بیوتک پزشکی
بیوتک پزشکی
سلام
اگه از بچه ها کسی می خواد بیوتک امتحان بده، می تونیم از این تاپیک استفاده کنیم، شاید اگه تعداد زیاد شد یه گروه تلگرامی هم داشته باشیم، من امسال سال دومی بود که رفتم مصاحبه ، با درصد های سلولی 71- بیوشیمی 68- بیوانفورماتیک 60 و ایمنی 48.8 و مصاحبه ی 35 با فاصله ی نزدیک نشد که قبول بشم
اگه از بچه ها کسی می خواد بیوتک امتحان بده، می تونیم از این تاپیک استفاده کنیم، شاید اگه تعداد زیاد شد یه گروه تلگرامی هم داشته باشیم، من امسال سال دومی بود که رفتم مصاحبه ، با درصد های سلولی 71- بیوشیمی 68- بیوانفورماتیک 60 و ایمنی 48.8 و مصاحبه ی 35 با فاصله ی نزدیک نشد که قبول بشم
Re: بیوتک پزشکی
سلام دوست عزیز.
من هم پارسال دقیقا حال شمارو داشتم.بامیانگین ۷۰قبول نشدم تهران.
ولی خداروشکر امسال نتیجه گرفتم.شما ۹۵درصد موفقیتو اومدی.عالیه درصدهات.چندماه هم وقت بزار برای تست امسال حتماقبولی.ببقیه رشته هارو نبینین.بیوتک ارزش چندسال موندنم داره مطمین باشید تغییر رشته به ضررتون میشه.اینهمه مطالب مطالعه تونو میخایین دور بندازین.بیوانفورتون عالیه.کمی هم سعی کنی حتما قبولی.
ولی خداروشکر امسال نتیجه گرفتم.شما ۹۵درصد موفقیتو اومدی.عالیه درصدهات.چندماه هم وقت بزار برای تست امسال حتماقبولی.ببقیه رشته هارو نبینین.بیوتک ارزش چندسال موندنم داره مطمین باشید تغییر رشته به ضررتون میشه.اینهمه مطالب مطالعه تونو میخایین دور بندازین.بیوانفورتون عالیه.کمی هم سعی کنی حتما قبولی.
سلام دوستان بنده بیوتکنولوژی پزشکی با درصدای سلولی 60 بیوشیمی 79 بیوانفورماتیک 65 و ایمنی شناسی 45 و با نمره مصاحبه 33 علوم پزشکی شهرکرد قبول شدم. اگر در مورد منابع و یا نحوه مصاحبه برای سال آینده سوالی بود در خدمتتان هستم.
-
Siamak rezaeiani
اذر نوشته شده:سلام دوست عزیز.
ممنون دوست عزیز، انشاءالله همه دوستان موفق بشن، واقعا ممنون بابت پیشنهاد روحیه بخشتون
-
Siamak rezaeiani
Siamak rezaeiani نوشته شده:اذر نوشته شده:سلام دوست عزیز.
ممنون دوست عزیز، انشاءالله همه دوستان موفق بشن، واقعا ممنون بابت پیشنهاد روحیه بخشتون
بی زحمت درصد هاتون رو آگه مشکلی نباشه بگید ممنون می شم،بخصوص در مورد منابع سلولی، و همینطور اینکه کجا قبول شدید؟
-
Siamak rezaeiani
mohsen970 نوشته شده:سلام دوستان بنده بیوتکنولوژی پزشکی با درصدای سلولی 60 بیوشیمی 79 بیوانفورماتیک 65 و ایمنی شناسی 45 و با نمره مصاحبه 33 علوم پزشکی شهرکرد قبول شدم. اگر در مورد منابع و یا نحوه مصاحبه برای سال آینده سوالی بود در خدمتتان هستم.
تبریک می گم بهتون دوست عزیز، امیدوارم حتما موفقیت های شما ادامه داشته باشه، حتما آگه تعداد افراد زیاد بشه، یه گروه تلگرام می زنیم، و چه تو اونجا چه در این تالار گفتگو از کمک شما استفاده کنیم،ممنون
سلام
بیوشیمی ۵۶/۳۲
ایمنی ۸۱/۸۸
انفورماتیک ۵۰
سلولی ۸۶
شاید یه درصد اینور اونور بگم کارنامه رو دقیق ندیدم
تربیت مدرس رتبم ۹
میانگین با مصاحبه ۷۵
شما امسالم چندماه بخون قبولی
بیوشیمی ۵۶/۳۲
ایمنی ۸۱/۸۸
انفورماتیک ۵۰
سلولی ۸۶
تربیت مدرس رتبم ۹
میانگین با مصاحبه ۷۵
-
Siamak rezaeiani
اذر نوشته شده:سلام
بیوشیمی ۵۶/۳۲
ایمنی ۸۱/۸۸
انفورماتیک ۵۰
سلولی ۸۶
تربیت مدرس رتبم ۹
میانگین با مصاحبه ۷۵
ممنون بابت اطلاعات خوبی که دادید، ممنون میشم بگید برای سلولی چی خوندید؟ ممنون بازم
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 15 مهمان