سهمیه ها
-
ارشد مدیریت
مدیریت بهداشت و درمان
با سلام و تشکر از کارشناس محترم بابت پاسخ به سوالات
ببخشید چه طور میتونم از تعداد کل شرکت کنندگان در کنکور 93 در رشته مدیریت بهداشت ودرمان اطلاع پیدا کنم ؟
با تشکر
ببخشید چه طور میتونم از تعداد کل شرکت کنندگان در کنکور 93 در رشته مدیریت بهداشت ودرمان اطلاع پیدا کنم ؟
با تشکر
-
farhad nurse
Re: سهمیه ها
سلام
ببخشید چرا پستای من تایید نمیشه؟ یا نشون داده نمیشه؟؟؟؟؟؟
میخوام بدونم با رتبه18 سهمیه رزمندگان ورتبه کل400 در رشته پرستاری داخلی جراحی، امکان قبولی دارم؟ دانشگاه های روزانه
ببخشید چرا پستای من تایید نمیشه؟ یا نشون داده نمیشه؟؟؟؟؟؟
میخوام بدونم با رتبه18 سهمیه رزمندگان ورتبه کل400 در رشته پرستاری داخلی جراحی، امکان قبولی دارم؟ دانشگاه های روزانه
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
1200نفر بوده اند
خیر
خیر
-
farhad nurse
ببخشید مشاور محترم شما بر چه اساسی میگید با این رتبه شانس قبولی ندارم؟؟؟؟؟؟؟
وقتی ظرفیت سهمیه ها20% کله پس تقریبا از هر دانشگاهی 1-2 نفر می گیره. پس چطور شانسشو ندارم؟؟؟؟؟؟ اونم میون 27 تا دانشگاه که پذیرش داره.
تازه نمرم180 بوده. ینی 80% نمره اخرین فرد قبول شده را خواهم داشت. اگه حتی اخرین فرد قبول شده نمرش 200 باشه.
وقتی ظرفیت سهمیه ها20% کله پس تقریبا از هر دانشگاهی 1-2 نفر می گیره. پس چطور شانسشو ندارم؟؟؟؟؟؟ اونم میون 27 تا دانشگاه که پذیرش داره.
تازه نمرم180 بوده. ینی 80% نمره اخرین فرد قبول شده را خواهم داشت. اگه حتی اخرین فرد قبول شده نمرش 200 باشه.
-
farhad nurse
سلام
لطفا جوا سوالمو بدید
خواهشا دقیق جواب بدید من بفهمم دلیلتون چیه.......
لطفا جوا سوالمو بدید
خواهشا دقیق جواب بدید من بفهمم دلیلتون چیه.......
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
چون رتبه شما400 شده نصف این تعدادو برمیدارند ملاک رتبه کله به اینصورت که میفرمائید درنظرگرفته نمیشه
-
farhad nurse
من اصلا متوجه منظورتون نمیشم. من همه اینا رو بر طبق توضیحات خود سنجش میگم. اونجا گفتن نمره ملاکه نه رتبه کل!!!
شما هم یبار دیگه اینا رو بخونید لطفا کارشناس عزیز
تذكر2:
يكي از شرايط سنجش در سهميه رزمندگان كسب حدنصاب80 % نمره آخرين فرد پذيرفته شده سهميه آزاد ميباشد. بعنوان مثال ممكن است فردي حائز رتبه1 در سهميه رزمندگان باشد ولي بدليل عدم كسب حد نصاب لازم پذيرفته نشود.
تذكر3:
اگر تعداد افرادي كه در سهميه رزمندگان نمره حدنصاب لازم را كسب نموده اند بيش از تعداد ظرفيت پذيرش براساس ظرفيت تخصيصی باشد، پذیرش به ترتيب اولویت نمره صورت گرفته و
هيچگونه ظرفيت اضافي پذيرش نخواهد شد.
تذكر4:
در صورت عدم تکميل ظرفيت تخصيصی توسط رزمندگان به علت عدم كسب نمره حد نصاب ، ظرفيت آن به سهميه آزاد اختصاص مي يابد.
تذكر5:
در صورتي كه هريك ازداوطلبان سهميه رزمندگان حائز كسب نمره قبولي سهميه آزاد شود ،سهميه آزاد محسوب خواهد شد.
تذكر6:
نمره رزمندگي بعنوان نمره يك درس با ضريب 1 و به نسبت مدت حضور در جبهه فرد محاسبه و اعمال شده است.
تذكر7:
سنجش شركت كنندگان سهميه رزمندگان در سهميه آزاد ، بدون در نظر گرفتن نمره رزمندگي صورت مي پذيرد.
حالا با این اوصاف چرا من نباید شاملش بشم؟؟
شما هم یبار دیگه اینا رو بخونید لطفا کارشناس عزیز
تذكر2:
يكي از شرايط سنجش در سهميه رزمندگان كسب حدنصاب80 % نمره آخرين فرد پذيرفته شده سهميه آزاد ميباشد. بعنوان مثال ممكن است فردي حائز رتبه1 در سهميه رزمندگان باشد ولي بدليل عدم كسب حد نصاب لازم پذيرفته نشود.
تذكر3:
اگر تعداد افرادي كه در سهميه رزمندگان نمره حدنصاب لازم را كسب نموده اند بيش از تعداد ظرفيت پذيرش براساس ظرفيت تخصيصی باشد، پذیرش به ترتيب اولویت نمره صورت گرفته و
هيچگونه ظرفيت اضافي پذيرش نخواهد شد.
تذكر4:
در صورت عدم تکميل ظرفيت تخصيصی توسط رزمندگان به علت عدم كسب نمره حد نصاب ، ظرفيت آن به سهميه آزاد اختصاص مي يابد.
تذكر5:
در صورتي كه هريك ازداوطلبان سهميه رزمندگان حائز كسب نمره قبولي سهميه آزاد شود ،سهميه آزاد محسوب خواهد شد.
تذكر6:
نمره رزمندگي بعنوان نمره يك درس با ضريب 1 و به نسبت مدت حضور در جبهه فرد محاسبه و اعمال شده است.
تذكر7:
سنجش شركت كنندگان سهميه رزمندگان در سهميه آزاد ، بدون در نظر گرفتن نمره رزمندگي صورت مي پذيرد.
حالا با این اوصاف چرا من نباید شاملش بشم؟؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
درسته اگر80درصدنفرآخرپذيرفته شده در سهميه آزاد روزده باشید
-
farhad nurse
ممنون از توجهتون مشاور
بله امسال نمره ها نسبت به پارسال خیلی پایین اومده.
امسال کسی که رتبه ش165 بوده نمرش198-200 شده!!!
پس با این حساب منکه نمرم180 شده شامل سهمیه میشم.
حالا به نظرتون شانس توانبخشی رو دارم؟؟ یا شانس داخلی دانشگاه های تهران؟
بله امسال نمره ها نسبت به پارسال خیلی پایین اومده.
امسال کسی که رتبه ش165 بوده نمرش198-200 شده!!!
پس با این حساب منکه نمرم180 شده شامل سهمیه میشم.
حالا به نظرتون شانس توانبخشی رو دارم؟؟ یا شانس داخلی دانشگاه های تهران؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
خیر هیچکدام
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 13 مهمان