باسلام.
لطفا بازارکار ارشد تغذیه را بطور کامل توضیح دهید.(در همه حوزه ها و مراکز ممکن)
بازار کار دکتری تغذیه ب چه صورتی است؟
آیا بازار کارش اشباع نشده است؟و یا درطی۴،۵سال آینده اشباع نخواهد شد؟
باوجود متخصصین تغذیه ک ازطریق پزشکی وارد شاخه تخصص تغذیه میشوند،آیا جای کار برای ارشدان و دکتراهای تغذیه کماکان موجود است؟
و دیگر اینکه یکی ازکارشناسان تغذیه میگفت کارمان خیلی تکراری و کسل کننده است،و برای همه مراجعین با نرم افزار کامپیوتری،پرینتی از رژیم های غذایی از پیش نوشته شده تهیه میکنیم و ب بیماران میدهیم.آیا جدا بازار کار عالی تغذیه همین است؟؟ انجام یک سری امور روزانه تکراری و کسل کننده؟
بدون امکان پیشرفت و پویایی در کار؟؟
ممنون میشم راهنمایی و مشاوره کامل ارائه دهید..
تغذیه
-
مشاور معین
Re: تغذیه
با سلام
می توانید بعداز فارغ اتحصیلی به عنوان کارشناس تغذیه در کلینیک های تغذیه یا در بیمارستان ها به عنوان کارشناس تغذیه مشغول به کار شوید.
اگر علاقه به تدریس دارید می توانید در مقطع دکترا استاد دانشگاه شوید.
بعد از دو سال کار کردن در این زمینه به شما مجوز تاسیس مطب داده می شود.
می توانید بعداز فارغ اتحصیلی به عنوان کارشناس تغذیه در کلینیک های تغذیه یا در بیمارستان ها به عنوان کارشناس تغذیه مشغول به کار شوید.
اگر علاقه به تدریس دارید می توانید در مقطع دکترا استاد دانشگاه شوید.
باتشکر از جواب شما.
ولی من پاسخ همه سوالای خودم را نگرفتم!!
راجع ب کار ارشد تغذیه،
آیا فقط مختص ب تاسیس مطب میشود؟
یا در پژوهشکده ها و... هم فعالیت دارد؟؟آیا کارش پرداختن ب امور تکراری رژیم درمانی و پرینت برنامه های کامپیوتری رژیمی محدود میشود؟
در مقطع دکترا بجز استاد دانشگاه ک برای دکترای همه رشته ها قابل فرض است،بازار کار دیگری تلقی نمیشود؟
لطفا همه سوالای منو جواب بدید,چون دونستن همه اینها واقعا برای تصمیم گیریم اهمیت داره.
متشکرم..
ولی من پاسخ همه سوالای خودم را نگرفتم!!
راجع ب کار ارشد تغذیه،
آیا فقط مختص ب تاسیس مطب میشود؟
یا در پژوهشکده ها و... هم فعالیت دارد؟؟آیا کارش پرداختن ب امور تکراری رژیم درمانی و پرینت برنامه های کامپیوتری رژیمی محدود میشود؟
در مقطع دکترا بجز استاد دانشگاه ک برای دکترای همه رشته ها قابل فرض است،بازار کار دیگری تلقی نمیشود؟
لطفا همه سوالای منو جواب بدید,چون دونستن همه اینها واقعا برای تصمیم گیریم اهمیت داره.
متشکرم..
-
مشاور معین
با سلام
طبق پاسخ قبلی می توانید به عنوان کارشناس تغذیه در کلینیک های تغذیه و بیمارستان ها مشغول به کار شوید.
طبق پاسخ قبلی می توانید به عنوان کارشناس تغذیه در کلینیک های تغذیه و بیمارستان ها مشغول به کار شوید.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 15 مهمان