همه چیز در مورد ارشد اناتومی

سارا فضل اللهي

Re: همه چیز در مورد ارشد اناتومی

پستتوسط سارا فضل اللهي » دو شنبه 1 شهریور 1395, 10:49 am

afahin نوشته شده:سلام.با عرض تشکر از جواب دهیتون.میخواستم بدونم جنین شناسی رو چه جوری باید خوند؟چون من قبلا حتی یه واحدم ازش پاس نکردم اصلا نمیدونم چه جوری بخونمش و هرکار میکنم جلو نمیره.ممنون

سلام.از روي كتاب لانگمن بخونيد بخشهايي رو كه براتون سنگينه يا متوجه نميشيد فعلا روش مكث نكنيد.يه دور كلي بخونيد كه بحث رو متوجه شيد بعد كم كم وارد جزئيات بشيد.
ايرادي نداره اگر پايه نداريد منم هيچ واحدي جنين شناسي نداشتم.به عكسهاي كتاب هم خيلي توجه كنيد هم رنگها مهمه هم اينكه عكسهاي جامعي هستن.

afahin

پستتوسط afahin » دو شنبه 1 شهریور 1395, 11:03 am

سارا فضل اللهي نوشته شده:
afahin نوشته شده:سلام.با عرض تشکر از جواب دهیتون.میخواستم بدونم جنین شناسی رو چه جوری باید خوند؟چون من قبلا حتی یه واحدم ازش پاس نکردم اصلا نمیدونم چه جوری بخونمش و هرکار میکنم جلو نمیره.ممنون

سلام.از روي كتاب لانگمن بخونيد بخشهايي رو كه براتون سنگينه يا متوجه نميشيد فعلا روش مكث نكنيد.يه دور كلي بخونيد كه بحث رو متوجه شيد بعد كم كم وارد جزئيات بشيد.
ايرادي نداره اگر پايه نداريد منم هيچ واحدي جنين شناسي نداشتم.به عكسهاي كتاب هم خيلي توجه كنيد هم رنگها مهمه هم اينكه عكسهاي جامعي هستن.

سلام.ممنون.منم لانگمنو انتخاب کردم ولی چون کامل بود گفتم شاید برا اولش کارم اشتباه باشه چون بعضی چیزاشو نمیفهمم.خیلی خیلی لطف کردید بابت راهنمایی

afahin

پستتوسط afahin » دو شنبه 1 شهریور 1395, 11:24 am

به خاطر موفقیتتون هم در ارشد تبریک میگم.مشاوره صوتیتون هم گوش دادم عالی بود

سارا فضل اللهي

پستتوسط سارا فضل اللهي » دو شنبه 1 شهریور 1395, 11:53 am

afahin نوشته شده:

به خاطر موفقیتتون هم در ارشد تبریک میگم.مشاوره صوتیتون هم گوش دادم عالی بود

خيلي ممنون نظر لطفتونه انشالله سال ديگه من به شما تبريك بگم.
براي جنين بهترين انتخاب لانگمنه اولش حق داري اگر عادت نداري ولي وقتي بهش عادت كني ديگه هيچ كتابي نميتوني بخوني.من خودم abs گرفتم ولي اصلا نتونستم بخونم باهاش.

afahin

پستتوسط afahin » دو شنبه 1 شهریور 1395, 12:04 pm

afahin نوشته شده:
خيلي ممنون نظر لطفتونه انشالله سال ديگه من به شما تبريك بگم.
براي جنين بهترين انتخاب لانگمنه اولش حق داري اگر عادت نداري ولي وقتي بهش عادت كني ديگه هيچ كتابي نميتوني بخوني.من خودم abs گرفتم ولي اصلا نتونستم بخونم باهاش.

ایشالله.ممنون

afahin

پستتوسط afahin » دو شنبه 1 شهریور 1395, 12:11 pm

ببخشید برا شروع چقدر باید خوند؟برای ادامه چقدر؟
هر دو ساعت اناتومی یا بافت و جنین چند صفحه باید خوند؟
باید تا کی تموم کنم کل درسارو؟ من اصلا نمیدونم چیکار کنم
ببخشید بابت این همه سوال

سارا فضل اللهي

پستتوسط سارا فضل اللهي » دو شنبه 1 شهریور 1395, 12:33 pm

afahin نوشته شده:ببخشید برا شروع چقدر باید خوند؟برای ادامه چقدر؟
ببخشید بابت این همه سوال

براي شروع طوري بايد بخونيد كه خسته نشيد چون همه درسها سنگينن.تابستون كه به نظر من اناتومي و زبان رو شروع كنيد و بخونيد خيلي خوبه مابقي رو از مهر بخونيد بصورت يك روز در ميون.يعني اناتومي و زبان هر روز باشه بافت و جنين يك روز در ميون.
اصلا براي شروع اهميتي نداره كه شما چقدر طول ميكشه يك فصل رو بخونيد چون هنوز شما نحوه خوندن رو بهش مسلط نيستيد براي همين زمان ميبره.

دور اولتون اگر تا اسفند تموم بشه عاليه.
منم وقتي ميخواستم شروع كنم نميدونستم كسي هم نبود راهنماييم كنه ولي اين سر در گمي طبيعيه شما به مرور ياد ميگيريد كن چجوري بخونيد و تست بزنيد.

afahin

پستتوسط afahin » دو شنبه 1 شهریور 1395, 5:57 pm

afahin نوشته شده:ببخشید برا شروع چقدر باید خوند؟برای ادامه چقدر؟
ببخشید بابت این همه سوال

خیلی خیلی لطف کردید.ممنون که از تجربه هاتون میگید واقعا حرفاتون دلگرم کنندس و از سردرگمی در میام

محبیان

پستتوسط محبیان » سه شنبه 2 شهریور 1395, 4:17 pm

با ارشد اناتومی کار گیرتون نمیاد با دکترا هم ساعتی در دانشگاهای ازاد تدریس میکنین اگه خوش شانس باشین واسه مدرک گرفتن خوبه فقط من واسه ارشد اناتومی خوندم پشیمونم.دوست عزیزی که قصد خوندن جنین شناسیو دارید اولش واسه همه سخته خوندنش چون درس سختیه کم کم پیش برید از فصل های اول هم شروع کنید در کنارش تست هم بزنید متوجه میشید به چه مباحثی باید توجه کنید کلا درسای ارشد اناتومی فرار هستن و باید هر روز مطالعه بشن و دوره بشن بافت شناسی خیلی فراره و نیاز به تکرار مداوم تا شب قبل کنکور رو داره.

afahin

پستتوسط afahin » چهار شنبه 3 شهریور 1395, 5:12 am

محبیان نوشته شده:با ارشد اناتومی کار گیرتون نمیاد با دکترا هم ساعتی در دانشگاهای ازاد تدریس میکنین اگه خوش شانس باشین واسه مدرک گرفتن خوبه فقط من واسه ارشد اناتومی خوندم پشیمونم.دوست عزیزی که قصد خوندن جنین شناسیو دارید اولش واسه همه سخته خوندنش چون درس سختیه کم کم پیش برید از فصل های اول هم شروع کنید در کنارش تست هم بزنید متوجه میشید به چه مباحثی باید توجه کنید کلا درسای ارشد اناتومی فرار هستن و باید هر روز مطالعه بشن و دوره بشن بافت شناسی خیلی فراره و نیاز به تکرار مداوم تا شب قبل کنکور رو داره.

ممنونم از توضیحاتتون

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان