tagiire reshte
tagiire reshte
salam mishe ba lisanse keshavarzi konkoore arshade parastari ya mamaie sherkat ka
rd?
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سئوال وجواب : نه نمیشه
در رشته های پزشکی محدودیت پذیرش مدرک کارشناسی وجودداره بهتره دفترچه وزارت بهداشت را بخوانید وببینید چه رشته هایی میتوانید شرکت کنید
سئوال وجواب : tagiire reshte
سلام
لیسانسم مهندسی شیمی نساجیه.میخوام در کنکور ارشد داروسازی شرکت کنم.برای این تغییر رشته محدودییتی ندارم؟در ضمن رشته ارشد داروسازی و در دفترچه پیدا نمیکنم. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
لیسانسم مهندسی شیمی نساجیه.میخوام در کنکور ارشد داروسازی شرکت کنم.برای این تغییر رشته محدودییتی ندارم؟در ضمن رشته ارشد داروسازی و در دفترچه پیدا نمیکنم. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
Re: tagiire reshte
سلام عذر ميخوام مگه داروسازي در مقطع ارشد ميشه شركت كرد؟ مگه دكتراي پيوسته نيست؟
درود بر شما
در مقطع ارشد میتونی رشته هایی مثل سم شناسی ، شیمی دارویی ، فارماکولوژی و نانوتکنولوژی و.. میتونی انتخاب کنی در دوره دکتری وارد داروسازی بشی
در مقطع ارشد میتونی رشته هایی مثل سم شناسی ، شیمی دارویی ، فارماکولوژی و نانوتکنولوژی و.. میتونی انتخاب کنی در دوره دکتری وارد داروسازی بشی
سپاس از شما . یعنی از مزیت های داروسازی هم برخوردار میشوند؟ مانند تاسیس داروخانه
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
درود بر شما
مجوز تاسیس داروخانه رو به کسی میدهند که داروسازی عمومی خونده باشه
مجوز تاسیس داروخانه رو به کسی میدهند که داروسازی عمومی خونده باشه
متشکرم
میشه توضیح بدید شخصی که نانو بخونه آینده ی شغلیشون چطور میشه؟ بدون در نظر گرفتن سرمایه آیا میتونن به صورت مستقل کار کنن مانند تاسیس شرکت خاصی؟ ممنون میشم در مورد بازار کار این رشته در ارشد و دکترا برای من توضیح بدید
سوال بعدیم : شخصی با رشته ی سلولی مولکولی میتونه فارماکولوزی بخونه؟
با سپاس
میشه توضیح بدید شخصی که نانو بخونه آینده ی شغلیشون چطور میشه؟ بدون در نظر گرفتن سرمایه آیا میتونن به صورت مستقل کار کنن مانند تاسیس شرکت خاصی؟ ممنون میشم در مورد بازار کار این رشته در ارشد و دکترا برای من توضیح بدید
سوال بعدیم : شخصی با رشته ی سلولی مولکولی میتونه فارماکولوزی بخونه؟
با سپاس
درود برشما
نانوتکنولوژی بیشتر درمراکز تحقیقاتی و پژوهشی میتونی کار کنی
نه نمیتونی شرکت کنی
نانوتکنولوژی بیشتر درمراکز تحقیقاتی و پژوهشی میتونی کار کنی
نه نمیتونی شرکت کنی
با سپاس
از میان رشته های ما برای تاسیس شرکت دارو چه رشته ای رو پیشنهاد میکنید؟
از میان رشته های ما برای تاسیس شرکت دارو چه رشته ای رو پیشنهاد میکنید؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 18 مهمان