از ارشد آموزش پرستاری به بیولوژی تولید مثل
-
ahmadguitar20
از ارشد آموزش پرستاری به بیولوژی تولید مثل
سلام و ممنون از سایت خوبتون.ببخشید که زیاد ازتون سوال میپرسم.............
با پرس و جوهای زیادی که داشتم بی این نتیجه رسیدک که از ارشد آموزش پرستاری میشه به دکترا PHD بیولوژی تولید مثل رفت.............خیلی به بیولوژی تولید مثل علاقه زیادی دارم و به پرستاری علاقه ندارم .فقط ارشدشو بعنوان پلی واسه دکترا بیولوژی تولید مثل انتخاب کردم
1.بیولوژی تولید مثل بازار کار ودرآمد خوبی داره؟چون شنیدم تو کار نازایی و کاشتن نطفه هست
2.کسی هست که دکترا بیولوژی تولید مثل داشته باشه...در دانشگاه خودم کسی نیست..........
3.اینکه از هوشبری بیام ارشد پرستاری بعد بیام بیولوژی تولید مثل در آینده مشکلی برای کار پیش نمیاد......بگن چون تو ارشدت پرستاری بود نمیتونی با دکترا تولید مثل کار کنی؟
لطفا پاسخ بدید.....چون به بیولوژی تولید مثل علاقه زیادی دارم
با پرس و جوهای زیادی که داشتم بی این نتیجه رسیدک که از ارشد آموزش پرستاری میشه به دکترا PHD بیولوژی تولید مثل رفت.............خیلی به بیولوژی تولید مثل علاقه زیادی دارم و به پرستاری علاقه ندارم .فقط ارشدشو بعنوان پلی واسه دکترا بیولوژی تولید مثل انتخاب کردم
1.بیولوژی تولید مثل بازار کار ودرآمد خوبی داره؟چون شنیدم تو کار نازایی و کاشتن نطفه هست
2.کسی هست که دکترا بیولوژی تولید مثل داشته باشه...در دانشگاه خودم کسی نیست..........
3.اینکه از هوشبری بیام ارشد پرستاری بعد بیام بیولوژی تولید مثل در آینده مشکلی برای کار پیش نمیاد......بگن چون تو ارشدت پرستاری بود نمیتونی با دکترا تولید مثل کار کنی؟
لطفا پاسخ بدید.....چون به بیولوژی تولید مثل علاقه زیادی دارم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: از ارشد آموزش پرستاری به بیولوژی تولید مثل
متشکر
بله-بله همینطوره
هنوز فارغ التحصیل بیرون نداده
خیر ممکنه مامایی وآناتومی ارجحتر باشند ولی بستگی به خود شما داره که تاچه حد خلاء پایه درسیتونو جبران کنید
بله-بله همینطوره
هنوز فارغ التحصیل بیرون نداده
خیر ممکنه مامایی وآناتومی ارجحتر باشند ولی بستگی به خود شما داره که تاچه حد خلاء پایه درسیتونو جبران کنید
-
biologiest68
سئوال : از ارشد آموزش پرستاری به بیولوژی تولید مثل
سلام کسی که ارشد تکوین سلولی جانوری داشته باشه میتونه در رشته بیولوژی تولیدمثل موفق باشه .قبولی در این رشته برا این فرد سخته یانه.بعد ممکنه در اینده ظرفیت پذیزش دکترای بیولوژی تولیدمثل زیادتره بشه
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
بله-سخت نیست -بله
بله-سخت نیست -بله
-
ahmadguitar20
من علاقه زیادی دارم به بیولوژی تولید مثل.........و میخوام با تلاش خلا درسیمو چون از ارشد پرستاری به این رشته میرم پر کنم.....فقط میخوام بدونم درآمد خووبی داره یا نه؟ ؟و میشه در این رشته موفق شد ؟ خیلی ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
یله درامدخوبی داره-بله
-
ahmadguitar20
تو پاسخاتون گفتین ارشد مامایی و آناتومی به دکتری بیولوژی تولید مثل ارجحیت دارن به ارشد پرستاری.......................یعنی قبول شدن اسونتره یا بهتر کار بهت میرسه؟
من چون قبلا یه بار مراقبت ویژه امتحان دادم ارشد پرستاری واسم آسونتره خوندنش تا ارشد آناتومی....لطفا راهنمایی کنید.ممنون
من چون قبلا یه بار مراقبت ویژه امتحان دادم ارشد پرستاری واسم آسونتره خوندنش تا ارشد آناتومی....لطفا راهنمایی کنید.ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
دراین رشته رقابت شدیده ایندورشته بخصوص آناتومی پایه قویتری ازپرستاری دارن مقالات پژوهشی مرتبط هم دارن-پرستاری رشته های بهتری میتونه شرکت کنه -مسیر آناتومی براتون مناسب نیست پرستاری بهتره
-
ahmadguitar20
ولی من تا اونجایی که خبر دارم...............از ارشد پرستاری به دکتری چند رشته مثل دکترا پرستاری یا فیزیولوژی نمیشه رفت..................بنظرتون چرا مسیر اناتومی مناسب نیست؟من به پرستاری علاقه ندارم...............و فقط ارشدشو پلی واسه دکترا بیولوژی تولید مثل میدانستم.....حالا نمیدونم به خاطر این رشته آناتومی رو انتخاب کنم..من کمی گیج شدم......................
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
مگر اینکه ارشد آناتومی بخونید بعد بیولوژی
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 19 مهمان