كليد شيمي دارويي
كليد شيمي دارويي
سوال 142 هر دو گزينه ب و ج در كليد انتخاب شده يعني هر دو گزينه درست هست؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: كليد شيمي دارويي
سلام
سوال 60 شیمی دارویی جوابش ج هست تو کلید الف زدند راهی برای رسیدگیش نیست
کاملا" اطمینان دارم که جواب ج هست
سوال 60 شیمی دارویی جوابش ج هست تو کلید الف زدند راهی برای رسیدگیش نیست
کاملا" اطمینان دارم که جواب ج هست
mojdeh Yousefian
بله درسته، منم مطمئنم ج سوال 60 ج هستش ولی فکر نکنم بشه کاری کرد دیگه
با سلام یکی از بچه ها می گفت که دانشگاههای تهران فقط دانشجویان خودشون رو تو دکترا برمیدارن تو رشته شیمی دارویی می گفت درسته؟
و می گفت بخشنامه 2-3 ساله که رشته های شیمی رو اگه شیمی دارویی بخونند هم هییت علمی نمی کنند بخاطر غیر مرتبط بون رشته تا چه حد صحت داره؟
و اینکه ما دانشگاه آزادیها حداقل باید رتبه زیر 6 بیاریم تا شاید احتمالا یکی از دانشگاههای شیراز یا مشهد تو مصاحبه رد نکنند ؟
تو رو خدا حیاتی برای من جواب بدین این سوالا رو من زندگیمو وقف شیمی دارویی کردم
خواهشا لطفا زود جواب بدین
ممنون از لطفتون
و می گفت بخشنامه 2-3 ساله که رشته های شیمی رو اگه شیمی دارویی بخونند هم هییت علمی نمی کنند بخاطر غیر مرتبط بون رشته تا چه حد صحت داره؟
و اینکه ما دانشگاه آزادیها حداقل باید رتبه زیر 6 بیاریم تا شاید احتمالا یکی از دانشگاههای شیراز یا مشهد تو مصاحبه رد نکنند ؟
تو رو خدا حیاتی برای من جواب بدین این سوالا رو من زندگیمو وقف شیمی دارویی کردم
خواهشا لطفا زود جواب بدین
ممنون از لطفتون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
خیر درست نیست -خیر اینهم درست نیست- ارتباطی به دانشگاه آزادی بودن نداره مهم امتحان کتبیه
-
mojdeh Yousefian
شیلا جان باور نکن این حرفا رو، تا خودت تجربه نکردی باور نکن متاسفانه یه سری برای تضعیف روحیه دیگران این کار و میکنن. شما نمرتون چند شده؟
-
mojdeh Yousefian
تو نت سرچ کن دکتر نیما رزاقی اصل ، هیئت علمی شیمی دارویی اردبیل هستن ایشون. دکترای شیمی دارویی دارن از شیراز هم فارغ التحصیل شدن. من با ایشون حرف زدم اصلا اینطور نیست. ایشون ارشدشون شیمی تجزیه بوده
سلام مژده خانم نمرم حدود 105 شده اخه نتونسته بودم خوب مطالعه کنم بیوشیمی خیلی ضعف داشتم روحیم خیلی تضعیف شده بود ولی امسال کلاسش شرکت کردم وضعیتم خدا رو شکر خوبه
من خودمم با اقای رزاقی صحبت کردم اخه من خودمم ساکن اردبیلم
دغدغه اصلیم اینه که نمیدونم امسال هم شیمیست ها میتونن شیمی دارویی شرکت کنند یا نه؟
در ضمن از راهنماییتون ممنونم.
من خودمم با اقای رزاقی صحبت کردم اخه من خودمم ساکن اردبیلم
دغدغه اصلیم اینه که نمیدونم امسال هم شیمیست ها میتونن شیمی دارویی شرکت کنند یا نه؟
در ضمن از راهنماییتون ممنونم.
-
mojdeh Yousefian
اشکال نداره عزیزم، ایشالا امسال نمرت عالی میشه، تو به خوندن ادامه بده، مطمئن باش که شیمی ها میتونن امتحان بدن، همه سال این شایعه هست واسه اینکه روحیه بچه های شیمی بیاد پایین، سالهای قبلم اینطوری بوده، امیدوارم حتما موفق میشی
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان