بچه های داروسازی از مصاحبه بگند
-
faridmostafaie
بچه های داروسازی از مصاحبه بگند
به نام خدا
بچه های داروسازی از مصاحبشون بگند که در چه سطحی بوده و خودشون راضی هستند یا نه؟
بچه های داروسازی از مصاحبشون بگند که در چه سطحی بوده و خودشون راضی هستند یا نه؟
Re: بچه های داروسازی از مصاحبه بگند
سلام دوست عزيز
من مصاحبه دانشگاه تهران رفتم بنظرم خوب بود فرصت دادن راجب تز و مقاله هام صحبت کنم چندتا توضیح هم در مورد نتایج کارم خواستند پرسیدن ایده هام واسه تز دکترای شیمی دارویی چیه.
من مصاحبه دانشگاه تهران رفتم بنظرم خوب بود فرصت دادن راجب تز و مقاله هام صحبت کنم چندتا توضیح هم در مورد نتایج کارم خواستند پرسیدن ایده هام واسه تز دکترای شیمی دارویی چیه.
-
faridmostafaie
farm95 نوشته شده:سلام دوست عزيز
خوب خدا رو شکر.کدوم گروه بودید شما؟
گروه 4 بودم. شما چی؟ راضی بودید؟
-
faridmostafaie
farm95 نوشته شده:گروه 4 بودم. شما چی؟ راضی بودید؟
من گروه 9 بودم.از شانسم دو تا سوال تخصصی پرسیدن که چون من غیر داروسازم نتونستم خوب جواب بدم.من نانو رو زده بودم.حالا ببینیم خدا چی میخواد.
دوست عزیز من متوجه شدم که مصاحبه چقد به مود اساتید بستگی داره بنظرم کاملا غیر عادلانه هست. بهرحال امیدوارم شما و همه کسانی که زحمت کشیدن و استحقاق قبولی دارن قبول بشن.
-
faridmostafaie
farm95 نوشته شده:دوست عزیز من متوجه شدم که مصاحبه چقد به مود اساتید بستگی داره بنظرم کاملا غیر عادلانه هست. بهرحال امیدوارم شما و همه کسانی که زحمت کشیدن و استحقاق قبولی دارن قبول بشن.
انشالاه
-
habibeh1369
faridmostafaie نوشته شده:farm95 نوشته شده:گروه 4 بودم. شما چی؟ راضی بودید؟
من گروه 9 بودم.از شانسم دو تا سوال تخصصی پرسیدن که چون من غیر داروسازم نتونستم خوب جواب بدم.من نانو رو زده بودم.حالا ببینیم خدا چی میخواد.
سلام اقای مصطفایی
منم گروه 9بودم. همونکه با بابام ردیف پشت سر شما نشسته بودیم. اصلا جایی برای نشون دادن خود آدم نبود. سوالای شخصی مثل اهداف، فعالیتهای اجتماعی و ... پرسیدن. متن هم که احتمالا مشترک بود و همون مبحث سروتونین بود که منم تپق زدم و چندتا سوال ازون موضوع ازم پرسیدن که خودمم نفهمیدم چی جواب دادم.
ولی در کل انتظار نداشتم اینجوری باشه و احتمالا نمره دادنشون سلیقه ای هست. انشالله موفق باشید، منتظر خبرهای خوب برای شما هستم که شنیدم لیاقتش را دارید. من 2تا مقاله خارجی و 1مقاله داخلی و 5تا خلاصه مقاله در همایش داشتم که 4تا حساب کردن. طرح پژوهشیامم اسم نبردن و نشنیدم که بنویسم. یادمم نبود به عنوان فعالیتهای اجتماعیم یاداوری کنم که مدرک icdl دارم. توکل به خدا
-
faridmostafaie
habibeh1369 نوشته شده:faridmostafaie نوشته شده:farm95 نوشته شده:گروه 4 بودم. شما چی؟ راضی بودید؟
سلام اقای مصطفایی
منم گروه 9بودم. همونکه با بابام ردیف پشت سر شما نشسته بودیم. اصلا جایی برای نشون دادن خود آدم نبود. سوالای شخصی مثل اهداف، فعالیتهای اجتماعی و ... پرسیدن. متن هم که احتمالا مشترک بود و همون مبحث سروتونین بود که منم تپق زدم و چندتا سوال ازون موضوع ازم پرسیدن که خودمم نفهمیدم چی جواب دادم.
ولی در کل انتظار نداشتم اینجوری باشه و احتمالا نمره دادنشون سلیقه ای هست. انشالله موفق باشید، منتظر خبرهای خوب برای شما هستم که شنیدم لیاقتش را دارید. من 2تا مقاله خارجی و 1مقاله داخلی و 5تا خلاصه مقاله در همایش داشتم که 4تا حساب کردن. طرح پژوهشیامم اسم نبردن و نشنیدم که بنویسم. یادمم نبود به عنوان فعالیتهای اجتماعیم یاداوری کنم که مدرک icdl دارم. توکل به خدا
سلام.
شما خیلی لطف دارید.منم برای شما آرزوی موفقیت میکنم.شما خدا رو شکر از حیث مقاله وضعیت خوبی دارید.من دو تا مقاله ی داخلی داشتم.بله سلیقه ایه.در دانشگاه تبریز از دوستم فقط از پایان نامش پرسیدن.شما هم شیمیست بودید؟
تعداد داوطلبان شرکت کننده در مصاحبه دانشگاه تهران حدوداچند نفر بودن؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 26 مهمان