اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا

تی تی

Re: اعتراض به تغییر زمان آزمون دکترا

پستتوسط تی تی » سه شنبه 1 دی 1394, 6:30 pm

دوستان عزیز اگه لطف کنید یه شغل آزاد هم پیشنهاد بدین ما بریم اونو انتخاب کنیم.
با این وجود شغل آزاد بهترین راهکاره.
همش بخون بخون بخون. آخرش بگن مصاحبه و کتبی شده 50 به 50.
در هر صورت ممنون میشم شغل پیشنهاد بدین.

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » سه شنبه 1 دی 1394, 7:37 pm

دلالی :D

Zahra12345

پستتوسط Zahra12345 » سه شنبه 1 دی 1394, 7:47 pm

سلام دوستان
این مطلبی است که یکی از اساتید اپیدمیولوژی دانشگاه تهران در مورد آزمون 95 گفته . من داخل وبلاگ یکی از بچه های اپیدمیولوژی دیدم

با سلام و احترام
با توجه به پرسش مکرر دانشجویان محترم
بدینوسیله اخبار برگزاری امتحان دکترای تخصصی در سال 95 (مردادماه) را براساس آخرین اطلاعات کسب شده تایید می نماید. البته به قرار معلوم این امتحان به منظور تکمیل ظرفیت ها خواهد بود
در خصوص آزمون اپیدمیولوژی از میان دانشگاهها ظاهرا دانشگاه شیراز تمایل به پذیرش دانشجودر این نوبت اعلام نموده است. چونکه این دانشگاه در بهمن 94 اقدام به پذیرش دانشجو نکرده است. البته اینجانب بعنوان دبیر هیات ممتحنه به دلایلی با این نوبت آزمون موافق نبوده ام.
شایان ذکر است که امتحان کتبی این آزمون به شیوه معمول (94) برگزار خواهد شد ولی مصاحبه به مناطق آمایشی (دانشگاهها) به صورت پایلوت واگذار می گردد و نوبت بعدی در مرداد ماه 96 به شیوه مورد نظر وزارت متبوع خواهد بود. البته تا این تاریخ این اخبار را موثق تلقی فرمایید ولی همواره احتمال اعمال تغییراتی در آن دور از انتظار نیست.
با آرزوی توفیق
هلاکویی

vetgirl

پستتوسط vetgirl » سه شنبه 1 دی 1394, 7:53 pm

بچه ها حالا به غیر از اینکه به دانشگاه ها واگذار شده، ظرفیت هم خیلی به نظرم کم خواهد بود،چون انگار خیلی از دانشکده ها نمیخوان برای مهر 95 پذیرش کنن!!! یعنی رسما الکی یه آزمون گذاشتن که دهن مردم رو ببندن و ا بگن ازمون برگزار کردیم! :cry: مثلا همین الانشم تغذیه داره تو کل کشور 30 نفر میگیره، با این اوصاف به نظر میرسه سال دیگه 15 نفر هم نگیرن!!!!!
اقای تی تی اگه امکان کار تو کلینیک یا مطب زدن رو ندارید به نظرم مد رپ بشید ( بازاریاب دارویی) شغل خوبی نیس ولی حقوقش خوبه!!

Zahra12345

پستتوسط Zahra12345 » سه شنبه 1 دی 1394, 7:59 pm

اره واقعا . من که فردا تماس می گیرم با وزارت خونه برای اعتراض بابت ظرفیت . اگه رشته م با این جود که برای تکمیل ظرفیت باشه من از کجا مطین باشم که اصلا سال دیگه دانشگاهی رشته ام را می گیره که برای آزمون بخونم

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » سه شنبه 1 دی 1394, 7:59 pm

پولامون رو بذاریم رو هم فلافلی بزنیم
من الان پولامو میشمارم :D

vetgirl

پستتوسط vetgirl » سه شنبه 1 دی 1394, 8:00 pm

فلافلی ام خوبه، منم هستم :D
جدا ریسکه برای سال دیگه خوندن، پیر شدیم رفت!
من میخوام برم سمت وزارت علوم دوباره. حداقل اونا اطلاع میدن چی به چیه :|

nasim-mmm

پستتوسط nasim-mmm » سه شنبه 1 دی 1394, 8:02 pm

وزارت علوم ازمونش ساده تره ولی مصاحبه اش باید رزومه توپ داشته باشی یا استاد اشنا!

vetgirl

پستتوسط vetgirl » سه شنبه 1 دی 1394, 8:08 pm

ازمونش امسال تغییر کرده معلوم نیست چی به چیه، من دانشکده خودمون رو میخوام بزنم. ایده آلم نیست ولی دیگه چاره ای ندارم چون وزارت بهداشت سال دیگه رو هواس :cry:

Zahra12345

پستتوسط Zahra12345 » سه شنبه 1 دی 1394, 8:14 pm

بچه ها این توضیحی که یکی از دانشجویان داخل سایت انجمن علوم پزشکی در مورد مصاحبه سال دیگه به صورت امایشی هست

منظور اینه که بصورت قطب بندی باشه و با تاییدیه اعضای بورد هر رشته مشخص گردند مثلا دانشگاههای تهران یک قطب و در یک روز شهرستانهای نزدیک به هم مثلا بیرجند مشهد یک قطب همه میرن مشهد و یا تبریز و زنجان متمرکز میرن تبریز و ...... این بستگی به هرشته دارد که کجاها دارند و شهرهای بزرگ بیشتر برگزار کننده هستند به نظر من شانس پذیرش شما بهتر میشه در دیگر شهرها نسبت به قبل و نمره دهی اساتید بورد تنوع بیشتری پیدا میکند مثلا اگر اعضای بورد یک رشته فقط یک نفر از مشهد و شیراز بقیه تهران بطبع شانس نمره دهی مشهد و شیراز پایین میومد حال وقتی مشهد اختصاصی و شیراز هم بری مصاحبه حداقل شانس نمره مشهد و شیراز رو هریک جداگانه داری و دیگر با تاثیر گذاری نمره کم تهرانیها مواجه نمیشی که شما شهرستانها رو از دست بدهید

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان