فرم مصاحبه
-
mojdeh Yousefian
Re: فرم مصاحبه
راستی moti اگه دوست داشتی آدرس میلتو بده شمارمو بهت بدم با هم در ارتباط باشیم
حتما عزیزم، m.rad4294@gmail.com
خیلی دلتون پره مژده خانم مثل اینکه.............والا وقتی یک حرفی رو توی یک فضای عمومی میزنین دیگران که قاضی نیستن قضاوت کنن منظوذتون کی بوده.. تو حرف اول باید احتیاط کرد.. میدونید چرا؟ چون ملاک موفقیت ادما رو بر چهار تا تست کنکور نیست.. بخصوص تو ایران که میدونی چقدر حق بچه ها توی مسایل کنکور و مصاحبه زایل میشه.. بعضی با درصد های بیشتر از امثال من و شما چون صرفا ظرفیت ها کم شده یا فقط 10 نفر بر میدارن قبول نشدن..
دوستم که لیاقتش از من و امثال من بیشتر بود حقش ضایع شد .. خیلی دلش گرفت کامنت شما رو دید.... شاید منظوری نداشتید. اما خیلی توی کلام باید احتیاط کرد...
دوستم که لیاقتش از من و امثال من بیشتر بود حقش ضایع شد .. خیلی دلش گرفت کامنت شما رو دید.... شاید منظوری نداشتید. اما خیلی توی کلام باید احتیاط کرد...
فروغ جان شما زیست مواد هستید؟
مژده جون منظوری نداشتند به من پیام میدادند، فروغ جان! شما چه حساسی.
-
mojdeh Yousefian
دل من چرا به حرف امثال شما باید پر باشه؟!! واسه آدمایی مثل شما باید تاسف خورد، خیلی فکر میکنین تو ایران حقتون ضایع شده برید خارج که لیاقتتونو داشته باشن، آدمی با روحیه شما نباید تو فضای عمومی شرکت کنه، من جوابتو همونطور که توهین آمیز بهم حرف زدی دادم، وقتی طرف صحبتم با تو نیست حق دخالت نداری، من مخاطبم کس دیگه ای بود، اول بپرس بعد قضاوت کن
-
mojdeh Yousefian
از نظر من و خیلی ها امثال آدم های جو ساز زیاده، حالا دوست شما اگه واقعا حقش ضایع شده چرا به خودش گرفته؟! مگه اینکه خودشم از این دسته آدما باشه. حالا ماها قبول کنیم شما و دوستتون باهوشید ول میکنید این بچه بازی رو!؟
-
mojdeh Yousefian
من اصلا نمیتونم این رفتار بی ادبانتونو درک کنم! وقتی دو نفره دارن صحبت میکنن شما چرا ناراحت شدی؟ من تو حرفام مخاطبمو moti قرار دادم، شما تو پست های قبلی ما که نبودین نمیدونین حرفای قبلی ما چی بوده، پس یاد بگیر بزرگ نکنی چیزی رو که نمیدونی! واقعا نباید تو ایران با کسی ملایم صحبت کرد، امر بهش مجتبه میشه!
-
mojdeh Yousefian
Moti جون انگار فروغ خانم دلشون از جایی پره اینجا خالی کردن! خانم عزیز من مسئول بی عدالتی در حق دوستتون نیستم، قبولم دارم حق کشی میشه، منظورم به یه سری از آدمهای دیگست که شایعه درست میکنن!
-
mojdeh Yousefian
در ضمن تو همین پست اگه خوب خونده باشین، شما ناراحت بودین من فقط خواستم بهتون روحیه بدم، امیدوارتون کنم، گفتم به شایعات توجه نکنین، حالا چطور میام تو کامنت بعدیم شما رو مخاطب قرار میدم و به شما میگم جو ساز؟! این شما هستین که باید احتیاط کنین تو حرف زدن، به من نمیخواد یاد بدین
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 19 مهمان