدونم درصد های حدودی 10 رتبه اول در کنکور رشته دکتری هسته ای معمولا چند درصد است ؟
2. با توجه به ظرفیت بسیار پایین این رشته و من که از رشته بیوشیمی دارم شرکت میکنم آبا به نظرتون با 6 ماه خوندن خوب میتونم شانس خوبی برای قبولی داشته باشم؟
بسیار متشکرم از پاسخ های بسیار مفیدتون.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
درصد ملاک نیست حداقل باید 140تاسئوال از200سئوال جواب داده بشه خیلی از رشته ها ممکنه 3نفر قبول بشن البته نمره منفی نداره
بله حتما میتونید ولی رشته ای روانتخاب کنید که به پایه درسیتون درساش نزدیکتر باشه رشته های داروسازی باهم زیادتفاوتی ندارند
بله حتما میتونید ولی رشته ای روانتخاب کنید که به پایه درسیتون درساش نزدیکتر باشه رشته های داروسازی باهم زیادتفاوتی ندارند
-
immortalsunset
با سلام و عرض خسته نباشید.
یه سوال از خدمتتون داشتم بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید ، آیا داروسازی هسته ای با توجه به ماهیت رشته ، رشته خطرناکی در خصوص در معرض بودن با اشعه های خطرناک هست ؟ به نظرتون چقدر برای آینده و سلامت جسمی میتونه خطرناک باشه ؟
ممنون میشم اگر دسترسی به اساتید این رشته دارید این سوال رو ازشون بپرسید تا اطلاع دقیق تری داشته باشم و آگاهانه این رشنه رو انتخاب کنم.
ممنون
یه سوال از خدمتتون داشتم بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید ، آیا داروسازی هسته ای با توجه به ماهیت رشته ، رشته خطرناکی در خصوص در معرض بودن با اشعه های خطرناک هست ؟ به نظرتون چقدر برای آینده و سلامت جسمی میتونه خطرناک باشه ؟
ممنون میشم اگر دسترسی به اساتید این رشته دارید این سوال رو ازشون بپرسید تا اطلاع دقیق تری داشته باشم و آگاهانه این رشنه رو انتخاب کنم.
ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: دارو سازی هسته ای
بله خطرناک هست ولی اگرنکات ایمنی رو رعایت کنید مشکلی نداره چون دائم با اشعه درارتباط نیستید مثل رادیولوژیستها بعضی داروها هم ممکنه عوارض داشته باشه که تماس بااونها قابل کنترله
با سلام ......من دانشجوي ترم اخر شيمي معدني دانشگاه ازاد هستم ايا مي توانم در داروسازي هسته اي شركت كنم و در ضمن در صورت دريافت مدرك phd در اين رشته ايا متوانم اقدام به تاسيس مركز ازمايشگاه پزشكي هسته اي مثل مراكز تليوم اسكن قلب كنم؟ و يه سوال ديگه اينكه ايا مدرك كارشناسي ارشد از دانشگاه ازاد باعث رد شدن يا كسر نمره در مصاحبه مي شود؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 10 مهمان