کتب تستی سه درس و منبع ازمون زبان
کتب تستی سه درس و منبع ازمون زبان
سلام. 1.لطفا منابع تستی برای درس فیزیولوژی و درس زبان و درس فیزیک عمومی ازمون کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی به من بگویید 2. در صفحه اصلی سایت موسسه علوم و فنون معین مطلبی درج شده تحت عنوان ازمونهای بین المللی زبان انگلیسی حالا ایا منبع یا کتابی که برای قبولی و امادگی در این ازمون مرا کمک کند وجود دارد اگر موجود هست نام کتاب و نویسنده را به من بگویید.3. ایا برای قبولی و امادگی در ازمون ایلتس و تافل هم منبع یا کتابی هست اگر موجود هست لطفا نام کتاب و نویسنده را به من بگویید. ( عاجزانه از شما میخواهم به این سه سوال که برای من خیلی مهم است جواب دهید) با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: کتب تستی سه درس و منبع ازمون زبان
فیزیولوژی آقای راستکار و درس زبان دولوپینگ و درس فیزیک عمومی مدرسان ودیباگران-کتب دراختیار دکتر حاجی پور هست از کتابهای مختلف مکالمه استفاده میشه- کتابهای زیادی هست که بیشتر نمونه سئواله انتشارات جنگل داره
سئوال : کتب تستی سه درس و منبع ازمون زبان
چگونه میتوانم با دکتر حاجی پور جهت کسب اطلاعات در مورد ازمون زبان مشاوره کنم؟
سئوال : کتب تستی سه درس و منبع ازمون زبان
برای آزمون فیزیک پزشکی
برزای درس فیزیک هسته ای فقط کتاب های تست طبقه بندی شده یا راهیان ارشد رو بخونیم بنظرتون کافیه؟ پاسخگو هست برای کسی که اصلا هسته ای پاس نکرده؟
برزای درس فیزیک هسته ای فقط کتاب های تست طبقه بندی شده یا راهیان ارشد رو بخونیم بنظرتون کافیه؟ پاسخگو هست برای کسی که اصلا هسته ای پاس نکرده؟
زمان ثبت نام ازمون ارشد گروه پزشکی
با سلام.1. لطفا به من بگویید زمان ثبت نام ازمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال 92 از چه تاریخی است؟
2.لطفا ادرس ایمیل یا شماره تماسی از دکتر حاجی پور جهت مشاوره در ارتباط با ازمون بین المللی زبان در اختیار من قرار دهید. با تشکر
2.لطفا ادرس ایمیل یا شماره تماسی از دکتر حاجی پور جهت مشاوره در ارتباط با ازمون بین المللی زبان در اختیار من قرار دهید. با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: کتب تستی سه درس و منبع ازمون زبان
بله کافیه
23بهمن-میتونید باموسسه روزهایی که هستند تماس بگیرید روزهای چهارشنبه تاجمعه 8تا6عصر
23بهمن-میتونید باموسسه روزهایی که هستند تماس بگیرید روزهای چهارشنبه تاجمعه 8تا6عصر
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 13 مهمان