اینکه ۷۵سوال ماکزیمم نمره اکتسابی حساب کنیم بعد شما میگید ضربدر درصد خودمون کنید کاملا مشخصه که تحلیل شما اشتباه هست . داخل دفترچه هم اصلا چنین فرمولی را که شما گفتین عنوان نکرده . بعد من گفتم ضریب برای محاسبه نمره کل حساب نمیشه نه درصد یا تراز.
چیزی که اصلا هم درنظر نگرفتید ۷۰ درصد نمره کل ازمون نمره کتبی بعد شما میگید مستقیما با نمره مصاحبه جمع بشه.
ذکر رشته میانگین و نتیجه
-
Zahra12345
Re: ذکر رشته میانگین و نتیجه
من هم با نظر PhD94 موافقم.
Re: ذکر رشته میانگین و نتیجه ن
باشه اصلا اون چیزی که شما میگید درسته ،
یعنی به نظر شما نمره تراز هر درس در نهایت ضربدر ضریبش میشه درسته؟؟؟؟؟
و نکته بعدی آیا با این چیزی که شما میگید بین نمره خام درصد با تراز فرق زیادی وجود دارد؟ ایا؟
و نکته بعدی آیا با این چیزی که شما میگید بین نمره خام درصد با تراز فرق زیادی وجود دارد؟ ایا؟
-
Zahra12345
بله در نهایت ضرب در ضریب میشه شما محاسبه نهاییتون صحیح هست اما به نظرم محاسبه نمره تراز هر درس را اشتباه محاسبه می کنید
بله تفاوت وجود داره بین هر سه تا.
بله تفاوت وجود داره بین هر سه تا.
پس با این وجود هر کس درس با ضریب بیشتر را بهتر زده باشه قطعا امتیاز بیشتری میگیره درسته؟ حتی اگه فاصله کتر باشه چون ضربدر ضریب میشه
و 2. پس هیچ جور نمیتونیم تراز خودمون را حساب کنیم ؟ درسته؟؟؟/ 3. و برای سنجش فقط تراز کل مهمه درسته؟
و 2. پس هیچ جور نمیتونیم تراز خودمون را حساب کنیم ؟ درسته؟؟؟/ 3. و برای سنجش فقط تراز کل مهمه درسته؟
-
Zahra12345
یکی از عواملی که تاثیر داره در نمره تراز کل ضریب ان درس هست. نمره تراز کل براساس ان رتبه مشخص میشه خودش به دو عامل بستگی داره یکی ضریب درس و دیگر نمره تراز هردرس.
چون ما ماکسیمم نمره را نداریم نمره تراز هر درس را نمی تونیم محاسبه کنیم وبه تبع ان نمره تراز کل نمیشه محاسبه کرد.
چون ما ماکسیمم نمره را نداریم نمره تراز هر درس را نمی تونیم محاسبه کنیم وبه تبع ان نمره تراز کل نمیشه محاسبه کرد.
-
مشاور معین
با سلام
درس هایی که ضریب بالا دارند تاثیر بیشتری بر روی رتبه دارند.
درس هایی که ضریب بالا دارند تاثیر بیشتری بر روی رتبه دارند.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 36 مهمان