matin123 نوشته شده:با سلام
باتوجه به سهم ۷۰ درصدی ازمون امسال با میانگین درصد ۷۰ و یک مقاله ریویو میشه امید داشت به قبولی؟ فقط ۷ نفر ظرفیت داره نانو.
سلام
آزاد شانس دارید
۱۶نفر باآزاد
matin123 نوشته شده:با سلام
باتوجه به سهم ۷۰ درصدی ازمون امسال با میانگین درصد ۷۰ و یک مقاله ریویو میشه امید داشت به قبولی؟ فقط ۷ نفر ظرفیت داره نانو.
سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از: Maria
سلام وقت بخیر.من دانشجوی کارشناسی زیست شناسی هستم.میخام برای ارشد نانوتکنولوژی پزشکی بخونم اما از هیچ جا نتونستم منابع دقیق داشته باشم و اینکه مدرک mhle لازمه؟شما میتونین کمکی بکنین؟
کارشناس آموزشی نوشته شده:matin123 نوشته شده:با سلام
سلام
آزاد شانس دارید
۱۶نفر باآزاد
matin123 نوشته شده:کارشناس آموزشی نوشته شده:matin123 نوشته شده:با سلام
سلام
آزاد شانس دارید
۱۶نفر باآزاد
با سهمیه استعداد درخشانم امیدی به روزانه نیست؟
Miss_bi نوشته شده:سلام وقتتون بخیر من میتونم هم نانوتکنولوژی پزشکی انتخاب رشته کنم هم بیوشیمی یعنی توی یه جدول هردو رو بزنم یا نه چجوریه انتخاب رشتش میشه کمکم کنید؟
سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از: f@karimi
سلام.ببخشید با رتبه 30 نانوتکنولوژی کجا قبول میشم؟ نمره 62 ممنون ازاینکه همیشه پاسخگو هستید
سؤالات تلگرام نوشته شده:سوال از:Z
باسلام و وقت به خیر، بنده با مدرک کارشناسی ارشد نانوشیمی وزارت علوم میخوام رشته نانوفناوری پزشکی وزازت بهداشت شرکت کنم درمورد تهیه منابع و احتمال قبولی لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.
بازگشت به “نانوتکنولوژی پزشکی”
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 3 مهمان