سوال از کارشناس محترم
سوال از کارشناس محترم
با عرض خسته نباشید
برای ارسال طرح تحقیقاتی باید کل پایان نامه فرستاده شود؟
با سپاس
برای ارسال طرح تحقیقاتی باید کل پایان نامه فرستاده شود؟
با سپاس
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: سوال از کارشناس محترم
خیر خلاصه کافیه
-
habibeh1369
منم برای این قسمت مشکل دارم. پروپوزالی که برای پایانامه تصویب شده را نامه تاییدیشو ندارم و دسترسی به دانشگاهمم ندارم. نوشتن همون تاریخ تصویب کفایت میکنه؟ یا باید چکیده پایانامه؟ یا کل پروپوزالم رو بذارم؟
باسلام
ایا با ارشد میکروبیولوژی میتونم دکترای باکتری شناسی که وزارت علوم میگره و ازمونش اسفند ماه است شرکت کنم؟ در دفترچه قید شده که پذیرش فقط برای دانشگاه تربیت مدرس است. ممنون میشم اگه پاسخ دهید.
با تشکر
ایا با ارشد میکروبیولوژی میتونم دکترای باکتری شناسی که وزارت علوم میگره و ازمونش اسفند ماه است شرکت کنم؟ در دفترچه قید شده که پذیرش فقط برای دانشگاه تربیت مدرس است. ممنون میشم اگه پاسخ دهید.
با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
بله میتونید بله
بله میتونید بله
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
mqasemi نوشته شده:کارشناس محترم حتما باید خلاصه طرح رو بفرستیم؟..من فکر کردم فقط یه نامه ای که نوشته باشه همکار طرح بودیم یا تصویب پایان نامه کافیه!...مدرک یا گواهی همکار طرح بودن و یا گواهی عنوان پایان نامه کافی نیست؟
جواب : بله چکیده لازمه - نه باید چکیده هم باشه
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
habibeh1369 نوشته شده:منم برای این قسمت مشکل دارم. پروپوزالی که برای پایانامه تصویب شده را نامه تاییدیشو ندارم و دسترسی به دانشگاهمم ندارم. نوشتن همون تاریخ تصویب کفایت میکنه؟ یا باید چکیده پایانامه؟ یا کل پروپوزالم رو بذارم؟
اگرهنوز دفاع نکردید چکیده پروپوزالتون هم کافیه
کارشناس آموزشی نوشته شده:mqasemi نوشته شده:کارشناس محترم حتما باید خلاصه طرح رو بفرستیم؟..من فکر کردم فقط یه نامه ای که نوشته باشه همکار طرح بودیم یا تصویب پایان نامه کافیه!...مدرک یا گواهی همکار طرح بودن و یا گواهی عنوان پایان نامه کافی نیست؟
جواب : بله چکیده لازمه - نه باید چکیده هم باشه
خیلی ممنونم از راهنمایی مفیدتون
وقتی قسمت جدایی برای طرح گذاشتن یعنی چیزی جدای پایان نامه چون مسلما همه پایان نامه دارن و تاکید شده که ببرن سر جلسه، پس بنابراین در قسمت طرح نباید پایان نامه ارسال شود
-
Delaram3161
با سلام و وقت بخیر
من کارشناسی زیست گیاهی و کارشناسی ارشد ژنتیک وزارت علوم هستم. قصد دارم سال آینده دکترای بهداشت شرکت کنم اما برای انتخاب رشته دکترا شدیدا دچار تردید هستم. بین رشته های ژنتیک، بیوتکنولوژی و بیوشیمی بالینی مانده ام بازار کار برایم اهمیت بالایی دارد و در دوران لیسانس و فوق لیسانس جزء دانشجویان برتر و معدل الف بوده ام و علاقه ام به کار مولکولی زیاد است اما می خواهم تصمیم عاقلانه و درستی بگیرم . لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. با سپاس فراوان
من کارشناسی زیست گیاهی و کارشناسی ارشد ژنتیک وزارت علوم هستم. قصد دارم سال آینده دکترای بهداشت شرکت کنم اما برای انتخاب رشته دکترا شدیدا دچار تردید هستم. بین رشته های ژنتیک، بیوتکنولوژی و بیوشیمی بالینی مانده ام بازار کار برایم اهمیت بالایی دارد و در دوران لیسانس و فوق لیسانس جزء دانشجویان برتر و معدل الف بوده ام و علاقه ام به کار مولکولی زیاد است اما می خواهم تصمیم عاقلانه و درستی بگیرم . لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. با سپاس فراوان
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 15 مهمان