کلید نهایی رسید
کلید نهایی رسید
سلام;
وارد فرم ثبت نام بشید, کلید نهایی رو گذاشتند
وارد فرم ثبت نام بشید, کلید نهایی رو گذاشتند
Re: کلید نهایی رسید
بچه ها، یک مقایسه ای بین کلید اولیه و نهایی داشته باشید و بگید که آیا برای شما تغییر کرده؟ چون معمولا همه ساله چندتا سوال حذف میشد یا پاسخ عوض میشد ولی من الان مقایسه کردم کلیدها رو فکر کنم برای نخستین باره که پاسخ ها حذف یا تغییر نکرده
-
Zahra12345
سلام.
برای ما همین طور هست . یکی از سوالات عینا مثال ان داخل کتاب رفرنس رشته مون بوده. کلید اشتباه بود اصلا اصلاح نکردند .چهار تا سوال کلا رشته ما کلیدش اشتباه بوده ولی هیچکدوم را اصلاح نکردند
برای ما همین طور هست . یکی از سوالات عینا مثال ان داخل کتاب رفرنس رشته مون بوده. کلید اشتباه بود اصلا اصلاح نکردند .چهار تا سوال کلا رشته ما کلیدش اشتباه بوده ولی هیچکدوم را اصلاح نکردند
سلام..برای ما خیلییی اشتباه داشت..یه سری هارو تغییر دادن ولی سوالاتی که گزینه صحیح نداشت رو به زووور یه گزینه چشم بسته انتخاب کردن...سوالاتی که عینااا توی متن هست و گزینش اشتباهه رو تصحیح نکردن!
سوالایی که طرح میکنن نه خودشون جوابشو بلدن نه وقتی کتاب و صفحه و پاراگراف و خطم واسشون میفرستی زحمت نمیکشن برن لای کتابو باز کنن...واقعا که چقدر این آزمونها عادلانه است!...مخصوصا که حالا توی این زمان کم قراره همه چیزو سرهم بندی کنن!دستشون درد نکنه...قشنگ خستگی از تنم در رفت واقعا7 تا سوال همچنان غلط
سوالایی که طرح میکنن نه خودشون جوابشو بلدن نه وقتی کتاب و صفحه و پاراگراف و خطم واسشون میفرستی زحمت نمیکشن برن لای کتابو باز کنن...واقعا که چقدر این آزمونها عادلانه است!...مخصوصا که حالا توی این زمان کم قراره همه چیزو سرهم بندی کنن!دستشون درد نکنه...قشنگ خستگی از تنم در رفت واقعا7 تا سوال همچنان غلط
قضیه امسال احتمالا مثل امتحانات پایان ترمی می مونه که وقتی درخواست بازنگری مجدد رو بهشون میدادیم، استاد اصلا بدون نگاه کردن به تجدید نظرات، منتظر روز تائید نمرات میشد تا نمرتو تائید کنه؛ هرچند که من سوالات رو بررسی نکردم و فقط کلید ها رو مقایسه کرده بودم و برام جالب بود که امسال یا خیلی دقیق آزمون برگزار شده بود یا این که بر خلاف سال های گذشته که زمان برگزاری آزمون در طول ترم تحصیلی بود و اساتید قاعدتا در محل کارشون حضور داشتند و به بررسی سوالات می پرداختند، امسال (و سال های آتی)، احتمالا به دلیل مرخصی گرفتن و به سفرهای داخلی و خارجی رفتن اساتید ، اصلا فرصت یا حوصله بررسی مجدد کلیدها وجود نداشته و تنها برخی از اساتید این فرصت رو داشتند که بنا بر رسالت کاریشون، به بررسی تجدید نظرات متقاضیان بپردازند.
دقیقا....خیلی واضحه که کسی نبوده اصلا یه نگاه به اعتراضات بندازه...از 6 تا درس برای ما فقط 2 تاش بررسی شده که اونم نه صد درصد..منتها چیزی که برام عجیبه اینه که چطوووری اصن خوده کلید اولیه باید این همه اشتباه واضح داشته باشه که به هرکی که از یه رشته دیگه ام اومده باشه، وقتی رفرنس و سوال رو بذارین جلوش متوجه میشه...بعضی اشتباهات اونقدر پیش و پا افتاده است که آدم میمونه بخنده یا گریه کنه..
واسه پزشکی مولکولی 4 تا سوال تو سلولی و بیوشیمی که من دیدم اصلاح کردن
بچه ها اگه یه سوال حذف کنن چطور مشخص میشه؟؟
بچه ها اگه یه سوال حذف کنن چطور مشخص میشه؟؟
به ضرر من تموم شد دوتا درست هام حذف شد
-
soniafathi
سوالاتی ک دو گزینه ای شدن
هرکدوم رو زده باشیم درست محسوب میشه؟
هرکدوم رو زده باشیم درست محسوب میشه؟
ماله رشته ما هم تغییر نکرد چقدر الکی انتطار کشیدم چقدر دلیل و مدرک براشون اوردم حداقل یکیشو حذف میکردن دلم خوش باشه 
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان