سلام من رشته تحصیلیم شیمی کاربردیه میخواستم بدونم برا ارشد رشته نظارت بر امور دارویی برم بهتره یا سم شناسی و ایا ازاد میتونم بهداشت ادامه بدم ؟
اگه ممکنه در مورد بازار کار نظارت بر امور دارویی هم یکم توضیح بدید
رشته تحصیلی ارشد
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: رشته تحصیلی ارشد
سم بهتره ولی قبولیش سختتره امانظارت بر امور دارویی قبولیش راحتتره- بازار کارش هم خوبه نظارت وبازرسی مراکزتولید وتوزیع دارویی آرایشی بهداشتی
سئوال : رشته تحصیلی ارشد
بسیار ممنونم
من واقعا واسه ارشد سر در گمم چون با لیسانسم کاری پیدا نکردم در صورتی که تا قبل از انتخاب رشته لیسانسم شیمی بازار کار خوبی داشت ولی الان که فارغ التحصیل شدم رشته شیمی خیلی اشباع شده می خواستم از شما کمک بگیرم که به نظر شما من واسه ارشد چه رشته ای برم که تا 2 سال دیگه که درسم تمام بشه حداقل دغدغهای کار نداشته باشم
من واقعا واسه ارشد سر در گمم چون با لیسانسم کاری پیدا نکردم در صورتی که تا قبل از انتخاب رشته لیسانسم شیمی بازار کار خوبی داشت ولی الان که فارغ التحصیل شدم رشته شیمی خیلی اشباع شده می خواستم از شما کمک بگیرم که به نظر شما من واسه ارشد چه رشته ای برم که تا 2 سال دیگه که درسم تمام بشه حداقل دغدغهای کار نداشته باشم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
رشته های بیوشیمی بالینی وسم شناسی همیشه بازارکاردارندولی قبولیشون نسبتاسخته
سلام..وقت بخیر..من لیسانس محیط زیست و شاغل در واحد HSE صنایع پتروشیمی هستم..می خواستم بدونم برای ارشد میتونم علم تغذیه بخونم؟
با تشکر
با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
من کارشناسی رشته بیوتکنولوژی هستم موندم تو ارشد بین دو رشته ژنتیک پزشکی و ایمنی شناسی کدومو امتحان بدم ؟ کدوم بهتره ؟
من کارشناسی رشته بیوتکنولوژی هستم موندم تو ارشد بین دو رشته ژنتیک پزشکی و ایمنی شناسی کدومو امتحان بدم ؟ کدوم بهتره ؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
ایمنی بهتره
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 23 مهمان