کنکور مجدد یا ارشد؟؟؟؟؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: کنکور مجدد یا ارشد؟؟؟؟؟
سلام
رشته زیست آینده ای نداره به کارتونم نمیاد ازاول کنکور بدید بهتره علوم آزمایشگاهی ، فیزیوتراپی ، تغذیه، پرستاری،اتاق عمل،هوشبری ، رادیولوژی ، مدیریت خدمات درمانی رو براساس علاقتون اولویت بندی کنید
رشته زیست آینده ای نداره به کارتونم نمیاد ازاول کنکور بدید بهتره علوم آزمایشگاهی ، فیزیوتراپی ، تغذیه، پرستاری،اتاق عمل،هوشبری ، رادیولوژی ، مدیریت خدمات درمانی رو براساس علاقتون اولویت بندی کنید
سلام وقتتون بخیر
من ۲۴ سالمه و ترم۷ کارشناسی سلولی و مولکولی هستم
میخواستم بپرسم به نظر شما کنکور مجدد بدم با توجه به اینکه باید ترمیم معدل هم انجام بدم یا اینکه ارشد و دکترا یکی از رشته های بیوشیمی بالینی و هماتو و ژنتیک پزشکی رو بخونم
سوال دیگه ام اینه ک ارشد ب نظرتون چه رشته های بازار کار خوبی داره و قبولیش راحت تره خودم ب ژنتیک و کار در آزمایشگاه خیلی علاقه مندم
میشه لطفا اینم بگین ک هرکدوم از رشته های ارشد ک بخونم بعداز فارغ اتحصیلی کجا مشغول ب کار باید بشم
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون
من ۲۴ سالمه و ترم۷ کارشناسی سلولی و مولکولی هستم
میخواستم بپرسم به نظر شما کنکور مجدد بدم با توجه به اینکه باید ترمیم معدل هم انجام بدم یا اینکه ارشد و دکترا یکی از رشته های بیوشیمی بالینی و هماتو و ژنتیک پزشکی رو بخونم
سوال دیگه ام اینه ک ارشد ب نظرتون چه رشته های بازار کار خوبی داره و قبولیش راحت تره خودم ب ژنتیک و کار در آزمایشگاه خیلی علاقه مندم
میشه لطفا اینم بگین ک هرکدوم از رشته های ارشد ک بخونم بعداز فارغ اتحصیلی کجا مشغول ب کار باید بشم
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
کنکور مجدد هم گزینه بدی نیست اگر از پس درسای متفاوتش برمی آیید ، ارشد دکتری مسیر راحتتر و کم ریسکتریه ژنتیک گزینه خوبیه کمتر اشباع شده فقط قبولیش سخته ، بیوشیمی بالینی رشته متعادلیه و ارزش داره
این رشته ها همه در آزمایشگاه کاربرد دارن
کنکور مجدد هم گزینه بدی نیست اگر از پس درسای متفاوتش برمی آیید ، ارشد دکتری مسیر راحتتر و کم ریسکتریه ژنتیک گزینه خوبیه کمتر اشباع شده فقط قبولیش سخته ، بیوشیمی بالینی رشته متعادلیه و ارزش داره
این رشته ها همه در آزمایشگاه کاربرد دارن
سلام رشته کارشناسیم زیست گیاهی بوده ده ساله فارغ التحصیل شدم ارشدش رو نخوندم چون علاقه نداشتم و بازار کار نداشت الان میخوام مجدد بخونم بنظرتون کنکور مجدد بدم رشته فیزیوتراپی یا ارشد وزارت بهداشت رشته های مجاز کارشناسیم؟ ممنون میشم برای ارشد بهداشت چند تا رشته بهم معرفی کنید
سلام
من ۲۲ سالمه و دارم کارشناسی رشته کامپیوترم رو میگیرم
از نظر درآمدی و بازار کار علاقم رو دارم از رشته نرمافزار از دست میدم
قصد دارم مجدد کنکور تجربی بدم و برم سراغ پزشکی یا دندانپزشکی
هم از نظر درآمدی و هم از نظر جایگاه اجتماعی
توصیه شما چیه؟
خیلی ها میگن دارن اشباع میشه یا به سختی هاش نمی ارزه و دیگه مثل قبل اصلا درآمد نداره !
