نانو تكنولوژي
-
mehrdadarian
سئوال : نانو تكنولوژي
بازار کاری نانو چطوره؟
از نظر بازار کاری نانو بهتره یا فیزیک پزشکی؟
ممنون از راهنمایتون
از نظر بازار کاری نانو بهتره یا فیزیک پزشکی؟
ممنون از راهنمایتون
با سلام من دانشجو رشته رادیولوژی هستم و علاقه زیادی به فعالیت های پژوهشی دارم.الان بین انتخاب نانوتکنولوژی پزشکی و آناتومی موندم. با توجه به اینکه آناتومی رو هم فقط به خاطر دکترا و مهندسی بافت دوست دارم اما نانو فکر میکنم به علاقم نزدیکتره به خصوص که فکر میکنم از همون ارشد میتونیم به پژوهش دست بزنیم.چند سوال دارم:
1-با توجه به این که پایه من رادیولوژیست و زیست و بیوشیمی و جنین و بافت رو تاحالا نخوندم قبولی در آناتومی برام راحتتره یا نانو؟
2- چقدر احتمال قبولی بچه های ارشد آناتومی در دکترای مهندسی بافت هست؟با توجه به رقبایی که دارن
3- در رشته نانو پذیرش هیئت علمی داریم؟
4-من شنیدم به بچه های نانو راحت برای دکترا بورسیه میدن.درسته؟
1-با توجه به این که پایه من رادیولوژیست و زیست و بیوشیمی و جنین و بافت رو تاحالا نخوندم قبولی در آناتومی برام راحتتره یا نانو؟
2- چقدر احتمال قبولی بچه های ارشد آناتومی در دکترای مهندسی بافت هست؟با توجه به رقبایی که دارن
3- در رشته نانو پذیرش هیئت علمی داریم؟
4-من شنیدم به بچه های نانو راحت برای دکترا بورسیه میدن.درسته؟
با عرض سلام وخسته نباشيد
من كارشناسي مهندسي بهداشت محيط دارم. مي خواستم بپرسم اگر من در رشته نانوفناوري شركت كنم شانس قبولي دارم؟ اگر از الان براي ارشد رشته خودم بخونم مي دونم كه قبول ميشم، اما شركت در آزمون ارشد رشته نانوفناوري با رقيبان ديگه به نظرم يك ريسك هست با توجه به بازار كار اين دو رشته شما چي پيشنهاد مي كنيد؟ ممنون
من كارشناسي مهندسي بهداشت محيط دارم. مي خواستم بپرسم اگر من در رشته نانوفناوري شركت كنم شانس قبولي دارم؟ اگر از الان براي ارشد رشته خودم بخونم مي دونم كه قبول ميشم، اما شركت در آزمون ارشد رشته نانوفناوري با رقيبان ديگه به نظرم يك ريسك هست با توجه به بازار كار اين دو رشته شما چي پيشنهاد مي كنيد؟ ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: نانو تكنولوژي
بازار کاری نانو خوب نیست
از نظر بازار کاری فیزیک پزشکی بهتره
آناتومی راحتتره
شانس آناتومیابیشتر ازدیگرانه
در رشته نانو پذیرش هیئت علمی وجو داره
بورسیه داخلی وجود داره
از نظر بازار کاری فیزیک پزشکی بهتره
آناتومی راحتتره
شانس آناتومیابیشتر ازدیگرانه
در رشته نانو پذیرش هیئت علمی وجو داره
بورسیه داخلی وجود داره
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
در رشته نانوفناوري شانس کمی دارید - ارشد رشته خودتون بهتره
خیلی خیلی ممنون که با سعه صدر به سوالام پاسخ دادید
چه دانشگاه هایی بورسیه داخلی برای رشته نانو میدن؟دانشگاه هایی که خودشون نانو دارن یا قصد دارن که این رشته رو بیارن؟
برای کسی که میخواد از صفر برای نانوتکنولوژی تهران بخونه دو سال زمان مناسبیه؟یا کمتر هم میشه؟
از صفرخوندن منظورم اینه که هیچ پیش زمینه ای به جز دروس دبیرستان ندارم.کلاس لازمه یا منابع کفایت میکنه؟
درصدهای نانوتهران را میشه بگین؟
چه دانشگاه هایی بورسیه داخلی برای رشته نانو میدن؟دانشگاه هایی که خودشون نانو دارن یا قصد دارن که این رشته رو بیارن؟
برای کسی که میخواد از صفر برای نانوتکنولوژی تهران بخونه دو سال زمان مناسبیه؟یا کمتر هم میشه؟
از صفرخوندن منظورم اینه که هیچ پیش زمینه ای به جز دروس دبیرستان ندارم.کلاس لازمه یا منابع کفایت میکنه؟
درصدهای نانوتهران را میشه بگین؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
در حال حاضر تبریز ، همدان تاشما قبول شید که معلوم نیست - هنوز مشخص نیست - کمتر هم میشه-بعضی از درسهایی که براتون سخته بهتر کلاس شرکت کنید - 55 به بالا برای هر درسی
-
mehrdadarian
اگه مبشه درصدای نفرات اول رشته نانو رو یزارین
ممنون
ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
هنوز کارنامه های جدید نیومده اومد چشم
-