تغییر رشته
تغییر رشته
با سلام. من دانشجوی ترم 7 مهندسی نرم افزار دانشگاه ازاد هستم و برای ادامه در مقطع ارشد رشته مهندسی پزشکی رو دوست دارم شرکت کنم. اگر از الان شروع کنم آیا امیدی هست؟ با توجه به اینکه رشته کارشناسی من نرم افزار بوده. اگر امیدی هست روزی چند ساعت مطالعه لازمست؟ با ثبت نام در آزمون و بسته منابع را پوشش می دهد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: تغییر رشته
بله ولی درساش ربطی به کامپیوترنداره به مهندسی برق نزدیکه توصیه نمیشه بهتون، قبول نمیشید -انفورماتیک بخونید بهتره - بله منابعوپوشش میده ولی بدون کلاس نمیتونید یادبگیرید
-
ehsanfakhari26
سئوال : تغییر رشته
سلام من دانشجو ترم 6 پرستاریم میخاستم به ارشد تغذیه تغییر رشته بدم ایا امکان قبولی دارم وایا اصلا سلاح هست این کار
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
خیر صلاح نیست قبولیش سخته
-
la.ahmadi21
سلام من خواهرم رشته اش پرستاری و امسال تصمیم گرفته رشته بیوتکنولوژی را بخونن آیا امکان قبولیش وجودداره؟؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
اگرخیلی بخونه بله ولی قبولیش خیلی سخته
-
moosavi.foroogh
سلام.من فارغ التحصیل مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)هستم.میخواستم در آزمون ارشد وزارت بهداشت شرکت کنم ولی نمیدانم رشته ی خودمو شرکت کنم یا مهندسی پزشکی (زیست مواد).دلم میخواهد رشته ام به پزشکی نزدیکتر بشه.اصلا اگه از الان شروع کنم شانس قبولی دارم؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله رشته ای روبخونید که به کارتون بیاد در کناراستخدام بتونید برای خودتون هم کارکنید اگرنه این رشته هامزیت چندانی نسبت به هم ندارند
مهندسی بافت بهتره ونزدیکتره به پزشکی
مهندسی بافت بهتره ونزدیکتره به پزشکی
سلام
من کارشناسی گیاه پزشکی دارم می تونم اناتومی یا ژنتک انسانی شر کت کنم
سوال دوم من این هست که حشره شناسی پزشکی به پزشکی نزدیک تر هست یا سم شناسی پزشکی؟
سوال دوم من این هست که حشره شناسی پزشکی به پزشکی نزدیک تر هست یا سم شناسی پزشکی؟
سلام
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 10 مهمان