سوال

la.ahmadi21

سوال

پستتوسط la.ahmadi21 » یک شنبه 15 دی 1392, 11:35 am

با سلام و خسته نباشید.
من سه تاسوال داشتم خدمت شما
1 - من سال قبل آزمونها را ثبت نام و جزوه شما را خریداری کردم و به دلایلی موفق نشدم خوب بخونم .اما امسال باخودندن این جزوه ها و به دلیل برنامه ریزی درسی نمیتونستم با برنامه آزمونهای تدریجی برنامم رو وفق بدم. من میتونم آزمونهای کلی بعداز عید را شرکت کنم؟
2 - من جزوه ریاضی شما را برای آزمون دارم میخونم آیا من باید کل این جزوه را بخونم یا طبق سرفصلهای آزمونها؟؟مثلا ماتریس هم جزء جزوه می باشد ولی در تیتر ریاضی آزمونهای شما نیست
3 - من سال قبل جزوه آمارو از بسته های شما تهیه کردم .ولی با مدیر موسسه که صحبت کردم گفتن ما به شما کتاب جدید میدیم و اونو نخونید وسال قبل این جزوه آماده نشدآیا من میتونم این جزوه را ازموسسه بگیرم اگرجواب منفی میشه بفرمائید من چه کتابی برای خوندن آمار تهیه کنم.آیا همون جزوه پارسال روبخونم کافیه؟
ممنون میشم اگه پاسخم را بدید.

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

Re: سوال

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 15 دی 1392, 3:20 pm

بله میتونید
کلشو باید بخونید ولی فعلا براساس سرفصلها بخونید بهتره قسمتهایی که مهمتره توآزمونها هست قسمتهای دیگرونخوندید اشکال نداره
بله ازپارسال تاحالاکه تغییرات زیادی داشته - برای آمار کتابهای زیادی دربازار هست جزوه موسسه هم خوبه بیشتر نیاز به تست زدن دارید بنظرم کتاب تست باجواب تشریحی بگیید بهتره تستاش هم جدید باشه

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 10 مهمان