مشاوره برای دکتری

biosamieh20

مشاوره برای دکتری

پستتوسط biosamieh20 » پنج شنبه 5 بهمن 1391, 9:10 pm

با سلام، من دانشجوی کارشناسی ارشد بیوشیمی وزارت علوم هستم وبرای دکتری میشه راهنمایی کنید از رشته های زیر کدوم بازار کارش بهتره؟
:?: پزشکی مولکولی ، دکتری بیوشیمی بالینی، بیوتکنولوژی دارویی، بیوتکنولوژی پزشکی، ژنتیک پزشکی
:geek: البته من بیشتر میخوام بیوتکنولوزی دارویی شرکت کنم ، برای منابع زبان میشه راهنمایی کنید؟
از رشته های بالا کدوم مجوز ازمایشگاه میگیره؟ وبعضی از شرایطشرو میشه بگید؟مثلا تنها یا با رشته های دیگه باید باشه؟
برای پزشکی مولکولی چه کاری یشتر براش تعریف میشه چن از ph.d های گرایش پزشکی هم هست؟
با کدوم رشته هم میشه کار تحقیقی کرد وهم ازمایشگاه؟
برای بیوتکنولوژی دارویی میشه منابع و کتاب وتست معتبر معرفی کنید و اینکه چه دروسی کلیدی هستن برای قبولی( برای میکروب شناسی ، بیوتکنولوژی،ایمنی شناسی)
برای سلولی ومولکولی کتابای زیر مفیدن: ژنتیک دکتر جامعی+ ژنتیک پزشکی امری وتامسون آیا بغیر از اینا ژنتیک در هزاره سوم و ژنتیک بنجامین لوین باید خونده بشه چون سنگین هستن؟/ برای زیست سلولی ومولکولی - زیست سلولی ومولکولی لودیش + زیست مولکولی براون)
ممنون میشم راهنمایی کنید

biologygene83

سئوال : مشاوره برای دکتری

پستتوسط biologygene83 » جمعه 6 بهمن 1391, 10:29 am

با سلام
ضمن تشکر و سپاس از توجه مشاورین محترم
دانشجویان پذیرفته شده دکترا پس از ثبت نام از چه زمانی حقوق دریافت میکنند؟
آیا از ماه اول دریافت می کنند؟
با سپاس

marybigi

پستتوسط marybigi » شنبه 7 بهمن 1391, 7:40 am

با سلام
من كارشناسي ارشد ميكروب شناسي وزارت علوم هستم.ميخواستم بدونم كه به نظر شما بين دو رشته ايمني شناسي و پزشكي مولكولي كدوم بهتر است هم از لحاظ بازار كار و هم از لحاظ احتمال قبول شدن؟
يك سوال ديگه داشتم اينكه آيا براي قبول شدن در اين رشته ها حتما بايد مقاله داشته باشي؟
با تشكر

marybigi

پستتوسط marybigi » شنبه 7 بهمن 1391, 7:44 am

سلام
ميخواستم بپرسم رشته انكولو‍‍زي(سرطان شناسي) چه جور رشته ايي هست و اينكه توي ايران وجود داره و اگه وجود داره براي رسيده به چنين مدركي بايد جه مدرك دانشگاهي رو قبلش داشته باشي
ممنونم از راهنمايتون

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

جواب : مشاوره برای دکتری

پستتوسط کارشناس آموزشی » شنبه 7 بهمن 1391, 7:14 pm

پزشک عمومی باید باشید

biosamieh20

پستتوسط biosamieh20 » یک شنبه 8 بهمن 1391, 8:31 am

با سلام خدمت کارشناس محترم، میشه لطفا پست اول رو بخونید و راهنمایی کنید چون مهمه چی رو برای دکتری انتخاب کنم و مطمئنا از الان باید برنامه ریزی کنم ، لطفا بفرمایید که از رشته های ذکر شده با توجه به اهداف و بازار کار کدوم بهتره؟ ودر مورد منابع مناسب اون راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

جواب: مشاوره برای دکتری

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 8 بهمن 1391, 7:21 pm

بیوشیمی بالینی بهتره - زبان تافل ppt معادل آزمونmhleهست-بیوشیمی بالینی - بادویاسه نفردیگه باید باشه ، تک تخصص هم میشه-پزشکی مولکولی بستگی به پایان نامتون داره که درچه زمینه ای کارکنید-بیوشیمی بالینی وژنتیک پزشکی-ایمنی: رویت-میکروب جاوتز-بیوتکنولوژی گلیک و پاسترناک دکتر بهروان - بله همه این منابع باید خونده بشه

somayeh772

پستتوسط somayeh772 » جمعه 20 بهمن 1391, 8:35 am

با سلام
کارشناسی ارشد زیست گیاهی هستم و میخوام دکتری بیوتکنولوژی بخونم
میشه راهنماییم کنید بین بیوتکنولوژی پزشکی و دارویی کدوم برای من امکانپذیر تر است؟
و با مدرک کدوم کار بهتر گیر میاد یا می تونم آزمایشگاه بزنم/

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

جواب: مشاوره برای دکتری

پستتوسط کارشناس آموزشی » جمعه 20 بهمن 1391, 4:03 pm

هردو رشته روشرکت کنید قطعا امکان قبولی وجود داره
هرکدوموقبول بشید خوبه معمولا کسانی که هردورو قبول میشن پزشکیو انتخاب میکنن

nazilafarhangi65

پستتوسط nazilafarhangi65 » جمعه 20 بهمن 1391, 6:10 pm

با سلام و سپاس فراوان از مشاوره بسیار عالیتون
من کارشناسی ارشد میکروبیولوژی تموم کردم. الان خیلی تو انتخاب رشته دکترا مرددم. شدیدا ازتون راهنمایی میخوام. به لحاظ بازار کار و آینده کاری شما چه رشته ای رو پیشنهاد می فرمایین؟ کدوم رشته ها مجوز تاسیس آزمایشگاهو دارن؟ و بین میکروب پزشکی ، نانوتکنولوژی و ایمنی شناسی کدوم بهترن به لحاظ بازار کارو هیئت علمی؟ بسیار ممنون از لطفتون

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 59 مهمان