در این شرایط بد اقتصادی کمی گم شدم که چه مسیری رو انتخاب کنم ممنون میشم از تجربیات و نصیحت شما بهره مند بشم
البته این هم بگم واقعا علاقه هم دارم صرفا درآمد نیست
توصیه شما چیه؟
خیلی ها میگن دارن اشباع میشه یا به سختی هاش نمی ارزه و دیگه مثل قبل اصلا درآمد نداره !
در این شرایط بد اقتصادی کمی گم شدم که چه مسیری رو انتخاب کنم ممنون میشم از تجربیات و نصیحت شما بهره مند بشم
سلام وقتتون بخیر
من لیسانس زیست شناسی دارم ۲۴ سالمه و دو ساله فارغ التحصیل شدم
جایی هم کار پیدا نکردم نه توی مدارس نه آزمایشگاه
میخوام درس بخونم ولی بین دوراهی موندم
وسردرگمم و نمیدونم بهتر است مجدداً برای کنکور آماده شوم یا ادامه تحصیل در مقطع کارشناسیارشد را انتخاب کنم(هماتولوژی یا ژنتیک بخونم ). ممنون میشوم در این زمینه راهنماییام کنید تا بتوانم تصمیم درستتری بگیرم.
از بعد ارشد میترسم که باز بیکار بمونم.
میخوام کمکم کنین بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم.
من لیسانس زیست شناسی دارم ۲۴ سالمه و دو ساله فارغ التحصیل شدم
جایی هم کار پیدا نکردم نه توی مدارس نه آزمایشگاه
میخوام درس بخونم ولی بین دوراهی موندم
وسردرگمم و نمیدونم بهتر است مجدداً برای کنکور آماده شوم یا ادامه تحصیل در مقطع کارشناسیارشد را انتخاب کنم(هماتولوژی یا ژنتیک بخونم ). ممنون میشوم در این زمینه راهنماییام کنید تا بتوانم تصمیم درستتری بگیرم.
از بعد ارشد میترسم که باز بیکار بمونم.
میخوام کمکم کنین بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
چون سن کمی دارین کنکور بدید بهتره علوم آزمایشگاهی ، فیزیوتراپی ، تغذیه، پرستاری،اتاق عمل،هوشبری ، رادیولوژی ، مدیریت خدمات درمانی رو براساس علاقتون اولویت بندی کنید
غیر از این رشته ها به دردنمیخورن
چون سن کمی دارین کنکور بدید بهتره علوم آزمایشگاهی ، فیزیوتراپی ، تغذیه، پرستاری،اتاق عمل،هوشبری ، رادیولوژی ، مدیریت خدمات درمانی رو براساس علاقتون اولویت بندی کنید
غیر از این رشته ها به دردنمیخورن
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Javadd نوشته شده:سلام
توصیه شما چیه؟
سلام
رشته پزشکی یا دندان گزینه های خوبین وتوصیه میشه مجدد کنکور بدین نهایتش اگرم قبول نشدین حتما رشته های لیسانسیو انتخاب کنین که در بیمارستان کار داشته باشن
-
Mahdafazeli
سلام من ارشد رشته فیزیک دارم و میخوام ارشد تصویر برداری پزشکی هم آزمون بدم نمیدونم از کجا شروع کنم و چی بخونم که دروس مورد نیاز رو یه درک اولیه آزمون داشته شم
-
Mahdafazeli
من عرض کردم ارشد فیزیک دارم و میخوام تصویربرداری پزشکی یا فیزیک پزشکی یا مهندسی پزشکی آزمون بدم اطلاعی از اینکه کدوم برا بازار کار مناسبتر هست ندارم لطفا راهنمایی کنید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان